Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 56

Prijavi adminu

Bubamarica

Velika nada imas li kakve simptome?

Imam u donjem djelu blage bolove, malo vise jedem i vise pisam.. Ali ostalo nista za sad.. Ti? :) 

• Mimići

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Pozdrav svima, nova sam ovdje.Transfer je bio jucer, 03.04., posto sam jako nestrpljiva, sto mislite kada bi najranije mogla napraviti kucni test? U pitanju je ivf, vracena jedna blastica

Bubamarica

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

velikanada001

Bubamarica

Imam u donjem djelu blage bolove, malo vise jedem i vise pisam.. Ali ostalo nista za sad.. Ti? :)

I ja pojedoh sve sto je jestivo,pogotovo zelenu salatu s esencijom 😂,a bolove isto imam u stomaku,ali meni se blizi i mjesecnica,po mojim racunanjima sad u subotu 6.4.bi trebala doci a volhwla bih da ne dodje !Grudi me bole i stalno nekakvo treperenje u stomaku,najezim se ponekad kad mi se to desi ...

Bubamarica

Prijavi adminu

Mimići

Pozdrav svima, nova sam ovdje.Transfer je bio jucer, 03.04., posto sam jako nestrpljiva, sto mislite kada bi najranije mogla napraviti kucni test? U pitanju je ivf, vracena jedna blastica

Heeej ako si 3.4.uradila ivf ti bi onda mogla 13.4.uraditi test :) ,to ti je nakon 9.dana (3.4.ti je nulti dan,4.4.prvi dan....)test jer tad se vec luci hcg. Sretnoooo

Prijavi adminu

Bubamarica

velikanada001

Bubamarica

I ja pojedoh sve sto je jestivo,pogotovo zelenu salatu s esencijom 😂,a bolove isto imam u stomaku,ali meni se blizi i mjesecnica,po mojim racunanjima sad u subotu 6.4.bi trebala doci a volhwla bih da ne dodje !Grudi me bole i stalno nekakvo treperenje u stomaku,najezim se ponekad kad mi se to desi …

Mene opće ne bole grudi ali mi malo izgledaju veće.. Haha vidjet ćemo mi dvije u ponedjeljak šta će biti. :) 

Prijavi adminu

Mimići

Dobrodošla. Ja sam radila 8.dan ali je crtica bila jedva vidljiva tako da sam prepisala to negativnom. Ali danas mi 12.dan i plus je jako vidljiv. Tako da ovisi. Sretno 😁

• Mimići

Prijavi adminu

Bubamarica

Mimići

Heeej ako si 3.4.uradila ivf ti bi onda mogla 13.4.uraditi test :) ,to ti je nakon 9.dana (3.4.ti je nulti dan,4.4.prvi dan….)test jer tad se vec luci hcg. Sretnoooo

Hvala 😀😀

Bubamarica

Prijavi adminu

velika nada da eto jos malo ponefeljak,a nemam petlju da uradim test sutra jer mi je 9.dan 😁Samo se bojim mjesecnice 

• Mimići

Prijavi adminu

velikanada001

Mimići

Dobrodošla. Ja sam radila 8.dan ali je crtica bila jedva vidljiva tako da sam prepisala to negativnom. Ali danas mi 12.dan i plus je jako vidljiv. Tako da ovisi. Sretno 😁

Hvala na dobrodoslici.Cestitam na plusu, i nadam se sa cu i ja to docekati 😁

Prijavi adminu

Bubamarice nestrpljive smo, ali ponedjeljak je sve bliže. Bit će sve uredu . :)
    Mimići hvala, nadam se da bude i tebi plus 😊 samo hrabro 😁

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.