Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    johan
    03. Travanj 2019. 10:24

Bubamarica

Jutro buduce mamice
    Johan nadam se da ce biti ok ovog puta,7 godina cekamo na nasu bebicu…
    Korina1985 ljepilo ti nisu dali jer mozda to jos nije dospjelo u kliniku u kojoj si radila IVF!Ja sam prosle godine radila prvu IVF i niko to ni spomenuo nije…mozda su i oni tek sad to zbavili!

Ma sve ce bit sigurno ok

Bubamarica
    03. Travanj 2019. 13:09

johan

Bubamarica

Jutro buduce mamice
    Johan nadam se da ce biti ok ovog puta,7 godina cekamo na nasu bebicu…
    Korina1985 ljepilo ti nisu dali jer mozda to jos nije dospjelo u kliniku u kojoj si radila IVF!Ja sam prosle godine radila prvu IVF i niko to ni spomenuo nije…mozda su i oni tek sad to zbavili!

Ma sve ce bit sigurno ok

Nadam se....stvarno jedva cekam nasu mrvicu 😊

flower
    03. Travanj 2019. 13:42

Bubamarica možda i je od utrica, a možda i nije, ja osobno nemam nikakve nuspojave od njega...
    Korina nikad ne znaš, možda te beta iznenadi, najbolje izvadi pa ćeš onda sa sigurnošću znati, držim ti fige :) 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Bubamarica
    03. Travanj 2019. 14:39

flower

Bubamarica možda i je od utrica, a možda i nije, ja osobno nemam nikakve nuspojave od njega…
    Korina nikad ne znaš, možda te beta iznenadi, najbolje izvadi pa ćeš onda sa sigurnošću znati, držim ti fige :)

Ne znam vidjecemo.... Samo me sad strah da cu dobiti onu sto joj necu reci ime...trebala bih u subotu i strijepim!Kao na iglama sam

johan
    03. Travanj 2019. 15:10

Tako je beta je nas zakon 😁 ja vadim 12.4 betu a 15.4 mi rodjendan ,nadam se da ce mi to bit najsretniji rodjendan u zivotu ❤ e da i 14.4 mi prva godisnjica braka 😁❤❤❤ 

flower
    03. Travanj 2019. 15:45

Johan i meni je 14.4. prva godišnjica braka :) .. Sretno i neka ti ovo nude najsretniji mjesec :D

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

johan
    03. Travanj 2019. 16:22

flower

Johan i meni je 14.4. prva godišnjica braka :) .. Sretno i neka ti ovo nude najsretniji mjesec :D

Hvala draga i tebi isto da nam srca budu ko kuća❤❤🤞🤞🤞

Bubamarica
    03. Travanj 2019. 17:01

Ja 8.4.radim betu :)

mimimimi
    03. Travanj 2019. 17:19

korina1985

Evo malo loših vijesti za dobro jutro, 13. dan nakon transfera i kucni test (clearblue) je negativan :( Beta mi je na redu sutra, ali nakon negativnog testa ne znam ima li je uopce smisla vaditi :(

Ne gubi nadu draga možda je još skroz prerano da bi se na kućnom testu vidjelo... držim ti fige i bit'će sve oke, samo se ne sikiraj 🤗❤

johan
    03. Travanj 2019. 17:26

mimimimi

korina1985

Evo malo loših vijesti za dobro jutro, 13. dan nakon transfera i kucni test (clearblue) je negativan :( Beta mi je na redu sutra, ali nakon negativnog testa ne znam ima li je uopce smisla vaditi :(

Ne gubi nadu draga možda je još skroz prerano da bi se na kućnom testu vidjelo… držim ti fige i bit'će sve oke, samo se ne sikiraj 🤗❤

Draga nevjeruj clearblue testu meni prvi puta pokazao plus a beta nula!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.