Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

flower

Broj poruka: 178

Prijavi adminu

Korina slažem se s tobom... Kod mene su planirali i treću inseminaciju ali ipak se od toga odustalo i krenulo na IVF :D
    Bubamarica hvala na objašnjenju, dobro je znati i takve stvari za ubuduće :) 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy

Bubamarica

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

flower

Korina slažem se s tobom… Kod mene su planirali i treću inseminaciju ali ipak se od toga odustalo i krenulo na IVF :D
    Bubamarica hvala na objašnjenju, dobro je znati i takve stvari za ubuduće :)

Nema na cemu....malo sam se vise raspisala,izvinite ☺!Ali mozda nekom pomogne!Brojim dane sad do bete,trudim se da ne mislim,ali ima nesto jace od mene!Da li ti stalno mirujes ili se normalno kreces? i da...drago mi je zbog tvoje bete :) Drzim fige da sve bude u redu 😊

flower

Broj poruka: 178

Prijavi adminu

Bubamarica hvala ti :) ..ja sam si od dana transfera uzela bolovanje, a od danas su me stavili na komplikacije ... Ali normalno se krećem jedino ne dizem teške stvari, sve ostalo sam obavljala, a i živimo na četvrtom katu bez lifta, tako da su mi i stepenice neizbježne 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy

johan

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Bubamarica

flower

Bubamarica sretno ti, za embrioglue evo čujem sad prvi put od tebe… Upravo ovakvi simptomi koje ti imaš su i kod mene… Jedino što mi se sada javio i umor… Danas na 17ti dan nakon transfera moja beta je 1654….
    Hvala puno flower ,jao obradovala si me…srce si :) a sad da pojasnim Embrioglue,nisam doduse ni ja znala sta je dok me nisu zvali dan prije transfera…to ti je u stvari "lijepak"koji pomaze emrionu da se zalijepi za zid materice!Ovo mi je druga VTO,a prvu kad sam radila niko mi to ni spomenuo nije….to je sad valjda nesto novo

Ej draga sa tim embrioglue je to sigurno da ce se primit ili?

Bubamarica

Prijavi adminu

flower

Bubamarica hvala ti :) ..ja sam si od dana transfera uzela bolovanje, a od danas su me stavili na komplikacije … Ali normalno se krećem jedino ne dizem teške stvari, sve ostalo sam obavljala, a i živimo na četvrtom katu bez lifta, tako da su mi i stepenice neizbježne

Ja vecinom lezim,rado bih nesto po kuci uradila,medjutim receno mi je ni usisivac ne smijem da uzmem u ruke i da cistim...prosetam malo vani i  nazad u kucu! pojavila mi se danas glavobolja cak i neka mucnina malo prije😳...da li je to mozda od utrica?

Bubamarica

Prijavi adminu

johan

Bubamarica

flower

Bubamarica sretno ti, za embrioglue evo čujem sad prvi put od tebe… Upravo ovakvi simptomi koje ti imaš su i kod mene… Jedino što mi se sada javio i umor… Danas na 17ti dan nakon transfera moja beta je 1654….
    Hvala puno flower ,jao obradovala si me…srce si :) a sad da pojasnim Embrioglue,nisam doduse ni ja znala sta je dok me nisu zvali dan prije transfera…to ti je u stvari "lijepak"koji pomaze emrionu da se zalijepi za zid materice!Ovo mi je druga VTO,a prvu kad sam radila niko mi to ni spomenuo nije….to je sad valjda nesto novo

Ej draga....niko ne garantuje 100% trudnocu medjutim taj Embrioglue je povecao stopu uspjesnosti trudnoca poslije ET za  11% !Nije veliki procenat,ali opet obecava,ulijeva neku nadu.... 

johan

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Bubamarica

johan

Bubamarica

flower

Ej draga….niko ne garantuje 100% trudnocu medjutim taj Embrioglue je povecao stopu uspjesnosti trudnoca poslije ET za 11% !Nije veliki procenat,ali opet obecava,ulijeva neku nadu….

Ma bit ce sve ok vidjet ces,meni danas 6 dan nakon transfera,nemam neke simptome osim bolnih grudi,probadanja u jajnicima svako malo....ja nelezim stalno,nedizem tesko i ne usisavam al secem,kuham...i sve normalno bez napora

• korina1985

Broj poruka: 46

Prijavi adminu

Bubamarica

johan

Bubamarica

flower

Ej draga….niko ne garantuje 100% trudnocu medjutim taj Embrioglue je povecao stopu uspjesnosti trudnoca poslije ET za 11% !Nije veliki procenat,ali opet obecava,ulijeva neku nadu….

Ni meni nisu dali to ljepilo :D

Bubamarica

Prijavi adminu

Jutro buduce mamice 
    Johan nadam se da ce biti ok ovog puta,7 godina cekamo na nasu bebicu...
    Korina1985 ljepilo ti nisu dali jer mozda to jos nije dospjelo u kliniku u kojoj si radila IVF!Ja sam prosle godine radila prvu IVF i niko to ni spomenuo nije...mozda su i oni tek sad to zbavili!

• korina1985

Broj poruka: 46

Prijavi adminu

Evo malo loših vijesti za dobro jutro, 13. dan nakon transfera i kucni test (clearblue) je negativan :( Beta mi je na redu sutra, ali nakon negativnog testa ne znam ima li je uopce smisla vaditi :(

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.