![](/media/img/e7/68/86b36f641acd1b3f975e.jpeg)
MimiDrimi mene je u prbom dobitnom sasjeklo dolje nenormalno, da sam legla j kontala gotovo je sve, htjela zvat se, ali je bila nedjelja
Kad sam mu to spomenula rekao js da je to ugnjezsenje i da neke zene to jako zaboli
Dezim fige a je to to
Da, zabolilo i zapeklo kao da me netko u to mjesto ubo nožem i izvadio ga. Ja pricekala par sekundi, te se okrenula na bok i prestalo. Ne znam, osluskujem svoje tijelo, prvi mi je postupak, pa sam sva u tome.
Jedino sto ne odmaram, nego štoviše stalno sam u nekom gasu. Kuham, hodam, trgovina, ruckovi, kolači, spremanje stana... Tako da, šta bude. :)
Betu vadim na svoj rođendan! :)
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Ma i ja sam sve radila, nisam usisavala.
Kuhala, prala pod, setala svaki dan (pas :)) i nisam radila jer mi je to prevelik stres, radim na Voditeljskoj poziciji, ali vise fizicki
Meni je dr L rekao da se opustim i uzivam, da ne lezim, i ne da mi da vjezbam (inace vodim i treninge)
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Ma i ja sam sve radila, nisam usisavala.
Kuhala, prala pod, setala svaki dan (pas :)) i nisam radila jer mi je to prevelik stres, radim na Voditeljskoj poziciji, ali vise fizicki
Meni je dr L rekao da se opustim i uzivam, da ne lezim, i ne da mi da vjezbam (inace vodim i treninge)
Također sve i kod mene. Ja sam bila godinu dana prije postupka u jačim, kondicijskim treninzima... Sada mi je stavljen lokot na njih. Ostalo sve obavljam kao i u običnoj svakodnevnici.
Nisam radila ova 4 dana prošlog tjedna, no sutra odoh na posao. Uredski je, dobra je ekipa, pa će mi brže proći dan 😀
Tebi još jednom cestitke i zelim ti trudnocu zdravu i urednu i da sve bude okej.
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
Imam pitanje. Kako sam prije dok još nismo krenuli sa MPO mjerila bazalnu temperaturu i znam otprilike kakva mi je temperatura prije i nakon ovulacije. Sad nisam ni počela ciklus s time jer nije bilo potrebe, i sve se mislim na utrogestanu sam, ionako mi ništa neće značit. Međutim, primijetila sam da mi je stalno malo hladnjikavo nakon transfera, više nego inače i zadnjih par dana izmjerila čisto da vidim i unatoč utrogestanu jako mi je niska, prvo jutro nije bila niti 36, a ova druga dva dana 36,2, inače bi mi nakon O bila i do 36,9
I sad me to brine.Tek mi je 3dnt. Znam da ne mjerite, ali je li možda netko mjerio i imao nisku temp. a da je ipak bio trudan?
Možda dobro da se već vraćam radit, bar si neću imat kad razbijat glavu ovakvim stvarima
Bozma meni je stalno hladnjikavo, ne mjerim temperaturu jer kazu da zbog progesterona kojeg uzimamo nije dobro mjerilo...
Imam pitanje. Kako sam prije dok još nismo krenuli sa MPO mjerila bazalnu temperaturu i znam otprilike kakva mi je temperatura prije i nakon ovulacije. Sad nisam ni počela ciklus s time jer nije bilo potrebe, i sve se mislim na utrogestanu sam, ionako mi ništa neće značit. Međutim, primijetila sam da mi je stalno malo hladnjikavo nakon transfera, više nego inače i zadnjih par dana izmjerila čisto da vidim i unatoč utrogestanu jako mi je niska, prvo jutro nije bila niti 36, a ova druga dva dana 36,2, inače bi mi nakon O bila i do 36,9
I sad me to brine.Tek mi je 3dnt. Znam da ne mjerite, ali je li možda netko mjerio i imao nisku temp. a da je ipak bio trudan?
Možda dobro da se već vraćam radit, bar si neću imat kad razbijat glavu ovakvim stvarima
Bozma i meni je hladno, možda je to simptom?!
5ICSI - sin
Mala imala sam osjecaj da si to ti😁 meni je isto stalno hladno, danas bila na rucku s frendicom i dole me pocelo odjednom probadati bas gadno, bas u maternici. Pokupila se doma taksijem i sad se utoplila, uhvatio me strah😥 nosim uggsice stalno jer su mi stopala sante leda, mislim da cu i na posao nosit.
Meni je isto stalno zima još je u nas u Dalmaciji toplo, počela su me bolit leđa donji dio, stalno sam prehlađena i nekako nervozna ko neka tjeskoba 😏. Nadam se da će proći sve u četvrtak 🤗🍀
Meni je isto stalno zima još je u nas u Dalmaciji toplo, počela su me bolit leđa donji dio, stalno sam prehlađena i nekako nervozna ko neka tjeskoba 😏. Nadam se da će proći sve u četvrtak 🤗🍀
Napokon netko sa prehladom. Ja nemam klasičnu, ali non-stop kišem, a alergija nemam. :/
Danas je i mene kao Majic44 ošinula bol u maternici-također jedva čekala da dođem kući nakon ručka. Sad je okej nakon tv-a i dekice
Mala imala sam osjecaj da si to ti😁 meni je isto stalno hladno, danas bila na rucku s frendicom i dole me pocelo odjednom probadati bas gadno, bas u maternici. Pokupila se doma taksijem i sad se utoplila, uhvatio me strah😥 nosim uggsice stalno jer su mi stopala sante leda, mislim da cu i na posao nosit.
Jel pijes andol100, za cirkulaciju?
Ja pijem, al mi je i dalje ladno hahah
5ICSI - sin
Sortiraj odgovore
Najstariji