Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie 1
    12. Studeni 2019. 15:31

Vita pa cestitam, trudna si! 🤗🤗🤗

Vita26
    12. Studeni 2019. 15:35

Daisy hvala 🙏i ako ja ciniti posto sigurna biti kad vidim betu

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

MimiDrimi
    12. Studeni 2019. 16:51

Majic44

MimiDrimi

Vidjeti cemo sve Majic44. Vjerujem samo u Njega i on me vodi kroz sve ovo. Puno molim i vjerujem u cuda. Sto sam sve prosla-a jos sam pozitivna i tek je prvi postupak. Ako ne bude sada, biti ce neki drugi put. Mozemo sve, zene smo! 😀

Ma nego sto draga.. Znaci kad se sjetim da su me na prvim konzultacijama u beta plus klinici odbili I rekli da mogu jedino na donaciju.. U inat sam onda radila mjesecima na kvaliteti. Sve se moze kad imas dovoljno veliku zelju i ja vjerujem da cemo mi biti mame❤️ kad tad💋

Tako je Majic44. Kad se sjetim da smo u ovo krenili sa azoospermijom i da nismo imali niti jedan spermij, a ja sada čekam Betu-onda je sve moguće! Svu sreću sutra. Javi 😀😀😀😀

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

MimiDrimi
    12. Studeni 2019. 16:52

Vita a tebi cestitkeeeee! Superiskaaaaa 😀
    Koju marku testa si piškila? 😀

3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija

Lelibeli
    12. Studeni 2019. 17:13

Vita čestitam 🤗🤗👏👏👏 čekamo i ostale pozitivne 🍀

12. Studeni 2019. 17:54

Vita čestitam, samo da nastavimo ovako

Vita26
    12. Studeni 2019. 17:59

Curke hvala vama ,samo kazem da necu se prerano radovati,betu vadim 18.11 
    Danas 5dnt blastocistice uradila sam test jer sam se uplasila kad sam vidila smjedji izcjedak nema ga stalno ali ima po malo,a koliko sam citala danas bi trebala implantacija zavrsiti ako je blastocistica i zna dešavati implantacijsko krvarenje,test je pozitivan ali svejedno mi je strah da nebi prokrvarila.jel ko od vas imao je to?

Vita26
    12. Studeni 2019. 18:01

Mimidrimi 
    Obicni od 20kuna jer ako ima pokazace svaki trudnocu cekanje bila 5min i kad sam vidjela drugi crticu nisam vjerovala da je to stvarno 

Vita26
    12. Studeni 2019. 18:02

Majic44 sretno ti držimo fige🙏🙏🙏

MimiDrimi
    12. Studeni 2019. 18:41

Meni danas 7dnt trodnevnog. Po mojoj računici, ako se je razvio u blastocistu onda sam tu negdje sa Vitom. Par puta se obrisala sada nakon male nužde-sasvim roza krv. Na jednom brisu da, na drugom ne. Čudno. Nemam taku M. Prvi dan vjestice mi je inace smeđkasto i na ulošku. Hmm, vidit cemo kako ce se to po brisanju razvijat. Implantacijsko su koliko ovdje vidim svi imali smečkastu.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.