Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrva1986

Broj poruka: 406

Prijavi adminu

Flower cestitam.😍.. Da barem i ja docekam svoje 2 crte. 

• Mrva1986

Prijavi adminu

Nadam se jos lijepih vijesti od hrabrica čekalica ovdje. Mislim da ću svisnut od čekanja a tek 5 dan nakon t

flower

Broj poruka: 178

Prijavi adminu

Mrva1986 hvala ti .. želim i tebi 2 crtice... Ni ja nisam mogla više čekati i morala sam napraviti test 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy

• Mrva1986

Prijavi adminu

flower

Mrva1986 hvala ti .. želim i tebi 2 crtice… Ni ja nisam mogla više čekati i morala sam napraviti test

A kad vadis betu? Imas li kakve simptome

flower

Prijavi adminu

Rekli su mi da betu vadim 14 dana od transfera, to bi trebalo biti 29.3.
    A od simptoma imam svašta, tak da se još uvijek bojim da sam si to sve nisam umislila haha... 
    Prvih par dana od transfera sam imala kao neku drhtavicu i koža mi se jezila... 4ti dan me je u noći probudila baš jaka menstrualna bol i trajala nekih 5 min.... 6ti dan me je baš jako pikalo nešto na desnoj strani i isto trajalo tako nekako i jučer su me i sise krenule boljeti.. I to je od prilike to... Samo se nadam da će sve biti u redu :) 

proljece2019

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Mrva1986- Za dva dana vadim betu, tako da ću se strpiti još malo, iskreno mnogo me strah uraditi test... 
    flover- Čestitam, jesu ||  :)  Da napomenem meni je prvi put i sve mi je stresno bilo, bocam se fragminom 1x na dan ( da ne dodje do stvaranja tromba na mjestima odakle je izvaljen veliki broj folikula) juce sam radila d-dimer, danas su rezultati pa ću znati da li je sve ok 

proljece2019

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

*izvađen :)

flower

Prijavi adminu

Proljeće2019 hvala ti... Dali su tebi stigli rezultati? Dali je sve oke? 

• korina1985

Broj poruka: 46

Prijavi adminu

Pozdrav svim suborcima :)
    Danas je 3.dan od moje prve IVF. Doktor je rekao da betu vadimo 14. dan pa cu tako i napraviti. Od simptoma imam samo cjelodnevno probadanje ispod pupka, pogotovo kada sam predugo na nogama. Vecinom lezim i nadam se :) Svima zelim puno srece!

johan

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Evo drage moje prosla i danas punkcija 3 jajne i u srijedu vracanje 2 ako ce bit sve ok nadam se da hoce drzite 🤞🤞

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.