Velika nada imas li kakve simptome?
Imam u donjem djelu blage bolove, malo vise jedem i vise pisam.. Ali ostalo nista za sad.. Ti? :)
I ja pojedoh sve sto je jestivo,pogotovo zelenu salatu s esencijom 😂,a bolove isto imam u stomaku,ali meni se blizi i mjesecnica,po mojim racunanjima sad u subotu 6.4.bi trebala doci a volhwla bih da ne dodje !Grudi me bole i stalno nekakvo treperenje u stomaku,najezim se ponekad kad mi se to desi ...
Pozdrav svima, nova sam ovdje.Transfer je bio jucer, 03.04., posto sam jako nestrpljiva, sto mislite kada bi najranije mogla napraviti kucni test? U pitanju je ivf, vracena jedna blastica
Heeej ako si 3.4.uradila ivf ti bi onda mogla 13.4.uraditi test :) ,to ti je nakon 9.dana (3.4.ti je nulti dan,4.4.prvi dan....)test jer tad se vec luci hcg. Sretnoooo
Velika nada imas li kakve simptome?
Imam u donjem djelu blage bolove, malo vise jedem i vise pisam.. Ali ostalo nista za sad.. Ti? :)
I ja pojedoh sve sto je jestivo,pogotovo zelenu salatu s esencijom 😂,a bolove isto imam u stomaku,ali meni se blizi i mjesecnica,po mojim racunanjima sad u subotu 6.4.bi trebala doci a volhwla bih da ne dodje !Grudi me bole i stalno nekakvo treperenje u stomaku,najezim se ponekad kad mi se to desi …
Mene opće ne bole grudi ali mi malo izgledaju veće.. Haha vidjet ćemo mi dvije u ponedjeljak šta će biti. :)
Pozdrav svima, nova sam ovdje.Transfer je bio jucer, 03.04., posto sam jako nestrpljiva, sto mislite kada bi najranije mogla napraviti kucni test? U pitanju je ivf, vracena jedna blastica
Dobrodošla. Ja sam radila 8.dan ali je crtica bila jedva vidljiva tako da sam prepisala to negativnom. Ali danas mi 12.dan i plus je jako vidljiv. Tako da ovisi. Sretno 😁
Pozdrav svima, nova sam ovdje.Transfer je bio jucer, 03.04., posto sam jako nestrpljiva, sto mislite kada bi najranije mogla napraviti kucni test? U pitanju je ivf, vracena jedna blasticaHeeej ako si 3.4.uradila ivf ti bi onda mogla 13.4.uraditi test :) ,to ti je nakon 9.dana (3.4.ti je nulti dan,4.4.prvi dan….)test jer tad se vec luci hcg. Sretnoooo
Hvala 😀😀
Pozdrav svima, nova sam ovdje.Transfer je bio jucer, 03.04., posto sam jako nestrpljiva, sto mislite kada bi najranije mogla napraviti kucni test? U pitanju je ivf, vracena jedna blasticaDobrodošla. Ja sam radila 8.dan ali je crtica bila jedva vidljiva tako da sam prepisala to negativnom. Ali danas mi 12.dan i plus je jako vidljiv. Tako da ovisi. Sretno 😁
Hvala na dobrodoslici.Cestitam na plusu, i nadam se sa cu i ja to docekati 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji