Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMo
    29. Prosinac 2019. 12:27

Hannicao drzimo fige da je to to! Kod mene 100 „simptoma“, i trudim se ne obracat paznju ali ne ide. Jucer nizak tlak, vrtoglavica. Grudi od jucer bole. Danas poslije dorucka mucnina, ne da bih povracala al ono nije ni ugodno. A s druge strane tu i tamo bolovi kao da cu svaki tren dobiti. Hvala Bogu pa sutr vadim betu jer sam poludila vise! 

Hannica0 👧
    29. Prosinac 2019. 12:33

MalaMo

Hannicao drzimo fige da je to to! Kod mene 100 „simptoma“, i trudim se ne obracat paznju ali ne ide. Jucer nizak tlak, vrtoglavica. Grudi od jucer bole. Danas poslije dorucka mucnina, ne da bih povracala al ono nije ni ugodno. A s druge strane tu i tamo bolovi kao da cu svaki tren dobiti. Hvala Bogu pa sutr vadim betu jer sam poludila vise!

Blago tebi za simptome. Hehe to je super 👏❤

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

MalaMo
    29. Prosinac 2019. 12:39

Ma da, blago mi ako je to to. Ako ne onda sam žešće pukla 😀🤦‍♀️

• Jamaca
    29. Prosinac 2019. 13:33

Ja sam trenutno fokusirana samo na jedno. Da ne dobijem ciklus ili da krene sta god. Ostalo sve mogu da podnesem. 💪🏻
    Trebalo bi sutra prema kalendaru (i ultrazvuku). 

Lelibeli
    29. Prosinac 2019. 13:40

Evo da vas utješim ja sam 11 tjedana trudna, još uvijek pijem estrofem i injekcije progesterona, utrogestan ujutro i navečer, vjerujte mi još uvijek imam simptome kao da ću dobit 😂😂 vjerojatno je to sve od lijekova, sad 4.01 završavam s terapijom pa ću vam javit jesu se simptomi povukli, ali htjela sam reć da simptomi nakon transfera stvarno ne moraju biti pouzdani, trudne ste dok se ne dokaže suprotno. Želim svima velike bete da bude 2020 g plodna 🍀😘🤗

• Jamaca
    29. Prosinac 2019. 13:52

Lelibeli

Evo da vas utješim ja sam 11 tjedana trudna, još uvijek pijem estrofem i injekcije progesterona, utrogestan ujutro i navečer, vjerujte mi još uvijek imam simptome kao da ću dobit 😂😂 vjerojatno je to sve od lijekova, sad 4.01 završavam s terapijom pa ću vam javit jesu se simptomi povukli, ali htjela sam reć da simptomi nakon transfera stvarno ne moraju biti pouzdani, trudne ste dok se ne dokaže suprotno. Želim svima velike bete da bude 2020 g plodna 🍀😘🤗

Heheheh. Nek si nam rekla.😂🥰
    Hvala na zeljama i tebi sve najbolje. 🥰

• zelja89
    30. Prosinac 2019. 00:09

Pozdrav svima
    Prije svega cestitam zenama koje su uspjele 🌺🌺🌺
    Da li je neka od vas imala situaciju da nakon fet-a,dobije menstruaciju beta pokaze 0,a menstruacija traje samo 3 dana i to 3.dan vrlooo malooo krvarenje... mislim da ovo nije ok,a moram cekati jos na pregled zbog praznika pa cu vidjet sta ce dr reci

MalaMo
    30. Prosinac 2019. 14:57

Drage žene, ja sam jutroa vadila betu! I kazu oni nazvat ce oko podne za rezultate. Nazvali tek u pola 2, to su mi bili najduzi sati u zivotu! Ali drage moje ja sam trudna!!! 😀😀😀 
    Ne znam kolika je tocno beta, u Njemackoj sam pa nije rekla to, ocito ovdje malo drukcije rade. Dakle prvi ICSI je bio i uspjeli smo! Ja jos ne vjerujem!
    Zelim svim ostalima koje cekaju velike bete za pocetak ove godine i u molitvama ste! 😘

• Jamaca
    30. Prosinac 2019. 15:00

MalaMo

Drage žene, ja sam jutroa vadila betu! I kazu oni nazvat ce oko podne za rezultate. Nazvali tek u pola 2, to su mi bili najduzi sati u zivotu! Ali drage moje ja sam trudna!!! 😀😀😀
    Ne znam kolika je tocno beta, u Njemackoj sam pa nije rekla to, ocito ovdje malo drukcije rade. Dakle prvi ICSI je bio i uspjeli smo! Ja jos ne vjerujem!
    Zelim svim ostalima koje cekaju velike bete za pocetak ove godine i u molitvama ste! 😘

Aaaaaawwwwwww 🥰🥰🥰🥰🥰
    Cestitam draga. Od srca sve najbolje ti zelim. ☺️
    Jaoooo divno. ☺️🥰☺️🥰☺️🥰☺️🥰

MalaMo
    30. Prosinac 2019. 15:28

Jamaca

MalaMo

Aaaaaawwwwwww 🥰🥰🥰🥰🥰
    Cestitam draga. Od srca sve najbolje ti zelim. ☺️
    Jaoooo divno. ☺️🥰☺️🥰☺️🥰☺️🥰

Hvala puno! U utorak iduci je prva kontrola! Dotad cu se malo opustit napokon 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.