Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimi9
    27. Prosinac 2019. 09:36

Milica1987

Mimi9

VanaLaki

Mimi9

Hope nemoj da brines ako je dr rekla da je sve u redu 🥰
    Moj test negativan i ja oravo da vam kazem ne osecam nista, ni tugu ni jad ni bol ni cemer.
    Bice drugi put 💪
    Uzivajte u Bozicnoj veceri ❤️

Da se ne ljute druge devojke, ali Mimi9, samo zbog tebe sam nastavila svaki dan da pratim forum, cekala sam tvoju betu maltene kao svoju…jako mi je zao, bas sam se rastuzila kad sam videla ovaj tvoj post. Zelim ti svaku srecu u sledecem postupku i da bas taj bude onaj dobitni! Od ♥️
    (mozda da menjas kliniku, mada verujem da si o svim opcijama razmisljala)

Vana Laki
    Nisam se rasplakala kad sam videla negativan test ali ti si me toliko dirnula da sam jedva procitala tvoju poruku svom muzu (on inace nema pojma o ovom forumu nista 😜) i evo drhtim 👭.
    Hvala do neba na toplim recima, meni to znaci toliko da ti ne mozes ni da sanjas i ulepsala si mi sve.
    Danas sam sa muzem dugo pricala o svemu, naravno u siframa jer tajne znate samo vi, on ne da da idemo dalje da se ja vise ne bih mucila i da on to ne moze da gleda. Srce mi je puno danas. Osecam se voljeno, osecam se da nisam sama, da je mozda stiglo vreme da se suocim sa tezinom koju mislim da nisam zasluzila ali vucem se, idem dalje.
    Sinoc smo zaspali zagrljeni, stiteci jedno drugo od zivota koji ocigledno ima drugi plan za nas, ali eto, imam njega, moj citav svet i imam vas, koje ste tu da me podignete kada padnem.
    Idemo u Prag i to ce biti ujedno nasa poslednja sansa tako da zene, tu sam uz vas, pisem vam sve novoati koje budem imala.
    Volim vas sve do jedne ❤️

Mimi, sad si ti mene dirnula 💗 Citam i bas sam srecna sto nisi klonula nego ides dalje. Svu srecu ovog svijeta ti zelim 🤗🤗🤗

Hvala mila 🤗
    Grlim te jako 💪

• Mimi9
    27. Prosinac 2019. 09:44

VanaLaki

Mimi9,
    zivot nekada ume da iznenadi cak i kada mislis da je sve propalo. Ja ti od srca zelim jedno takvo divno iznenadjenje. Vazno je da imas ljubav svog muza, a takvu ljubav zivot ume da nagradi.
    Praticu i dalje sta se desava…sve najbolje, saljem ti puno ♥️♥️♥️

Hvala duso
    Ja zelim da dam sve od sebe i da dok ima nade ne pitam za tezi deo price... Saljem vam svoju snagu 🥰
    Zajedno smo u ovome ❤️

• Mimi9
    27. Prosinac 2019. 09:45

Hannica0

Curke, znate li koliko treba brevactidu 10 000 da izadje iz organizma?

Ciao Hannicao
    Secam se iz tekstova da je od prilike 10 dana dovoljno. 

MalaMo
    27. Prosinac 2019. 10:53

Drage žene, već cas neko vrijeme čitam, bila sam na temi Potpomognuta oplodnja mada u zadnje vrijeme nisam nista pisala. Odlucila sam u miru cekati betu, vadim ju u ponedjeljak! Danas mi je 11dnt 3-dnevnog embrija. Znaci ja zadnja 2-3 dana ludim. Osluskujem svaki „simptom“. Kao sutra bih trebala dobiti mengu i kao danas da osjecam jajnike kao pres mengu. Tako sam sada pozivcanila, kao to je to...
    Testove sam odlucila ne raditi. Ovo mi je prvi postupak inace. Kako se vi nosite sa „simptomima“? Ima li tko kakav savjet kako malo manje misliti na to? Ima li tko da je imao takve simptome a svejedno pozitivna beta? 

27. Prosinac 2019. 11:47

Mimi9

VanaLaki

Mimi9

Hope nemoj da brines ako je dr rekla da je sve u redu 🥰
    Moj test negativan i ja oravo da vam kazem ne osecam nista, ni tugu ni jad ni bol ni cemer.
    Bice drugi put 💪
    Uzivajte u Bozicnoj veceri ❤️

Da se ne ljute druge devojke, ali Mimi9, samo zbog tebe sam nastavila svaki dan da pratim forum, cekala sam tvoju betu maltene kao svoju…jako mi je zao, bas sam se rastuzila kad sam videla ovaj tvoj post. Zelim ti svaku srecu u sledecem postupku i da bas taj bude onaj dobitni! Od ♥️
    (mozda da menjas kliniku, mada verujem da si o svim opcijama razmisljala)

Vana Laki
    Nisam se rasplakala kad sam videla negativan test ali ti si me toliko dirnula da sam jedva procitala tvoju poruku svom muzu (on inace nema pojma o ovom forumu nista 😜) i evo drhtim 👭.
    Hvala do neba na toplim recima, meni to znaci toliko da ti ne mozes ni da sanjas i ulepsala si mi sve.
    Danas sam sa muzem dugo pricala o svemu, naravno u siframa jer tajne znate samo vi, on ne da da idemo dalje da se ja vise ne bih mucila i da on to ne moze da gleda. Srce mi je puno danas. Osecam se voljeno, osecam se da nisam sama, da je mozda stiglo vreme da se suocim sa tezinom koju mislim da nisam zasluzila ali vucem se, idem dalje.
    Sinoc smo zaspali zagrljeni, stiteci jedno drugo od zivota koji ocigledno ima drugi plan za nas, ali eto, imam njega, moj citav svet i imam vas, koje ste tu da me podignete kada padnem.
    Idemo u Prag i to ce biti ujedno nasa poslednja sansa tako da zene, tu sam uz vas, pisem vam sve novoati koje budem imala.
    Volim vas sve do jedne ❤️

Kako me dirnulo i inspirisalo ovo sta si napisala, draga moja od srca vam zelim svu srecu ovog svijeta i da taj postupak u Pragu bude dobitni. Drzim fige, molim boga za sve vas....javljaj kad kreces, pisi nam sve....💌

lala2412
    27. Prosinac 2019. 13:14

Pozdrav cure. U zadnja 4 dana pročitala sam cijeli ovaj podforum i vrijeme je da se ja ohrabrim i podijelim priču s vama.

Suprug i ja već 6 godina radimo na djetetu, od čega smo 4 godine u MPO vodama. Prošla sam 3 inseminacije koje su bile neuspješne, zatim sam krenula u IVF u prirodnom ciklusu koji je prerastao u inseminaciju jer je folikul puknuo prije punkcije. Nakon toga sam odradila tri IVF u stimuliranom ciklusu, od čega su u jednom uspjeli izvući 13 jajnih stanica, ali nažalost nije jedna se nije oplodila, a u drugom su izvukli 9 jajnih stanica, od čega ih je bilo par dobrih koje su oplođene, međutim prestale su se razvijati nakon tri dana, tako da do transfera nije ni došlo, dok u trećem su izvukli 5 jajnih stanica od koje se tri oplodilo, jednu trodnevnu samo vratili lani u 11 mjesecu, nažalost bila je biokemijska, a dvije petodnevni smo smrznuli. Odlučili smo da ćemo odmoriti godinu dana, budući da su ovu postupci prije navedeni bili odrađeni u dvije godine i pol, napravili smo dodatne pretrage (kariogram, trobofilijske faktore) i sve je bilo ok. Da napomenem, ne znamo razlog neplodnosti, jer je i suprugov spermiogram i moji nalazi su uredu. U ovom ciklusu smo krenuli u FET, zapravo bili smo i u prošlom ciklusu, ali nije bilo vodećeg folikula, pa smo prebacili za idući ciklus. Trenutno koristim crinone gel, estrofem 1x2 i folnu. Ja sam imala transfer ponedjeljak 23.12. 2019. i trenutno čekam betu. I trebam je čekati do 13.01.2020., naravno, jer sam u MPO u Rijeci. Do onda ću poludit. Danas mi je 4 dnt, imam jaki pritisak u trbuhu i donjem dijelu leđa, svako toliko mi se smuči i jutros nakon mokraće sam na papiru vidjela na ostatku od crinone gela malu roskastu mrvicu, pa sam u panici. Da li je koja imala takvo iskustvo, a da je izašlo sve pozitivno? Hvala na odgovoru. 

Svima vam puno sreće, a betočekalicama želim što višu betu 

Hannica0 👧
    27. Prosinac 2019. 15:54

lala2412

Pozdrav cure. U zadnja 4 dana pročitala sam cijeli ovaj podforum i vrijeme je da se ja ohrabrim i podijelim priču s vama.

Suprug i ja već 6 godina radimo na djetetu, od čega smo 4 godine u MPO vodama. Prošla sam 3 inseminacije koje su bile neuspješne, zatim sam krenula u IVF u prirodnom ciklusu koji je prerastao u inseminaciju jer je folikul puknuo prije punkcije. Nakon toga sam odradila tri IVF u stimuliranom ciklusu, od čega su u jednom uspjeli izvući 13 jajnih stanica, ali nažalost nije jedna se nije oplodila, a u drugom su izvukli 9 jajnih stanica, od čega ih je bilo par dobrih koje su oplođene, međutim prestale su se razvijati nakon tri dana, tako da do transfera nije ni došlo, dok u trećem su izvukli 5 jajnih stanica od koje se tri oplodilo, jednu trodnevnu samo vratili lani u 11 mjesecu, nažalost bila je biokemijska, a dvije petodnevni smo smrznuli. Odlučili smo da ćemo odmoriti godinu dana, budući da su ovu postupci prije navedeni bili odrađeni u dvije godine i pol, napravili smo dodatne pretrage (kariogram, trobofilijske faktore) i sve je bilo ok. Da napomenem, ne znamo razlog neplodnosti, jer je i suprugov spermiogram i moji nalazi su uredu. U ovom ciklusu smo krenuli u FET, zapravo bili smo i u prošlom ciklusu, ali nije bilo vodećeg folikula, pa smo prebacili za idući ciklus. Trenutno koristim crinone gel, estrofem 1x2 i folnu. Ja sam imala transfer ponedjeljak 23.12. 2019. i trenutno čekam betu. I trebam je čekati do 13.01.2020., naravno, jer sam u MPO u Rijeci. Do onda ću poludit. Danas mi je 4 dnt, imam jaki pritisak u trbuhu i donjem dijelu leđa, svako toliko mi se smuči i jutros nakon mokraće sam na papiru vidjela na ostatku od crinone gela malu roskastu mrvicu, pa sam u panici. Da li je koja imala takvo iskustvo, a da je izašlo sve pozitivno? Hvala na odgovoru.

Svima vam puno sreće, a betočekalicama želim što višu betu

Imale smo isti dan transfer
     Samo ja nemam nikakve simptome. :/ ne znam sto je gore. Imati ili ne imati. Ako imas bojis se da je lose. A ako nemas bojis se zast nemas jer trudnoca nosi simptome. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    27. Prosinac 2019. 18:12

Wonderland19

Cure drage, meni je ispalo da sam najmanje simptoma imala kad sam ostala trudna! Valjda se u tim trenutcima drugacuje promatramo, ne znam….
    Od stimuliranog sam imala neke siptome (napete cice, probadanje pred menstraciju), pa nista! nakon toga fet odmah u iducem ciklusu i evo me mrva raste u busi! 😊 nisam bas skuzila neke promjene, bila sam dosta napuhana i imala zatvor od estrofema! Kukala kako mi je dosta vise tih tableta i kako bi malo odmorila, kad ono nakon tjedan dana evo druge crtice na testu! Poslije nikakvih mucnina nisam imala, nista mi se nije gadilo od hrane, nit su mi kakvi mirisi smetali
    stvarno skoro bez ikakvih simptoma! Tako da sad vise ne znam stalno se drzimo pod povecalom i vidimo valjda ono sto i ne postoji… a kad dode do toga, onda valjda mislimo da nije dovoljno intenzivno!
    Polako i sretno! ❤

Marta pogledaj :)

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Milica1987
    27. Prosinac 2019. 19:05

Pozdrav cure! Kako vam prolaze dani cekanja do bete? Ja idem sjutra raditi betu, poludjecuu 😖

Hannica0 👧
    27. Prosinac 2019. 19:09

Evo sad me poceo stomak zezat lagaaaano. :(

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.