![](/media/img/5d/5a/9ae03a3907cbf1e66c75.jpeg)
Žene, svaka vam čast, na snazi, volji, želji... Sve do jedne ste predivne i nadam se da cete se uskoro ostvariti kao majke!
Bozma mozda da se raspitas malo u nasim bolnicama, mozda su negdje otvoreniji? Kamo si bila sve?
Vita jos ne mogu vjerovati, ali bude sigurno to to vec ovaj ciklus...❤️ isplači se i hrabro dalje 🤞🏻
Majic, ja sam se u Splitu probala upisat kod 2 doktora.prvi mi je dao kontracepciju i da dodjem svaki mjesec s novim nalazom.nakon 4-5 mjeseci mi se cinilo da me samo zavlaci i da me nikad nece ni primit jer su kasnije fsh i lh bili dobri a androstedion nije. nakon toga sam pokusala kod drugog....slicno....dobila femoston...pocela ga piti ali me to kopkalo....vrijeme ide, prosla cijela godina a ja se ne pomladjujem i jos sebi uzimam mogucnost i da prirode o ostanem trudna a ni korak blize nisam postupku. Ni jedno od njih dvoje me nije nikad pregledalo, inace uvijek imam bar 6 antralnih....svi su gledali iskljucivo taj jedan prvi nalaz hormona. Kasnije su mi i nalazi hormona bili OK, cak i AMH bolji na drugom nalazu. Cudno mi je zasto me nisu bar u prirodnjak primili, vidim po forumima da se u Ri i Zg to naveliko radi. Meni nisu ni spomenuli.
Nadam se da će to kod tebe drugačije bit, a i godine ti idu u prilog.
Bozma Ajde u Slavoniju ,kod nas preko Hzzo
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Ja imam 3-4 antralna, amh 1.34 - a dr. u Petrovoj me primila u zagrljaj i rekla da cemo dobit tu jednu koja ce biti beba kad tad. 😉 Krenula u Petrovu jer su nam ‘decki’ od supruga bili tamo smrznuti 😉
Ne odustaj. Imas pravo na mpo preko hzzo-a. Trebas se raspitati u cijeloj Hr. Nikad ne znaš 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Drago mi je sto ste vi tu ,ja sam vjerovala da ce biti danas to to,ali nesto se dogodilo i ipak je blod odustao,pricala sam sa doktorom sa sestrama sa biologinjom,imam jos 3blastocistice..i nadam se da ce jedna biti moja bebica,ja idem preko HZZO u Osijek.super su i ima trudnoca.
Cure drzim vam fige koje cekaju ,da bete bude pozitivne i velike.ljubim vas i saljem vam zagrljaj
Vita ti si moja Osjecanka?!
Kod koga si? Bila sam kod Popovića davno, 2009god.
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Bozma definitivno su neozbiljno pristupili... probaj i Rijeci ili Zagrebu, mislim da ce oni ipak puno ozbiljniji pristup imati... Iako ja još, optimistično navijam za betu sutra 🤞🏻❤️
Znači....išla sam opet kupit test, da isprobam sve moguće. Sad sam uzela clearblue i sa popodnevnom se vidi crta...slaba ali se vidi. Ja ću ispalit. Pa mogao je onaj booster do danas izaći?
Mislim da je trebao izaći definitivno do danas... mantram da ti bude +....
Bozmaaa go girl 💪
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji