Hej cure... Ja danas bila na ultrazvuku, vidi se gestacijska i zumanjcana vrećica i nazire se plod... Danas sam 6+4....nadam se da će dalje sve biti školski...
Cure vama želim svu sreću da što prije vidite svoje plusiće :)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy
Hvala :) ... Meni su odma treći dan nakon transfera počeli menstrualni bolovi i to onako traju minutu pa prestanu i tako par puta tokom dana i glavobolja me pratila neka 3 dana... A oko 6og dana nakon transfera su me sise počele boljeti... I svako malo na piš pauzu... Od neki dan mi je počela i bol u donjem dijelu leđa i jako suha koža lica, a inače mi je masnija... I to je od prilike to...
I koristim utrogestan 3x2 vag i danas mi je dala i duphaston 2x1 da pijem, pa ćemo vidjeti dali ću imati neke nuspojave od njega
:)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy
Da ovaj put stvarno divljaju,prosli put nista od toga nije bilo a sta je najvaznije bila sam strastveni pusac i sad mi se dogadja to da mi cigareta nepase i da mi se vrti od njeJao šta me onda čeka
Ja sam uspijela prestat pušiti kad sam počela sa stimulacijom, za 7dana će biti 5mjsc.od prestanka baš se super osjećam.Onda je i bolje da ti ne pašu više i sretno daljeJa nemogu nikako skroz prestat al valjda hocu,hvala i tebi sretno 😘❤
Hvala ti puno i uskoro idem na transfer baš sam uzbuđena puno😊
Tebi sretno dalje 😘❤
Hej cure… Ja danas bila na ultrazvuku, vidi se gestacijska i zumanjcana vrećica i nazire se plod… Danas sam 6+4….nadam se da će dalje sve biti školski…
Cure vama želim svu sreću da što prije vidite svoje plusiće
Super, bas mi je drago :)
Meni je 14.dan preksutra, ali nemam vise strpljenja pa cu sutra napraviti kucni test. Unistili su me Estrofem i Utrogestan. I dalje gladna kao vuk, kao i tebi lice mi se osusilo, dobila candidu, nervozna, iscrpljena cim se probudim. Nesto me lijeva strana probada, pocelo je s nogom, sad je bas u podrucju jajnika.
Drzite mi palceve, javim rezultate!
Hvala :) … Meni su odma treći dan nakon transfera počeli menstrualni bolovi i to onako traju minutu pa prestanu i tako par puta tokom dana i glavobolja me pratila neka 3 dana… A oko 6og dana nakon transfera su me sise počele boljeti… I svako malo na piš pauzu… Od neki dan mi je počela i bol u donjem dijelu leđa i jako suha koža lica, a inače mi je masnija… I to je od prilike to…
I koristim utrogestan 3x2 vag i danas mi je dala i duphaston 2x1 da pijem, pa ćemo vidjeti dali ću imati neke nuspojave od njega
:)
Koja ti je ovo IVF bila po redu? Trazim one kojima je uspjelo iz prve da mi uliju malo nade :)))
Bubamarica sretno ti, za embrioglue evo čujem sad prvi put od tebe… Upravo ovakvi simptomi koje ti imaš su i kod mene… Jedino što mi se sada javio i umor… Danas na 17ti dan nakon transfera moja beta je 1654….
Hvala puno flower ,jao obradovala si me...srce si :) a sad da pojasnim Embrioglue,nisam doduse ni ja znala sta je dok me nisu zvali dan prije transfera...to ti je u stvari "lijepak"koji pomaze emrionu da se zalijepi za zid materice!Ovo mi je druga VTO,a prvu kad sam radila niko mi to ni spomenuo nije....to je sad valjda nesto novo
Bubamarica sretno ti, za embrioglue evo čujem sad prvi put od tebe… Upravo ovakvi simptomi koje ti imaš su i kod mene… Jedino što mi se sada javio i umor… Danas na 17ti dan nakon transfera moja beta je 1654….Hvala puno flower ,jao obradovala si me…srce si :) a sad da pojasnim Embrioglue,nisam doduse ni ja znala sta je dok me nisu zvali dan prije transfera…to ti je u stvari "lijepak"koji pomaze emrionu da se zalijepi za zid materice!Ovo mi je druga VTO,a prvu kad sam radila niko mi to ni spomenuo nije….to je sad valjda nesto novo
Dan prije transfera se to ljepilo da kazem spremi i prilikom ubacivanja embriona ubrizgaju i to!To se placa 300km i ne ide na teret Fonda...
Sortiraj odgovore
Najstariji