Lelibeli nisam imala sta izgubit, zadnje smrznute blastice, zadnji FET, nemamo vise zivaca i rekli smo da je obo zadnja nasa borba
hvala vam od ❤️
Kad skupim komadice sebe napisat cu vam ato sam koristila u dobitnim postupcima, a u nedobitnim nismo....
Samo da nadodjem...
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Lelibeli nisam imala sta izgubit, zadnje smrznute blastice, zadnji FET, nemamo vise zivaca i rekli smo da je obo zadnja nasa borba
hvala vam od ❤️
Kad skupim komadice sebe napisat cu vam ato sam koristila u dobitnim postupcima, a u nedobitnim nismo….
Samo da nadodjem…
Mala meni se sve cini da smo ja i ti bile zajedno, jesi kod lucingera? Meni je isto danas 10.dan nakon transfera a po tvojoj prici mi se cini da smo zajedno cekale transfer. Cestitke!!
hvala vam od ❤️
Kad skupim komadice sebe napisat cu vam ato sam koristila u dobitnim postupcima, a u nedobitnim nismo….
Samo da nadodjem…
Mala meni se sve cini da smo ja i ti bile zajedno, jesi kod lucingera? Meni je isto danas 10.dan nakon transfera a po tvojoj prici mi se cini da smo zajedno cekale transfer. Cestitke!!
Moze bit, kod njega sam :) kad ce beta?
5ICSI - sin
ja idem kod dr L
Moj mm ima los spermiogram, dosta loš, oligoasthenotheratozoo spermia. Uvijek ih je bilo ok za oplodnju i do dr Lucingera su mi uvijek vracali 3 treci dan, nikad nisu puštaki da dodju do blastica.
Ono sto je meni drukčije u odnosu na neuspjele postupke, a bilo ih je 6:
1. Andol 100 svaki dan jedan od punkcije
2. Smrsavila sam
3. Intenzivno vjezbanje 6mj prije postupka (HIIT)
4. Prije transfera Diazepam od 0.2
U nedobitnim postupcima nista od ovoga nisam koristila, niti sam vjezbala…
Prvi sam put ostala trudna s nekih 48kg i sad sam skinula 9kg da bih dosla do tih (po meni vaznih) 48
Ne znam jel kome sta ovo pomaze, ali evo
Simptoma nista pod milim Bogom, niti piskim, nit mi je muka, sise su se ispuhale i ne bole jako, stomak me stalno boli kao neka tjeskoba, nervoza, ne znam…..
5ICSI - sin
Mala1 cestitke!!!! Beta je super!
Ja danas dolje nista ne osjecam, do sada sam osjecala pikanje lagano i male grceve, tek toliko da imam osjecaj da se nesto desava, danas bas nista.
Cice su mi uzasno osjetljive i bolne, to pripisujem duphastonima.
I na ulosku mi je stalno neki bjelkasti iscjedak.
hvala vam od ❤️
Samo da nadodjem…
Moze bit, kod njega sam :) kad ce beta?
U srijedu 😊 ma prilicno sam sigurna, slavonka sitna plavusa?? Bas mi je drago da ti je uspjelo.
Majic, da da 😁 bile smo nas tri, onda smo ostale nas dvije
Hvala ti puno, cekam tvoju betu i drzim fige ❤️❤️
5ICSI - sin
Mala1 čestitke.! 😀
Ja sam nova ovdje, prvi postupak je iza mene.
Vraćen mi je trodnevni i to u utorak 5.11.
Za sada grudi bole, stomak u donjem dijelu, prepone također, te me je jučer sasjekla neka bol na 4-5 sekundi u stomaku. Nisam se pomakla.
Pitanje za Malu-tebi su, koliko vidim, vraćeni trodnevni, a radila si test iz kućne radinosti 10dt koji je pokazao poz? 😀
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Sorry, sad sam iščitala da su ti vratili FET blastociste 😀
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
MimiDrimi mene je u prbom dobitnom sasjeklo dolje nenormalno, da sam legla j kontala gotovo je sve, htjela zvat se, ali je bila nedjelja
Kad sam mu to spomenula rekao js da je to ugnjezsenje i da neke zene to jako zaboli
Dezim fige a je to to
5ICSI - sin
Sortiraj odgovore
Najstariji