Korina1985, johan.. Želim vam svu sreću
Meni je danas 11 dan nakon transfera, ali kako mi je 8og dana test bio pozitivan, danas sam išla izvaditi betu... I beta mi je 109.8... U četvrtak ću otići opet izvaditi... Nadam se da će se pravilno duplati i da će sve biti u redu :)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy
I bolje je jednostavno pričekati 14 dana pa tek onda, ali ja sam takva i nikako nisam mogla čekati...
8og dana koristila sam First sign test, a 10og clear blue i bio je pozitivan
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy
Johan i meni su punktirane 3 i vraćene 2, neka nam to bude sretna kombinacija :)
Flower svaka čast na hrabrosti raditi test 8.dan, ja se toliko bojim razočarat da si prije 14.dana neću nikakve stresove raditi. Držim palčeve za betu i sretne vijesti!Da nadam se da ce nam bit to sretna kombinacija 😃😃
Ipak nista od 2 samo se 1 oplodio
Pozz svima, nova sam tu
Zanima me da li je embriotransfer bolan? Mene je užasno strah bolova, mislim više onog refleksnog bola da ću se trgnuti što mi je bio slučaj prilikom vađenja spirale, jer sam se baš trgnula i tako je i sama u biti izčupala mene je toga strah da se opet cimnem a i punkcija mi je bila baš bolna, užas
Pozz svima, nova sam tu
Zanima me da li je embriotransfer bolan? Mene je užasno strah bolova, mislim više onog refleksnog bola da ću se trgnuti što mi je bio slučaj prilikom vađenja spirale, jer sam se baš trgnula i tako je i sama u biti izčupalamene je toga strah da se opet cimnem a i punkcija mi je bila baš bolna, užas
Embriotransfer ti je ko gin pregled,neboli nista vise te boli mjehur jer moras imati puni mjehur
Pozz svima, nova sam tu
Zanima me da li je embriotransfer bolan? Mene je užasno strah bolova, mislim više onog refleksnog bola da ću se trgnuti što mi je bio slučaj prilikom vađenja spirale, jer sam se baš trgnula i tako je i sama u biti izčupalamene je toga strah da se opet cimnem a i punkcija mi je bila baš bolna, užasEmbriotransfer ti je ko gin pregled,neboli nista vise te boli mjehur jer moras imati puni mjehur
Hvala puno, sad mi je barem malo lakše.. čekam kad ću ići dok mi se malo sluznica s'deblja tanka mi je dosta
Sortiraj odgovore
Najstariji