Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie 1
    12. Studeni 2019. 07:02

Majic i MimiDrimi svaka cast! Ja nikako ne mogu izdrzat do bete da bar jedan ne pisnem😂
    Bozma ja nisam primala bustere. Sto se tice testova ja uzmem gravignost duo koji je jako osjetljiv i stvarno je povoljan!
    I da prijavim, tamnija je crtica jutros 😀

MimiDrimi
    12. Studeni 2019. 07:35

Danas sam neka bezveze. Ne boli me vise nista. Kao da su preko noci nestali svi simptomi. Al kao da sam prehladjena i kao da imam temperaturu malo. Bumo vidjeli. Danas mi je 7dt trodnevnog. Tebi Daisy čestitkeeee velike! Neka ona samo tamni... :)

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Mala 1
    12. Studeni 2019. 07:42

Daisy100 yes!!! Ma to je to...
    Ostale cure - meni su svi simptomi nestali, i sikw, i stomak cak i u stimuliranom postupku gdje sam bila pred hiper. Znate kako kazu da ako ostanes trudna da ae hiper pogorsa - e kod mene sve obratno, znaci sve stalo, a ja bila trudna.....
    Dok beta ne kaze svoje mazite pupe i uzivajte.....
    Simptoma i dalje nemam nikakvih 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

MimiDrimi
    12. Studeni 2019. 07:52

Mala 1

Daisy100 yes!!! Ma to je to…
    Ostale cure - meni su svi simptomi nestali, i sikw, i stomak cak i u stimuliranom postupku gdje sam bila pred hiper. Znate kako kazu da ako ostanes trudna da ae hiper pogorsa - e kod mene sve obratno, znaci sve stalo, a ja bila trudna…..
    Dok beta ne kaze svoje mazite pupe i uzivajte…..
    Simptoma i dalje nemam nikakvih

Citam u prethodnim postovima i Daisy je imala slicnu situaciju sa nestankom svih simptoma, a crta tamni. Lijepo je to čuti. Pratimo se, a vi trudnice sretnoooo! 😀

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Vita26
    12. Studeni 2019. 08:32

Dobro jutro curke😀
    Jutarnja kava i forum da vidim kako ste vi?ja sam danas 5dnt .jedino sto mi je osjetljivo to je grudi i nista vise,sto je krenulo od jucer
    Dajsy100 javljaj nam svoje novosti,meni ta tvoja ideja bas simpa sa tim testicima,
    Majic karakter si da mozes tako izdrzati,ja bi vec sad na pravila ali rano je 😂😂😂
    Mimidrimi ja vjerujem da ovaj perio nal svima je jako napet,ali kad pogledas kolilo zena su zapravo bile trudne bez da au imale simptome evo Mala1primjera radi znaci nestalo sve simptome pa trudna.
    posle punkcije 5dan mi je bio transfer tada sam bila uvjerana da su mi simptomi trudnički kad ono 4dnt brljavila i nista od toga,pa sad ovaj
    Put grudi bolni od jucer i da 30dc mi je Hahahahha nadam ae necu dobiti 😂😂😂😂
    Mala1 cestitke joa jednom i hvala sto si tu nam velika podrska 💪🏻💪🏻😇

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    12. Studeni 2019. 08:44

E da jos nesto da vas pitam,izcjedak pojačan?onako mislim znog vaginalete?malo žućkaste i bjel??

Amelie 1
    12. Studeni 2019. 08:50

Istina! Meni su svi simptomi stali! Nemojte njih uopce pratit jer stvarno je sve toliko individualno. Ukoliko ih imate ili nemate to nista ne mora znaciti. Ja uistinu samo beti vjerujem. I ovaj postupak sam si rekla, trudna sam dok se i ako se ne dokaze suprotno. Da se razumijemo i ja sam tonula i bila zbedirana, u jednom danu po sto puta mijenjam raspolozenje. 
    Samo pozitivno i hrabro❤️🍀

Mala 1
    12. Studeni 2019. 09:19

Vita26

E da jos nesto da vas pitam,izcjedak pojačan?onako mislim znog vaginalete?malo žućkaste i bjel??

Da, iz mene je curilooooo (fuj, uzas), al bas iscjedak, i bijelo i svasta nesta... Normalno je to sve

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Lelibeli
    12. Studeni 2019. 09:26

Jutro svima, čestitam svim trudnicama i nadam se da će nas bit još više 🤗 mene užasno boli donji dio leđa i napuhana sam od prvog dana ko da ću dobit pa mi to i nije neki simptom, jučer sam bila ajme plačljiva imala sam osjećaj da ništa od ovog puta al eto čitam ove pozitivne rezultate pa se nadam u četvrtak da se i ja pridružujem 🙏

Vita26
    12. Studeni 2019. 11:00

Smedji izcjedak 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.