Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Prosinac 2019. 16:26

Cestitaaam!!!!!!!
    Kontrola nam je isti dan! 😃

MalaMo
    30. Prosinac 2019. 16:29

hope444

Cestitaaam!!!!!!!
    Kontrola nam je isti dan! 😃

Hvala ti 🤞🏻

• Milica1987
    30. Prosinac 2019. 17:56

MalaMo

Drage žene, ja sam jutroa vadila betu! I kazu oni nazvat ce oko podne za rezultate. Nazvali tek u pola 2, to su mi bili najduzi sati u zivotu! Ali drage moje ja sam trudna!!! 😀😀😀
    Ne znam kolika je tocno beta, u Njemackoj sam pa nije rekla to, ocito ovdje malo drukcije rade. Dakle prvi ICSI je bio i uspjeli smo! Ja jos ne vjerujem!
    Zelim svim ostalima koje cekaju velike bete za pocetak ove godine i u molitvama ste! 😘

Cestitaaam!!! 

Marta...
    30. Prosinac 2019. 19:31

MalaMo

Drage žene, ja sam jutroa vadila betu! I kazu oni nazvat ce oko podne za rezultate. Nazvali tek u pola 2, to su mi bili najduzi sati u zivotu! Ali drage moje ja sam trudna!!! 😀😀😀
    Ne znam kolika je tocno beta, u Njemackoj sam pa nije rekla to, ocito ovdje malo drukcije rade. Dakle prvi ICSI je bio i uspjeli smo! Ja jos ne vjerujem!
    Zelim svim ostalima koje cekaju velike bete za pocetak ove godine i u molitvama ste! 😘

Čestitam ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 👏💖👪

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Jamaca
    31. Prosinac 2019. 09:40

Uradila sam clear blue test, nije jutarnji urin. Nema ni naznake za pozitivnu crtu. 10 dan (ne racunajuci dan transfera) nakon transfera 5dnevne blastule. Mislim da bi morao makar da da senku. Radim betu u cetvrtak jer klinika to trazi, ali mislim da nema nade. 

Hannica0 👧
    01. Siječanj 2020. 08:14

Jutro. Sretna nova godina svima.
    Jutros sam uradila test.  14 dana nakon primanja brevactid 10 000. 12 dana nakon asiracije(ovulacije) i 9 dana nakon ET trodnevnog. https://ibb.co/S79kVyp. Petak beta🤞 simptoma nema. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    01. Siječanj 2020. 08:32

Marta simptomi? 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

lala2412
    01. Siječanj 2020. 09:22

Sretna Nova godina svima 🌺 Neka bude svima vesela, plodna i zdrava 🍀

Ja sam se jutros, 9dnt nakon transfera blastociste u FETu, okuražila i napravila testić. Ne želim se prerano veseliti, ali kažite mi da li i vi vidite drugu crtu. Nakon biokemijske sve uzimam s dozom rezerve 🐾

lala2412
    01. Siječanj 2020. 09:23

Ne želi mi sliku očitati 🙄🙄

Hannica0 👧
    01. Siječanj 2020. 09:35

Ovdje https://imgbb.com/  moras uploadat. I onda kopiras link u komentar.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.