![](/media/img/b9/27/b29779cf03ff19d4b088.jpeg)
Bok cure.
Naravno sve sam procitala i sta reci....kroz sta sve prolazimo. Ja sam 35 god nizak AMH, muz ima malo slabiji spermiogram. 2 godine prirodno nista. Krenuli na IVF. 11 folikula, 6 zrelih jajnih celija, 5 oplodjene, 4 razvijene do 5 dana odlicne. Jedna odmah vracena, 3 zamrznute. Prvi embriotransfer je zavsio biohemijskom. Toliko srece na pozitivnom testu, beta 20.
Odmah u sledecem krenuli smo u FET jedna vracena 21.12. Testove necu da radim. Cekam betu i LUDIM. Sve vreme me boli stomak, kicma. Nakon transfera pijem progesteron i estrogen na svakih 8h. I vitamine jednom dnevno. Danas pijem Coca Colu koju inace ne volim, mislim da sam pukla
Srecno nam bilo svima.
Evo sad me poceo stomak zezat lagaaaano. :(
Nemoj da obracas paznju na to. Pune smo hormona, mora da nas zeza nesto. Sve smo mi razlicite. Ali smo pozitivne misli
Pozdrav cure! Kako vam prolaze dani cekanja do bete? Ja idem sjutra raditi betu, poludjecuu 😖
Sretnooooo i ljubim teeee😍😍😍😍
Pozdrav cure! Kako vam prolaze dani cekanja do bete? Ja idem sjutra raditi betu, poludjecuu 😖
Sretnooooo i ljubim teeee😍😍😍😍
Hvalaaa 😘😘😘
Nikada sporije. Odgledala sam sve serije Na odmoru sam.
Srecno sutra, javljaj rezultate.
Nikada sporije. Odgledala sam sve serijeNa odmoru sam.
Srecno sutra, javljaj rezultate.
Vjerujem ti. Javljam sta god da bude 🤗🤗🤗
Pozdrav cure. U zadnja 4 dana pročitala sam cijeli ovaj podforum i vrijeme je da se ja ohrabrim i podijelim priču s vama.
Suprug i ja već 6 godina radimo na djetetu, od čega smo 4 godine u MPO vodama. Prošla sam 3 inseminacije koje su bile neuspješne, zatim sam krenula u IVF u prirodnom ciklusu koji je prerastao u inseminaciju jer je folikul puknuo prije punkcije. Nakon toga sam odradila tri IVF u stimuliranom ciklusu, od čega su u jednom uspjeli izvući 13 jajnih stanica, ali nažalost nije jedna se nije oplodila, a u drugom su izvukli 9 jajnih stanica, od čega ih je bilo par dobrih koje su oplođene, međutim prestale su se razvijati nakon tri dana, tako da do transfera nije ni došlo, dok u trećem su izvukli 5 jajnih stanica od koje se tri oplodilo, jednu trodnevnu samo vratili lani u 11 mjesecu, nažalost bila je biokemijska, a dvije petodnevni smo smrznuli. Odlučili smo da ćemo odmoriti godinu dana, budući da su ovu postupci prije navedeni bili odrađeni u dvije godine i pol, napravili smo dodatne pretrage (kariogram, trobofilijske faktore) i sve je bilo ok. Da napomenem, ne znamo razlog neplodnosti, jer je i suprugov spermiogram i moji nalazi su uredu. U ovom ciklusu smo krenuli u FET, zapravo bili smo i u prošlom ciklusu, ali nije bilo vodećeg folikula, pa smo prebacili za idući ciklus. Trenutno koristim crinone gel, estrofem 1x2 i folnu. Ja sam imala transfer ponedjeljak 23.12. 2019. i trenutno čekam betu. I trebam je čekati do 13.01.2020., naravno, jer sam u MPO u Rijeci. Do onda ću poludit. Danas mi je 4 dnt, imam jaki pritisak u trbuhu i donjem dijelu leđa, svako toliko mi se smuči i jutros nakon mokraće sam na papiru vidjela na ostatku od crinone gela malu roskastu mrvicu, pa sam u panici. Da li je koja imala takvo iskustvo, a da je izašlo sve pozitivno? Hvala na odgovoru.
Svima vam puno sreće, a betočekalicama želim što višu betu
Imale smo isti dan transfer
Samo ja nemam nikakve simptome. :/ ne znam sto je gore. Imati ili ne imati. Ako imas bojis se da je lose. A ako nemas bojis se zast nemas jer trudnoca nosi simptome.
Da, baš to, ne znaš što je gore. Ali nije ni čudno da se tijelo "buni" na sve to, uz toliko lijekova. A još me danas kroz dan ulovila i prehlada i bočno grlo >. <. >.<
Užas.
Meni užasno sporo vrijeme prolazi, a tek mi je 4 dnt. A beta 13.01.2020 jer u Rijeci tek se nakon tri tjedna vadi beta. Pročitala sam toliko foruma, gledam sve simptome i računam da li će sve bit ok. Hvala bogu, u ponedjeljak idem na posao, pa ću manje mislit na betu, bar se nadam :/
Meni užasno sporo vrijeme prolazi, a tek mi je 4 dnt. A beta 13.01.2020 jer u Rijeci tek se nakon tri tjedna vadi beta. Pročitala sam toliko foruma, gledam sve simptome i računam da li će sve bit ok. Hvala bogu, u ponedjeljak idem na posao, pa ću manje mislit na betu, bar se nadam :/
I meni je 4dnt. Trodnevni osmostanicni i devetstanicni. A kod tebe?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
I meni je 4dnt. Trodnevni osmostanicni i devetstanicni. A kod tebe?
Ja sam imala transfer jedne blastociste, kako je rekla biologica super kvalitete. Ali to je sve varljivo. Ti si bila u FETu ili odmah nakon punkcije si išla u ET?
Sortiraj odgovore
Najstariji