Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • korina1985

Broj poruka: 46

Prijavi adminu

Ne znam sta sam danas ovako smotana pa pisem 3.poruku umjesto sve skupa :D
    Danas mi je 8.dan, maaaalo osjecam probadanje kao pred mengu. Bolesno sam gladna, ali to su valjda hormoni koje uzimam... Ne znam kako izdrzati jos 7 dana do bete :)

johan

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

korina1985

Ne znam sta sam danas ovako smotana pa pisem 3.poruku umjesto sve skupa :D
    Danas mi je 8.dan, maaaalo osjecam probadanje kao pred mengu. Bolesno sam gladna, ali to su valjda hormoni koje uzimam… Ne znam kako izdrzati jos 7 dana do bete :)

Meni je tek drugi pa bi pojela sve sto vidim 😃😃 to mi prosli put nije bilo tako i stalno mi pritisak u jajnicima i na mjehur ,stalno pisam 😃

mimimimi

Broj poruka: 188

Prijavi adminu

Znači da hormoni malo divljaju poslje transfera, uhh  

johan

Prijavi adminu

Da ovaj put stvarno divljaju,prosli put nista od toga nije bilo a sta je najvaznije bila sam strastveni pusac i sad mi se dogadja to da mi cigareta nepase i da mi se vrti od nje

mimimimi

Broj poruka: 188

Prijavi adminu

johan

Da ovaj put stvarno divljaju,prosli put nista od toga nije bilo a sta je najvaznije bila sam strastveni pusac i sad mi se dogadja to da mi cigareta nepase i da mi se vrti od nje

Jao šta me onda čeka 
    Ja sam uspijela prestat pušiti kad sam počela sa stimulacijom, za 7dana će biti 5mjsc.od prestanka baš se super osjećam. Onda je i bolje da ti ne pašu više i sretno dalje

johan

Prijavi adminu

mimimimi

johan

Jao šta me onda čeka
    Ja sam uspijela prestat pušiti kad sam počela sa stimulacijom, za 7dana će biti 5mjsc.od prestanka baš se super osjećam.Onda je i bolje da ti ne pašu više i sretno dalje

Ja nemogu nikako skroz prestat al valjda hocu,hvala i tebi sretno 😘❤

Lucy_

Broj poruka: 80

Prijavi adminu

Pozdrav žene 😉
    Pitanje. Kad od prilike bude transfer tj. FET u ciklusu sa estrofemom bez ovulacije? 

Bubamarica

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

Pozdrav djevojke,nova sam ovdje i cesto pratim vase objave i iskustva u vezi VTO pa sam odlucila i sama da vam se pridruzim :)27.03.sam imala ET gdje su vracene 2 blastociste 5.dan,a ubrizgan je i Embrioglue(ne znam koliko ste upoznate s tim),jako sam uzbudjena,a simptoma stotinu,bolovi u stomaku,i lijeva noga me boli 😂,grudi mi bolne ,glavobolja,stalno piskam...kakvi su kod vas simptomi?Moze malo podrske,znacice mi ☺

flower

Broj poruka: 178

Prijavi adminu

Bubamarica sretno ti, za embrioglue evo čujem sad prvi put od tebe... Upravo ovakvi simptomi koje ti imaš su i kod mene... Jedino što mi se sada javio i umor... Danas na 17ti dan nakon transfera moja beta je 1654.... 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy

johan

Prijavi adminu

Ej drage moje meni danas 5 dan i nemam neke simptome,osim što me bole grudi ,probadanje u jajnicima koje mi se javlja svako malo

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.