Jutro buduce mamice
Johan nadam se da ce biti ok ovog puta,7 godina cekamo na nasu bebicu…
Korina1985 ljepilo ti nisu dali jer mozda to jos nije dospjelo u kliniku u kojoj si radila IVF!Ja sam prosle godine radila prvu IVF i niko to ni spomenuo nije…mozda su i oni tek sad to zbavili!
Ma sve ce bit sigurno ok
Jutro buduce mamice
Johan nadam se da ce biti ok ovog puta,7 godina cekamo na nasu bebicu…
Korina1985 ljepilo ti nisu dali jer mozda to jos nije dospjelo u kliniku u kojoj si radila IVF!Ja sam prosle godine radila prvu IVF i niko to ni spomenuo nije…mozda su i oni tek sad to zbavili!Ma sve ce bit sigurno ok
Nadam se....stvarno jedva cekam nasu mrvicu 😊
Bubamarica možda i je od utrica, a možda i nije, ja osobno nemam nikakve nuspojave od njega...
Korina nikad ne znaš, možda te beta iznenadi, najbolje izvadi pa ćeš onda sa sigurnošću znati, držim ti fige :)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy
Bubamarica možda i je od utrica, a možda i nije, ja osobno nemam nikakve nuspojave od njega…
Korina nikad ne znaš, možda te beta iznenadi, najbolje izvadi pa ćeš onda sa sigurnošću znati, držim ti fige :)
Ne znam vidjecemo.... Samo me sad strah da cu dobiti onu sto joj necu reci ime...trebala bih u subotu i strijepim!Kao na iglama sam
Evo malo loših vijesti za dobro jutro, 13. dan nakon transfera i kucni test (clearblue) je negativan :( Beta mi je na redu sutra, ali nakon negativnog testa ne znam ima li je uopce smisla vaditi :(
Ne gubi nadu draga možda je još skroz prerano da bi se na kućnom testu vidjelo... držim ti fige i bit'će sve oke, samo se ne sikiraj 🤗❤
Evo malo loših vijesti za dobro jutro, 13. dan nakon transfera i kucni test (clearblue) je negativan :( Beta mi je na redu sutra, ali nakon negativnog testa ne znam ima li je uopce smisla vaditi :(Ne gubi nadu draga možda je još skroz prerano da bi se na kućnom testu vidjelo… držim ti fige i bit'će sve oke, samo se ne sikiraj 🤗❤
Draga nevjeruj clearblue testu meni prvi puta pokazao plus a beta nula!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji