Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

flower

Broj poruka: 178

Prijavi adminu

Korina1985, johan.. Želim vam svu sreću 
    Meni je danas 11 dan nakon transfera, ali kako mi je 8og dana test bio pozitivan, danas sam išla izvaditi betu... I beta mi je 109.8... U četvrtak ću otići opet izvaditi... Nadam se da će se pravilno duplati i da će sve biti u redu :) 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy

• korina1985

Broj poruka: 46

Prijavi adminu

Johan i meni su punktirane 3 i vraćene 2, neka nam to bude sretna kombinacija :)
    Flower svaka čast na hrabrosti raditi test 8.dan, ja se toliko bojim razočarat da si prije 14.dana neću nikakve stresove raditi. Držim palčeve za betu i sretne vijesti! 

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Cestitam flower! Nek bude uspjesna! Koji test si koristila? Meni je danas 8dnt pa ne znam koji bi test uopce odabra da probam sutra nabaciti ga. Inace isporbala sam valjda 20 testova u zivotu al nikad tako rano. 

flower

Broj poruka: 178

Prijavi adminu

I bolje je jednostavno pričekati 14 dana pa tek onda, ali ja sam takva i nikako nisam mogla čekati... 
    8og dana koristila sam First sign test, a 10og clear blue i bio je pozitivan 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy

johan

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

korina1985

Johan i meni su punktirane 3 i vraćene 2, neka nam to bude sretna kombinacija :)
    Flower svaka čast na hrabrosti raditi test 8.dan, ja se toliko bojim razočarat da si prije 14.dana neću nikakve stresove raditi. Držim palčeve za betu i sretne vijesti!

Da nadam se da ce nam bit to sretna kombinacija 😃😃

johan

Prijavi adminu

drage moje evo danas vracen 1 ,Dobila sam aspirin koji moram popit 1 dnevno,1 folnu kiselinu i 3x2 utragestan ,ako mi se javi transplatacijsko krvarenje moram utragestan povisit na 4x2 dali je koja od vas imala takvu terapiju?

johan

Prijavi adminu

johan

korina1985

Da nadam se da ce nam bit to sretna kombinacija 😃😃

Ipak nista od 2 samo se 1 oplodio 

mimimimi

Broj poruka: 188

Prijavi adminu

Pozz svima, nova sam tu
    Zanima me da li je embriotransfer bolan? Mene je užasno strah bolova, mislim više onog refleksnog bola da ću se trgnuti što mi je bio slučaj prilikom vađenja spirale, jer sam se baš trgnula i tako je i sama u biti izčupala  mene je toga strah da se opet cimnem a i punkcija mi je bila baš bolna, užas 

johan

Prijavi adminu

mimimimi

Pozz svima, nova sam tu
    Zanima me da li je embriotransfer bolan? Mene je užasno strah bolova, mislim više onog refleksnog bola da ću se trgnuti što mi je bio slučaj prilikom vađenja spirale, jer sam se baš trgnula i tako je i sama u biti izčupalamene je toga strah da se opet cimnem a i punkcija mi je bila baš bolna, užas

Embriotransfer ti je ko gin pregled,neboli nista vise te boli mjehur jer moras imati puni mjehur 

mimimimi

Broj poruka: 188

Prijavi adminu

johan

mimimimi

Pozz svima, nova sam tu
    Zanima me da li je embriotransfer bolan? Mene je užasno strah bolova, mislim više onog refleksnog bola da ću se trgnuti što mi je bio slučaj prilikom vađenja spirale, jer sam se baš trgnula i tako je i sama u biti izčupalamene je toga strah da se opet cimnem a i punkcija mi je bila baš bolna, užas
    Embriotransfer ti je ko gin pregled,neboli nista vise te boli mjehur jer moras imati puni mjehur

Hvala puno, sad mi je barem malo lakše.. čekam kad ću ići dok mi se malo sluznica s'deblja tanka mi je dosta  

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.