![](/media/img/54/c9/53258005a445a050d299.jpeg)
I ja sam na andolu100, ali ruke i noge led. Možda mi fale treninzi i trčanje, ne može andol to zamijenit.
Ali nikakva drugog osjecaja nema, prva dva dana sam se osjećala trudno, sad nista.
Ja ne pijem Andol100, samo folnu, estrofem 3x1 i jednu injekciju Agolutina (progesteron).
Ni ja ne pijem Andol, tek sam sad saznala da dosta cura to pije.. Mislim bila sam vecinom doma u toplom sa dnevnom setnjom do ducana, al danas mi se smrzle noge u tom restoranu i dobila odma te grceve(ne znam jel povezano). Inace uzimala sam od 7.mjeseca maticnu mlijec svjezu svako jutro, multivitamine prenatalne(garden if life a sad solgarove), ubiquinol do punkcije, hranila se zdravije i smrsavila, izbacila slatko. Sad uzimam utrogestan 3×2,mulitivitamine i dobila tri injekcije bustera. E da i znala sam jest posni sir sa lanenim, izgleda da mi je kvaliteta jajnih bila ok jer su se od samo dvije oplodile obe al dobili jedan 4dnevni embrij.
Mjesec prije transfera sam se vratila zdravom dorucku, ili jaja ili chia, mljeveni lan i zobene + izblendiram jabuku ili bananu s malo jogurta i to prelijem, stavim malo cimeta... To sam jela i u zadnjem dobitnom postupku, a prije nisam. Inace ne doruckujem......
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Ja sam cure danas 4dan nakon transfera Blastocistice,od danas mi je krenula boljeti grudi,ovako sam prva dva dana bila naduta,i malo sam osjetila jajnike pogotovo Di mi je bila ovulacija.STA MISLITE?
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Mjesec prije transfera sam se vratila zdravom dorucku, ili jaja ili chia, mljeveni lan i zobene + izblendiram jabuku ili bananu s malo jogurta i to prelijem, stavim malo cimeta… To sam jela i u zadnjem dobitnom postupku, a prije nisam. Inace ne doruckujem……
Ja bi prije klopala sada ovo što je tvojoj profilnoj slikici :)
Šalu na stranu, i ja to blendam svašta. Banana, svježi špinat, zobene i jogurt. ;)
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Cure, sutra mi je 13.dan,5.sam primila zadnji buster, razmisljam da ipak pisnem jedan test prije bete u srijedu 🤪 sto vi mislite?
Majic44 je trodnevni ili blastica? Ako je blastica mislim da mozes ( ali budi spremna da moze biti lazno pozitivan i lažno negativan - tako su barem meni rekli)
Cure, sutra mi je 13.dan,5.sam primila zadnji buster, razmisljam da ipak pisnem jedan test prije bete u srijedu 🤪 sto vi mislite?
Ajme ja se isto dvoumim, nestrpljiva sam ajme,meni je 14 dan u četvrtak, al čekat ću betu.
Ajme ja se isto dvoumim, nestrpljiva sam ajme,meni je 14 dan u četvrtak, al čekat ću betu.
Ako je blastica mislim da bi moglo pokazat 🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji