![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Pozdrav cure! Kako vam prolaze dani cekanja do bete? Ja idem sjutra raditi betu, poludjecuu 😖
Meni užasno sporo vrijeme prolazi, a tek mi je 4 dnt. A beta 13.01.2020 jer u Rijeci tek se nakon tri tjedna vadi beta. Pročitala sam toliko foruma, gledam sve simptome i računam da li će sve bit ok. Hvala bogu, u ponedjeljak idem na posao, pa ću manje mislit na betu, bar se nadam :/
I meni je 4dnt. Trodnevni osmostanicni i devetstanicni. A kod tebe?
Ja sam imala transfer jedne blastociste, kako je rekla biologica super kvalitete. Ali to je sve varljivo. Ti si bila u FETu ili odmah nakon punkcije si išla u ET?
Punkcija u petak. Transfer u pon. Nema smrzlica
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
MILICA🙏🙏🙏drzimo fige
Hope444kako se osjecas?
Ostale cure za velike bete
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Drage žene, već cas neko vrijeme čitam, bila sam na temi Potpomognuta oplodnja mada u zadnje vrijeme nisam nista pisala. Odlucila sam u miru cekati betu, vadim ju u ponedjeljak! Danas mi je 11dnt 3-dnevnog embrija. Znaci ja zadnja 2-3 dana ludim. Osluskujem svaki „simptom“. Kao sutra bih trebala dobiti mengu i kao danas da osjecam jajnike kao pres mengu. Tako sam sada pozivcanila, kao to je to…
Testove sam odlucila ne raditi. Ovo mi je prvi postupak inace. Kako se vi nosite sa „simptomima“? Ima li tko kakav savjet kako malo manje misliti na to? Ima li tko da je imao takve simptome a svejedno pozitivna beta?
Draga, s obzirom da smo pune hormona, ne verujem u simptome. Zaista. Nemojmo se opterecivati sa time (i ja se osluskujem ali trudim se da ne mislim).
Kada vadis betu!? Javi nam rezultat. Imas li smrzlica ☺️
Puno srece.
Mene zanima bi li trebala na sljedeći pregled za novi postupak imati spremne nalaze obzirom da mi menga treba doć već koji dan nakon pregleda? Ili je to ambiciozno?
Ambiciozno je jer je tek koji dan pred novu g, a pregled 10. za početak... Joj koliko me nerviraju ti brisevi i čekanje.. A i moja ginekologici kojoj treba nalog da to napravi...
Drage žene, već cas neko vrijeme čitam, bila sam na temi Potpomognuta oplodnja mada u zadnje vrijeme nisam nista pisala. Odlucila sam u miru cekati betu, vadim ju u ponedjeljak! Danas mi je 11dnt 3-dnevnog embrija. Znaci ja zadnja 2-3 dana ludim. Osluskujem svaki „simptom“. Kao sutra bih trebala dobiti mengu i kao danas da osjecam jajnike kao pres mengu. Tako sam sada pozivcanila, kao to je to…
Testove sam odlucila ne raditi. Ovo mi je prvi postupak inace. Kako se vi nosite sa „simptomima“? Ima li tko kakav savjet kako malo manje misliti na to? Ima li tko da je imao takve simptome a svejedno pozitivna beta?
Draga, s obzirom da smo pune hormona, ne verujem u simptome. Zaista. Nemojmo se opterecivati sa time (i ja se osluskujem ali trudim se da ne mislim).
Puno srece.
Hvala ti draga! Da, imamo 4 smrzlica. To mi i je nada, da makar ne moram na punkciju opet ako ne uspije. Beta u ponedjeljak, jos malo se moram strpiti!
Svima puno srece i jake zivce zelim! 😀
Puno srece.
Hvala ti draga! Da, imamo 4 smrzlica. To mi i je nada, da makar ne moram na punkciju opet ako ne uspije. Beta u ponedjeljak, jos malo se moram strpiti!
Svima puno srece i jake zivce zelim! 😀
Isto kao i ja. I mi smo imali 4. Ja sam bila presrecna da je doslo do oplodnje i da su se lepo razvijala.☺️ Uvek treba naci pozitivne strane svega. Laganim koracima do velike bete. ☺️☺️☺️
MILICA🙏🙏🙏drzimo fige
Hope444kako se osjecas?
Ostale cure za velike bete
Ma isto sve BEZ SIMPTOMA! Grudi iste, ne bole, nit su nadosle, povremeo blagi bol u stomaku i to je to...
Kako si ti? 😘😘
Ja danas prijavljujem prilicno bolne grudi, nocas u krevetu prilikom okretanja bas su mi smetale. I zatvor uz to te uzasna nadutost. Naravno....sve to spada i u nuspojave ovih silnih hormonskih tableta.
Ja danas prijavljujem prilicno bolne grudi, nocas u krevetu prilikom okretanja bas su mi smetale. I zatvor uz to te uzasna nadutost. Naravno….sve to spada i u nuspojave ovih silnih hormonskih tableta.
Meni je ishrana dosta pomogla. Probava mi se zaustavila od hormona. Jedem za dorucak kasu od zitarica (napravljeno u vreloj vodi) sa vocem. I dosta kefira. Bas mi prija za stomak. Probaj mozda ti olaksa nadutost.
Pozdrav cure! Evo i mene da javim rezultat 😉 Beta je 12dnt 754! 🎉🎉🎉 Zelim vam svima pozitivne bete!
Sortiraj odgovore
Najstariji