Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie 1
    11. Studeni 2019. 21:20

Pratimo se i cekamo😊😊😊

MimiDrimi
    11. Studeni 2019. 21:23

Vita, meni je prvi ICSI postupak, također drugacije ne mozemo jer su spermiji mog mm zamrznuti. 
    Ja takodjer vrlo nizak amh, dobila sam samo dvije j.stanice u stimuliranom, obje se oplodile, ali jedna je bila ekstra, druga ne, pa su samo jednu vratili treci dan. Kod mene se izgleda ne ceka sa jednom j.stanicom stadij blastociste jer postoji određeni rizik da do toga ni ne dođe. 
    Ja se nadam, no sumnje i opreza uvijek ima. Treba biti pozitivan i vjerovati. Ja betu vadim 19.11. Sto ti kaze Daisy-na vjesticu ni ne mislim 😀😀😀😀

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Amelie 1
    11. Studeni 2019. 21:25

MimiDrimi  jel budes ti piskila koji testic prije ili strpljivo cekas betu?

Vita26
    11. Studeni 2019. 21:32

Imate vi pravo mora se opustiti,i to je to,ja sam zaboravila kako je to biti trudan i te simptomi,cura mi je vec velika a ovu sve novo i moram vam Rec svi ste jako hrabre ❤️❤️❤️🙏ovo je bas borba.drzimo za velike Bete

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Lelibeli
    11. Studeni 2019. 21:35

Daisy100

Curedrage, ja danas pisnula gravignost test, ultra osjetljivi i vidi se sjenica! Meni 7dt petodnevne morule…

🤗🤗🍀🍀🍀👏👏🙏

11. Studeni 2019. 21:47

Vidim da spominjete bolne grudi. Uvjerena sam da me bole od stimulacije ali baš sam se danas sjetila da su me u proslom postupku jedan dan samo prestale bolit i ispuhale se pa sam vrtila kalendar na Fertility Friendu da vidim kad. Prosli put su prestale bolit 6 dana nakon punkcije. A sad mi je vec 10 dana proslo i postojane su. Nadam se da je to dobar znak. 

Amelie 1
    11. Studeni 2019. 21:48

Bozma ti si cini mi se pisala da primas bustere pa nemres piskit testice?
    Meni su bolne grudi do sada uvijek bile dobar znak😀

11. Studeni 2019. 22:05

Da....a možda me bole zbog boostera😱. Ti ih nisi primala?
    Želim ti da ti test sutra bude jos tamniji iako sam sigurna da je kod tebe to TO.  Ja čekam vikend pa kreće pišanje. Nemam više kineza, morala bi kupit više istih ako mislim pratit je li crta tamni ili svijetli do utorka. Šta mi je najjeftinije?

• Majic44
    11. Studeni 2019. 22:32

Ja sam odlucila cekat betu definitivno 😁 danas u bipe gledam onaj test i eto iskontrolirala sam se. Sad ste me malo s tim cicama prestrasile jer mene skoro uopce ne bole. Boluckale su me onda kad sam trebala mengu dobit i sad nista🙁

MimiDrimi
    12. Studeni 2019. 05:56

Evo me, jer ja navecer zaspem kao klada. I taj umor me pere. 
    Daisy, mislim da cu kao Majic44 cekati Betu. Prvi mi je postupak pa cu radit onako školski. :)

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.