Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MimiDrimi
    10. Studeni 2019. 09:10

Mala 1

MimiDrimi mene je u prbom dobitnom sasjeklo dolje nenormalno, da sam legla j kontala gotovo je sve, htjela zvat se, ali je bila nedjelja
    Kad sam mu to spomenula rekao js da je to ugnjezsenje i da neke zene to jako zaboli
    Dezim fige a je to to

Da, zabolilo i zapeklo kao da me netko u to mjesto ubo nožem i izvadio ga. Ja pricekala par sekundi, te se okrenula na bok i prestalo. Ne znam, osluskujem svoje tijelo, prvi mi je postupak, pa sam sva u tome. 
    Jedino sto ne odmaram, nego štoviše stalno sam u nekom gasu. Kuham, hodam, trgovina, ruckovi, kolači, spremanje stana... Tako da, šta bude. :)
    Betu vadim na svoj rođendan! :)

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Mala 1
    10. Studeni 2019. 09:19

Ma i ja sam sve radila, nisam usisavala. 
    Kuhala, prala pod, setala svaki dan (pas :)) i nisam radila jer mi je to prevelik stres, radim na Voditeljskoj poziciji, ali vise fizicki
    Meni je dr L rekao da se opustim i uzivam, da ne lezim, i ne da mi da vjezbam (inace vodim i treninge) 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

MimiDrimi
    10. Studeni 2019. 09:28

Mala 1

Ma i ja sam sve radila, nisam usisavala.
    Kuhala, prala pod, setala svaki dan (pas :)) i nisam radila jer mi je to prevelik stres, radim na Voditeljskoj poziciji, ali vise fizicki
    Meni je dr L rekao da se opustim i uzivam, da ne lezim, i ne da mi da vjezbam (inace vodim i treninge)

Također sve i kod mene. Ja sam bila godinu dana prije postupka u jačim, kondicijskim treninzima... Sada mi je stavljen lokot na njih. Ostalo sve obavljam kao i u običnoj svakodnevnici. 
    Nisam radila ova 4 dana prošlog tjedna, no sutra odoh na posao. Uredski je, dobra je ekipa, pa će mi brže proći dan 😀
    Tebi još jednom cestitke i zelim ti trudnocu zdravu i urednu i da sve bude okej. 

3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija

10. Studeni 2019. 09:39

Imam pitanje. Kako sam prije dok još nismo krenuli sa MPO mjerila bazalnu temperaturu i znam otprilike kakva mi je temperatura prije i nakon ovulacije. Sad nisam ni počela ciklus s time jer nije bilo potrebe, i sve se mislim na utrogestanu sam, ionako mi ništa neće značit. Međutim, primijetila sam da mi je stalno malo hladnjikavo nakon transfera, više nego inače i zadnjih par dana izmjerila čisto da vidim i unatoč utrogestanu jako mi je niska, prvo jutro nije bila niti 36, a ova druga dva dana 36,2, inače bi mi nakon O bila i do 36,9
    I sad me to brine.Tek mi je 3dnt.  Znam da ne mjerite, ali je li možda netko mjerio i imao nisku temp. a da je ipak bio trudan?
    Možda dobro da se već vraćam radit, bar si neću imat kad razbijat glavu ovakvim stvarima 

Amelie 1
    10. Studeni 2019. 12:22

Bozma meni je stalno hladnjikavo, ne mjerim temperaturu jer kazu da zbog progesterona kojeg uzimamo nije dobro mjerilo...

Mala 1
    10. Studeni 2019. 15:54

Bozma

Imam pitanje. Kako sam prije dok još nismo krenuli sa MPO mjerila bazalnu temperaturu i znam otprilike kakva mi je temperatura prije i nakon ovulacije. Sad nisam ni počela ciklus s time jer nije bilo potrebe, i sve se mislim na utrogestanu sam, ionako mi ništa neće značit. Međutim, primijetila sam da mi je stalno malo hladnjikavo nakon transfera, više nego inače i zadnjih par dana izmjerila čisto da vidim i unatoč utrogestanu jako mi je niska, prvo jutro nije bila niti 36, a ova druga dva dana 36,2, inače bi mi nakon O bila i do 36,9
    I sad me to brine.Tek mi je 3dnt. Znam da ne mjerite, ali je li možda netko mjerio i imao nisku temp. a da je ipak bio trudan?
    Možda dobro da se već vraćam radit, bar si neću imat kad razbijat glavu ovakvim stvarima

Bozma i meni je hladno, možda je to simptom?!

5ICSI - sin

• Majic44
    10. Studeni 2019. 17:03

Mala 1

Bozma

I sad me to brine.Tek mi je 3dnt. Znam da ne mjerite, ali je li možda netko mjerio i imao nisku temp. a da je ipak bio trudan?

Mala imala sam osjecaj da si to ti😁 meni je isto stalno hladno, danas bila na rucku s frendicom i dole me pocelo odjednom probadati bas gadno, bas u maternici. Pokupila se doma taksijem i sad se utoplila, uhvatio me strah😥 nosim uggsice stalno jer su mi stopala sante leda, mislim da cu i na posao nosit. 

Lelibeli
    10. Studeni 2019. 18:32

Meni je isto stalno zima još je u nas u Dalmaciji toplo, počela su me bolit leđa donji dio, stalno sam prehlađena i nekako nervozna ko neka tjeskoba 😏. Nadam se da će proći sve u četvrtak 🤗🍀

MimiDrimi
    10. Studeni 2019. 19:29

Lelibeli

Meni je isto stalno zima još je u nas u Dalmaciji toplo, počela su me bolit leđa donji dio, stalno sam prehlađena i nekako nervozna ko neka tjeskoba 😏. Nadam se da će proći sve u četvrtak 🤗🍀

Napokon netko sa prehladom. Ja nemam klasičnu, ali non-stop kišem, a alergija nemam. :/
    Danas je i mene kao Majic44 ošinula bol u maternici-također jedva čekala da dođem kući nakon ručka. Sad je okej nakon tv-a i dekice 

Mala 1
    10. Studeni 2019. 19:52

Majic44

Mala 1

Bozma

Mala imala sam osjecaj da si to ti😁 meni je isto stalno hladno, danas bila na rucku s frendicom i dole me pocelo odjednom probadati bas gadno, bas u maternici. Pokupila se doma taksijem i sad se utoplila, uhvatio me strah😥 nosim uggsice stalno jer su mi stopala sante leda, mislim da cu i na posao nosit.

Jel pijes andol100, za cirkulaciju?
    Ja pijem, al mi je i dalje ladno hahah

5ICSI - sin

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.