Meni danas 1 dan nakon tranfera bole me jajnici al to pripisujem punkciji i malo grudi al inace sam dobro 😃 vracen 1 embrij 12.4 beta ...
Meni danas 1 dan nakon tranfera bole me jajnici al to pripisujem punkciji i malo grudi al inace sam dobro 😃 vracen 1 embrij 12.4 beta …
Puno sreće želim
Ja jedva čekam kad ću na transfer jer moram iz zdravstvenih razloga raditi pa već 4mjs.čekam, jer svaki put kad vadim krv i radim ekografiju nisam pogodna za transfer još endometrij tanak grrrrH, premda jučer je bio 5,2mm.pa sutra idem opet na nalaze..premda mi se teško zadeblja i ako ne bude bolje moram terapiju
Cure koje ste pusaci imam pitanje,dali ste prestale skroz nakon transfera?
Hej cure... Evo da vam javim moja beta danas, tj na 14ti dan je 428,4... Rekli mi da u srijedu dođem na ultrazvuk :)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Hej cure… Evo da vam javim moja beta danas, tj na 14ti dan je 428,4… Rekli mi da u srijedu dođem na ultrazvuk :)
Super draga meni danas drugi dan,nemam apsolutno nikakve simptome osim sto me grudi bole na dodir
Sretno johan i neka je taj simptom tvoj sretan znak :)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Sretno johan i neka je taj simptom tvoj sretan znak :)
Hvala ti draga danas sam se bas probudila sa negativnim misljenjem da nista opet...al tek je 2 dan vidjet cemo
Sretno vam ..ja čekam još na nalaze za transfer aa izgleda ću morati terapiju jer endometrij mi je danas bio 4,7mm
ovo iščekivanje je baš teško
Cure koje ste pusaci imam pitanje,dali ste prestale skroz nakon transfera?
Prestala sam pusiti cim sam krenula s MPO, dakle jos prije AIH...
Sortiraj odgovore
Najstariji