![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Svima sretno i nadamo se velike bete🙏🙏❣️
Ja sam jucer bila na svoj transfer 3put .1blastocistica
Betu vadim na Badnjak.
10mj.punkcija-Fet -Beta nula
11mj Fet blastocistica -biokemijska
12mj Fet blastocistice (nada🙏)
Vita26, ovo će bit treća sreća
Svima sretno i nadamo se velike bete🙏🙏❣️
Ja sam jucer bila na svoj transfer 3put .1blastocistica
Betu vadim na Badnjak.
10mj.punkcija-Fet -Beta nula
11mj Fet blastocistica -biokemijska
12mj Fet blastocistice (nada🙏)
Pozdrav Vita26 😊
Ja sam prošli petak imala svoj 3. ivf, vracene 2 blastociste. Betu vadim 23.12.
Sretno nam svima 🙏🙏.. Možda ima nešto čarobno u ovom 12.mj pa sam se svima ispuni želja
MIMI9
To ovisi i kvaliteti zametka,Jwr uvjik jazu da je bolje da su kod mamice,pa se onda da mogu se ljepo smjestiti❤️Drzimo fige da uzspije!kakv ti je endiometrija?
Bozma
hvala nadam se Al stvarno 🙏🙏
Milanu
Kao i svi nadamo se,sta kae Zasto nije uzspjelo od prve?
Kod nas sad u Os ima jako puno zena trudnih ,doktori odlicno radi .
Meni su svi uvjeti odlicni,blastocistica savrsena.nadam se da nece otici i da ce se unjezditi.zadni put bas sam bila sretna,lad sam vidila pozitivan test a ono biokemijska trudnoca na kraju i ako sam imala taj filing,jer mi malo bilo spoting.
Drzi te se 🙏
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Mali update...i dalje nista 🤣 blagi povremeni menstrualni bolovi toliko blagi da se pitam jel postoje il sam ih od zelje umislila, jedino sta sam primijetila jutros da mi je stomak jako napuhan. Sto se tice simptoma svjesna sam jednog pravila a to je da PRAVILA NEMA! I da je sve individualno...al eto mi koje smo u postupku i ocajnicki zelimo tu bebicu drugacije se i ponasamo i osluskujemo svoje tijelo...Drage moje saljem vam veliki virtuelni zagrljaj🤗🤗🤗🤗
MIMI9
To ovisi i kvaliteti zametka,Jwr uvjik jazu da je bolje da su kod mamice,pa se onda da mogu se ljepo smjestiti❤️Drzimo fige da uzspije!kakv ti je endiometrija?
Bozma
Milanu
Meni su svi uvjeti odlicni,blastocistica savrsena.nadam se da nece otici i da ce se unjezditi.zadni put bas sam bila sretna,lad sam vidila pozitivan test a ono biokemijska trudnoca na kraju i ako sam imala taj filing,jer mi malo bilo spoting.
Drzi te se 🙏
Vita konacno si nam dosla da nam objasnis sve sto doktori nisu 🤗
Moja doktorka je tako teska na recima da i kada je pitam nesto ona stalno sleze ramenima 🙄
Znam samo da je rekla da je endometrijum odlican i sa njim nikada nisam imala problem. Secam se i na ranijim pregledima da mi je govorila da je odlican.
Juce sam slike svojih emrica poslala peijatelju koji radi kao embriolog u Beogradu, koji mi je rekao da je prvi plod odlican a drugi da je pun fragmentacije i da sumnja da ce biti dvojke. Ali sve u svemu ok.
Umirila sam se. Kako malo treba da budes srecan ❤️
Sinoc, kada sam isla na spavanje, u kupatilu vidim kako su mi grudi ogromne, ali nista posebno osetljive. Prosli out su me bolele da nisam mogla da se obucem a sada nista od toga. I secam se da me je 6-og dana sve proslo, ali necemo sas o tome 😎
Prosla grupa cekalica je bila statiaticki bas lose, dajte zene da to ispravimo u ovom lipom prosincu.
Bozic se blizi 🥰🥰🥰🥰 verujem i samo zelim da verujem
MIMI9
Sta se simptoma tice ,nema simptoma,hahaha do god Beta ne bude pozitivna,sve simptomi su kao pm netkom
Jace netkom
Slabije.Biologinja rekla svatka zena od nas je drugacije,i svatkom radi onu sta je za tu zenu i za zametak potrebno da se zadavolji uvjeti i naravno da na kraju dobije onu sto zelimo Bebicu❤️
Ja posle punkcije u 10mj pala u blagi hiper i grudi su mi bili ogromne posle punkcije i sva nikakva uzasno i naravno pricurila 4dan nakon transfera.bez obzira na ljekove,i ovu drugo sto sam isla rekao doktor da malo odmorom jedan ciklus nisam tjela i evo bila biokemijska .inace isto sve u redu .
Zametak ti je na sigurnom kod tebe,sve ostalo je kako kazem u Božje ruke.cuvaj sebe i pazi se,misli pozitivno i Bice sve super
Hope444
koj ti je danas dan?
Naduta sam i ja od transfera na vecer po gotova uzasno jedva hodam ali to je od utrice.😂😂😂😂
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Mali update…i dalje nista 🤣 blagi povremeni menstrualni bolovi toliko blagi da se pitam jel postoje il sam ih od zelje umislila, jedino sta sam primijetila jutros da mi je stomak jako napuhan. Sto se tice simptoma svjesna sam jednog pravila a to je da PRAVILA NEMA! I da je sve individualno…al eto mi koje smo u postupku i ocajnicki zelimo tu bebicu drugacije se i ponasamo i osluskujemo svoje tijelo…Drage moje saljem vam veliki virtuelni zagrljaj🤗🤗🤗🤗
Dobro jutro 🥰
Ako bih birala simptome to je taj tvoj 😎
Kaze meni juce embriolog: "Da li svesna cinjenice koliko je tvoje telo puno hormona, i da nemas bebu logika bi rekla da si luda od njih i da ce sve da te boli od silne preosetljivosti a ti ne osecas nista! E to je pravo cudo." 😂
Znate kako je po zakonu, nevin si dok se ne dokaze suprotno, e tako je i sa nama. TRUDNE SMO dok se ne dokaze suprotno 🥰😂😍🤗
Zelim vam lep i miran dan.
MIMI9
Sta se simptoma tice ,nema simptoma,hahaha do god Beta ne bude pozitivna,sve simptomi su kao pm netkom
Jace netkom
Slabije.Biologinja rekla svatka zena od nas je drugacije,i svatkom radi onu sta je za tu zenu i za zametak potrebno da se zadavolji uvjeti i naravno da na kraju dobije onu sto zelimo Bebicu❤️
Ja posle punkcije u 10mj pala u blagi hiper i grudi su mi bili ogromne posle punkcije i sva nikakva uzasno i naravno pricurila 4dan nakon transfera.bez obzira na ljekove,i ovu drugo sto sam isla rekao doktor da malo odmorom jedan ciklus nisam tjela i evo bila biokemijska .inace isto sve u redu .
Zametak ti je na sigurnom kod tebe,sve ostalo je kako kazem u Božje ruke.cuvaj sebe i pazi se,misli pozitivno i Bice sve super
Hope444koj ti je danas dan?Naduta sam i ja od transfera na vecer po gotova uzasno jedva hodam ali to je od utrice.😂😂😂😂
Danas mi je 8dpt
MIMI9
Bozma
Milanu
Drzi te se 🙏
Vita26 išla si u Os na Fet? .. I ja sam isto. Bila sam kod prof šijanovića ali otkako se on razbolio onda sam kod dr abičić.
MIMI9
Jace netkom
Hope444koj ti je danas dan?Naduta sam i ja od transfera na vecer po gotova uzasno jedva hodam ali to je od utrice.😂😂😂😂
Danas mi je 8dpt
Kod tebe su upitanju blastice? Ako jesu pa ti vec mozes uradit test,ako je ne daj boze negativan mozda da je malo rano,ali ipak mislim da bi mogao pokazati vec ... sretnoooo
Sortiraj odgovore
Najstariji