Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Milica1987
    28. Prosinac 2019. 22:29

hope444

Milica1987

hope444

Evo i mene, jako me brine sto me grudi ne bole nikako nit su osjetljive, cijeli dan citam razne forume, sve je individualno al veliki je procenat onih koje imaju nabujale i bolne grudi, kod mene nit su osjetljive nista od prvog dana transfera pa do sad. U ponedjeljak idem ponovo da radim betu…izludit cu do 7.1 kad mi je prvi pregled, a zadnja 2 dana me ni stomak ne boli vise…

Hope nemoj da se sjekiras. Ni mene stomak vise ne boli a grudi kao da su manje bolne. Mada su mene pocele boljeti jos od ovulacije 🙃

Sama sebi kazem Ne sikiraj se sve je u redu, al koliko smo toga prosle da smo tako osjetljive i skepticne prema svemu, al ipak u ponedjeljak idem po betu na 21 dpt

Meni su rekli da nema potrebe da opet radim betu. Kao dobra je. I da dodjem na uz za dvije nedelje. A oni tada na odmoru, pa cu morati kod nekog drugog poci. 

• Milica1987
    28. Prosinac 2019. 22:30

Lelibeli

Milica1987

Lelibeli

Milica1987

Pozdrav cure! Evo i mene da javim rezultat 😉 Beta je 12dnt 754! 🎉🎉🎉 Zelim vam svima pozitivne bete!

Čestitam🥳🥳🥳🥳, tolika je meni bila na 14dnt i imam dupliće 🤗🤗🤗

Hvalaaa 🤗 A jesu li tebi vracena dva embriona ili jedan? Meni je vracena jedna blastocista

Dva su mi vratili 👍

Divnooo 💕

Hannica0 👧
    29. Prosinac 2019. 10:51

Ja sam danas napravila test... eto da napravim jer  sam nestrpljiva. Ali ne nadam se. Nit sam nesto presretna. Jer dvasta se moze okrenuti. Danas mi je 6dan nakon transfera. 9 dan nakon aspiracije. I  12 dan nakon promanja brevactida. Pojavila se blago vidljiva ali vidljiva linija. Vracena dva trodnevna. Ponovit cu ga jos utorak. A beta je tek u subotu. 🤞🤞🤞

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

29. Prosinac 2019. 11:14

Aaaaaaaaaa 🤗🤩

• Jamaca
    29. Prosinac 2019. 11:23

Hannica0

Ja sam danas napravila test… eto da napravim jer sam nestrpljiva. Ali ne nadam se. Nit sam nesto presretna. Jer dvasta se moze okrenuti. Danas mi je 6dan nakon transfera. 9 dan nakon aspiracije. I 12 dan nakon promanja brevactida. Pojavila se blago vidljiva ali vidljiva linija. Vracena dva trodnevna. Ponovit cu ga jos utorak. A beta je tek u subotu. 🤞🤞🤞

To je bas rano, nadamo se najboljem. Srecno. ☺️☺️☺️☺️ Javljaj rezultat. Ja sam u iskusenju da radim test, ali ne dam se. 8 dan nakon transfera 5dnevne blastule. Grudi me bole ali nekako čudno. Ne znam kako da opisem. I svrbe. Juce sam pocela da placem, ne znam ni sama zasto. 🤔 Pukla sam definitivno 😂😂😂
    U utorak vadim betu. Znacu rezultat u sredu. Jos tri dana. 💪🏻

Hannica0 👧
    29. Prosinac 2019. 11:30

Pa da  ja sam danas jer mi je u prosloj trudnoci bio na 9i dan nakon ovulacije plus. I prijateljici takodjer. Ali moj je bio missed u 8tt,  a ona svaki cas treba roditi. Pa s obzirom sto sam sve prosla necu biti razocarana. Ali morala sam podijeliti s vama.  

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Jamaca
    29. Prosinac 2019. 11:47

Hannica0

Pa da ja sam danas jer mi je u prosloj trudnoci bio na 9i dan nakon ovulacije plus. I prijateljici takodjer. Ali moj je bio missed u 8tt, a ona svaki cas treba roditi. Pa s obzirom sto sam sve prosla necu biti razocarana. Ali morala sam podijeliti s vama.

Naravno draga. Zato smo sve ovde. 🥰
    Bas razmisljam nesto ovih dana, da li se nasi muzevi dopisuju na nekom forumu. 😂 Kako je njima!? 😂
     Moj je optimistican jako, uzasno me nervira, ali je realno u pravu. Sta nam drugo preostaje nego da se nadamo da ce sve biti kako treba!? E da mi je njegov mozak za 5 minuta, gde bi mi bio kraj. 😂

Hannica0 👧
    29. Prosinac 2019. 11:54

U svakom slucaju barem cemo znati koliko se duuugo btevactid zadrzava u urinu hahaha :)

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Jamaca
    29. Prosinac 2019. 12:02

Hannica0

U svakom slucaju barem cemo znati koliko se duuugo btevactid zadrzava u urinu hahaha :)

Ahahahhaha. Bravo. 😂 Sve zarad nauke. 😂😂😂😂

Hannica0 👧
    29. Prosinac 2019. 12:27

Da. Naglasavam da me grudi sve manje boli. Ostale simptome nemam.  Vjerujem da je do brevactida.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.