![](/media/img/12/8a/0dce2fde198867da7563.jpeg)
Evo i mene, jako me brine sto me grudi ne bole nikako nit su osjetljive, cijeli dan citam razne forume, sve je individualno al veliki je procenat onih koje imaju nabujale i bolne grudi, kod mene nit su osjetljive nista od prvog dana transfera pa do sad. U ponedjeljak idem ponovo da radim betu…izludit cu do 7.1 kad mi je prvi pregled, a zadnja 2 dana me ni stomak ne boli vise…
Hope nemoj da se sjekiras. Ni mene stomak vise ne boli a grudi kao da su manje bolne. Mada su mene pocele boljeti jos od ovulacije 🙃
Sama sebi kazem Ne sikiraj se sve je u redu, al koliko smo toga prosle da smo tako osjetljive i skepticne prema svemu, al ipak u ponedjeljak idem po betu na 21 dpt
Meni su rekli da nema potrebe da opet radim betu. Kao dobra je. I da dodjem na uz za dvije nedelje. A oni tada na odmoru, pa cu morati kod nekog drugog poci.
Pozdrav cure! Evo i mene da javim rezultat 😉 Beta je 12dnt 754! 🎉🎉🎉 Zelim vam svima pozitivne bete!
Čestitam🥳🥳🥳🥳, tolika je meni bila na 14dnt i imam dupliće 🤗🤗🤗
Hvalaaa 🤗 A jesu li tebi vracena dva embriona ili jedan? Meni je vracena jedna blastocista
Dva su mi vratili 👍
Divnooo 💕
Ja sam danas napravila test... eto da napravim jer sam nestrpljiva. Ali ne nadam se. Nit sam nesto presretna. Jer dvasta se moze okrenuti. Danas mi je 6dan nakon transfera. 9 dan nakon aspiracije. I 12 dan nakon promanja brevactida. Pojavila se blago vidljiva ali vidljiva linija. Vracena dva trodnevna. Ponovit cu ga jos utorak. A beta je tek u subotu. 🤞🤞🤞
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja sam danas napravila test… eto da napravim jer sam nestrpljiva. Ali ne nadam se. Nit sam nesto presretna. Jer dvasta se moze okrenuti. Danas mi je 6dan nakon transfera. 9 dan nakon aspiracije. I 12 dan nakon promanja brevactida. Pojavila se blago vidljiva ali vidljiva linija. Vracena dva trodnevna. Ponovit cu ga jos utorak. A beta je tek u subotu. 🤞🤞🤞
To je bas rano, nadamo se najboljem. Srecno. ☺️☺️☺️☺️ Javljaj rezultat. Ja sam u iskusenju da radim test, ali ne dam se. 8 dan nakon transfera 5dnevne blastule. Grudi me bole ali nekako čudno. Ne znam kako da opisem. I svrbe. Juce sam pocela da placem, ne znam ni sama zasto. 🤔 Pukla sam definitivno 😂😂😂
U utorak vadim betu. Znacu rezultat u sredu. Jos tri dana. 💪🏻
Pa da ja sam danas jer mi je u prosloj trudnoci bio na 9i dan nakon ovulacije plus. I prijateljici takodjer. Ali moj je bio missed u 8tt, a ona svaki cas treba roditi. Pa s obzirom sto sam sve prosla necu biti razocarana. Ali morala sam podijeliti s vama.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Pa da ja sam danas jer mi je u prosloj trudnoci bio na 9i dan nakon ovulacije plus. I prijateljici takodjer. Ali moj je bio missed u 8tt, a ona svaki cas treba roditi. Pa s obzirom sto sam sve prosla necu biti razocarana. Ali morala sam podijeliti s vama.
Naravno draga. Zato smo sve ovde. 🥰
Bas razmisljam nesto ovih dana, da li se nasi muzevi dopisuju na nekom forumu. 😂 Kako je njima!? 😂
Moj je optimistican jako, uzasno me nervira, ali je realno u pravu. Sta nam drugo preostaje nego da se nadamo da ce sve biti kako treba!? E da mi je njegov mozak za 5 minuta, gde bi mi bio kraj. 😂
U svakom slucaju barem cemo znati koliko se duuugo btevactid zadrzava u urinu hahaha :)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
U svakom slucaju barem cemo znati koliko se duuugo btevactid zadrzava u urinu hahaha :)
Ahahahhaha. Bravo. 😂 Sve zarad nauke. 😂😂😂😂
Da. Naglasavam da me grudi sve manje boli. Ostale simptome nemam. Vjerujem da je do brevactida.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji