Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Milica1987
    28. Prosinac 2019. 15:39

Hannica0

Milica1987

Hannica0

Milice cestitam :) sretno dalje.
    Jel transfer bio 3 ili 5 dan? Koliko su vratili embrija?

Hvalaaa 😁 Transfer je bio 5 dan. Jedna blastocista je vracena.
    cekamo dalje informacije ❤❤❤

Sve vam javljam 💗💗💗

MimiDrimi
    28. Prosinac 2019. 20:27

Pozdrav cure stare i nove. 
    Neuspjeli prvi postupak je iza mene. Za novi, drugi, idemo na dogovor 15.1.2020. Dobro mi je došlo ovo mirno, blagdansko obiteljsko vrijeme (mada ja stalno, svaki dan razmišljam o mpo-u). Velikim betama od srca iskrene čestitke. Bas sam sretna zbog vas. Vjerujem da je to poseban osjećaj... ❤️
    Milice, u kojoj si klinici uspjela? Jel ti to iz prvog pokušaja ili? 😉
    Mimi9, iščitala sam tvoje postove o nezreloj ženi - svekrvi, ne daj se! Idemo dalje. 😉

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

MimiDrimi
    28. Prosinac 2019. 20:33

Marina21

Mene zanima bi li trebala na sljedeći pregled za novi postupak imati spremne nalaze obzirom da mi menga treba doć već koji dan nakon pregleda? Ili je to ambiciozno?
    Ambiciozno je jer je tek koji dan pred novu g, a pregled 10. za početak… Joj koliko me nerviraju ti brisevi i čekanje.. A i moja ginekologici kojoj treba nalog da to napravi…

Marina caossss! 
    Radis sve nove nalaze za Petrovu?
    Ja imam nalaze iz ozujka 2019.? Zar to ne vrijedi godinu dana? A na hiv i one sifilise imam iz rujna 2019 (oni ne smiju biti stariji od 6mj). 
    Ja sam narucena 15.1.2020., a M trebam dobiti oko 5.-6. siječnja. Hmm, mozda da izvadim hormone na 2dc. Da budu svjezi. Al kvragu, ne bu bili gotovi do tog pregleda. 
    Kako si ti inace? Idemo u nove pobjede!! ❤️

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Lelibeli
    28. Prosinac 2019. 20:54

Milica1987

Pozdrav cure! Evo i mene da javim rezultat 😉 Beta je 12dnt 754! 🎉🎉🎉 Zelim vam svima pozitivne bete!

Čestitam🥳🥳🥳🥳, tolika je meni bila na 14dnt i imam dupliće 🤗🤗🤗

28. Prosinac 2019. 21:28

Evo i mene, jako me brine sto me grudi ne bole nikako nit su osjetljive, cijeli dan citam razne forume, sve je individualno al veliki je procenat onih koje imaju nabujale i bolne grudi, kod mene nit su osjetljive nista od prvog dana transfera pa do sad. U ponedjeljak idem ponovo da radim betu...izludit cu do 7.1 kad mi je prvi pregled, a zadnja 2 dana me ni stomak ne boli vise...

• Milica1987
    28. Prosinac 2019. 22:07

MimiDrimi

Pozdrav cure stare i nove.
    Neuspjeli prvi postupak je iza mene. Za novi, drugi, idemo na dogovor 15.1.2020. Dobro mi je došlo ovo mirno, blagdansko obiteljsko vrijeme (mada ja stalno, svaki dan razmišljam o mpo-u). Velikim betama od srca iskrene čestitke. Bas sam sretna zbog vas. Vjerujem da je to poseban osjećaj… ❤️
    Milice, u kojoj si klinici uspjela? Jel ti to iz prvog pokušaja ili? 😉
    Mimi9, iščitala sam tvoje postove o nezreloj ženi - svekrvi, ne daj se! Idemo dalje. 😉

Cao Mimi ☺️ Meni je ovo drugi ivf. Prvi put vratili dva embriona 3 dan i na kraju nista. Ovaj put sam radila u HR Budva, vracena jedna blastocista 5 dan, fet je bio. Zelim da ti ovaj put bude dobitni 🤗

• Milica1987
    28. Prosinac 2019. 22:09

Lelibeli

Milica1987

Pozdrav cure! Evo i mene da javim rezultat 😉 Beta je 12dnt 754! 🎉🎉🎉 Zelim vam svima pozitivne bete!

Hvalaaa 🤗 A jesu li tebi vracena dva embriona ili jedan? Meni je vracena jedna blastocista 

• Milica1987
    28. Prosinac 2019. 22:11

hope444

Evo i mene, jako me brine sto me grudi ne bole nikako nit su osjetljive, cijeli dan citam razne forume, sve je individualno al veliki je procenat onih koje imaju nabujale i bolne grudi, kod mene nit su osjetljive nista od prvog dana transfera pa do sad. U ponedjeljak idem ponovo da radim betu…izludit cu do 7.1 kad mi je prvi pregled, a zadnja 2 dana me ni stomak ne boli vise…

Hope nemoj da se sjekiras. Ni mene stomak vise ne boli a grudi kao da su manje bolne. Mada su mene pocele boljeti jos od ovulacije 🙃

28. Prosinac 2019. 22:19

Milica1987

hope444

Evo i mene, jako me brine sto me grudi ne bole nikako nit su osjetljive, cijeli dan citam razne forume, sve je individualno al veliki je procenat onih koje imaju nabujale i bolne grudi, kod mene nit su osjetljive nista od prvog dana transfera pa do sad. U ponedjeljak idem ponovo da radim betu…izludit cu do 7.1 kad mi je prvi pregled, a zadnja 2 dana me ni stomak ne boli vise…

Hope nemoj da se sjekiras. Ni mene stomak vise ne boli a grudi kao da su manje bolne. Mada su mene pocele boljeti jos od ovulacije 🙃

Sama sebi kazem Ne sikiraj se sve je u redu, al koliko smo toga prosle da smo tako osjetljive i skepticne prema svemu, al ipak u ponedjeljak idem po betu na 21 dpt

Lelibeli
    28. Prosinac 2019. 22:25

Milica1987

Lelibeli

Milica1987

Hvalaaa 🤗 A jesu li tebi vracena dva embriona ili jedan? Meni je vracena jedna blastocista

Dva su mi vratili 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.