Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majic44
    12. Studeni 2019. 11:02

Joj cure bas ste me utjesile. Ja jos danas moram izdrzati. Inace sam nestrpljiva uzasno ali ne znam ni sama kako sam uspila bit smirena ovih dva tjedna. Samokontrola! 🤪 Pocela jucer radit i super mi je jer mi dan brze prodje. Ugl meni cice nisu reagirale bas generalno ni na stimulacije, ni na utrice, jedino su me malo bolile kad sam trebala mengu dobit i tad sam primila zadnji buster. Javim sutra betu, drzte fige! 

MimiDrimi
    12. Studeni 2019. 11:16

Vita, tek ti je 5dnt. Mozda je od implantacije?! Think pink :)
    Majic44 drzim ogromne figee da je beta troznamenkasta! 😀

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• Majic44
    12. Studeni 2019. 12:21

MimiDrimi

Vita, tek ti je 5dnt. Mozda je od implantacije?! Think pink :)
    Majic44 drzim ogromne figee da je beta troznamenkasta! 😀

Hvala draga, bilo bi stvarno j.. no da se i meni i tebi uhvati iz prve😁s obzirom na sve probleme. Al ako i nije uspjelo necu upast u depru nego pokusavat i dalje, sad bar znam neke bitne informacije. 

MimiDrimi
    12. Studeni 2019. 13:14

Vidjeti cemo sve Majic44. Vjerujem samo u Njega i on me vodi kroz sve ovo. Puno molim i vjerujem u cuda. Sto sam sve prosla-a jos sam pozitivna i tek je prvi postupak. Ako ne bude sada, biti ce neki drugi put. Mozemo sve, zene smo! 😀

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• Majic44
    12. Studeni 2019. 14:20

MimiDrimi

Vidjeti cemo sve Majic44. Vjerujem samo u Njega i on me vodi kroz sve ovo. Puno molim i vjerujem u cuda. Sto sam sve prosla-a jos sam pozitivna i tek je prvi postupak. Ako ne bude sada, biti ce neki drugi put. Mozemo sve, zene smo! 😀

Ma nego sto draga.. Znaci kad se sjetim da su me na prvim konzultacijama u beta plus klinici odbili I rekli da mogu jedino na donaciju.. U inat sam onda radila mjesecima na kvaliteti. Sve se moze kad imas dovoljno veliku zelju i ja vjerujem da cemo mi biti mame❤️ kad tad💋

Vita26
    12. Studeni 2019. 14:46

Jel moguce?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    12. Studeni 2019. 14:48

Neznam kako se ovde stavi slika,ali moj test pozitivan 5dan transfera nakon blastocistice

Amelie 1
    12. Studeni 2019. 14:57

Vita jesi primala sta od bustera? Moguce je da ti je test pozitivan! 

Vita26
    12. Studeni 2019. 15:27

Primila sam samo Ovitrelle 19dc kad minje ovulacija bila danas je 30dc

Vita26
    12. Studeni 2019. 15:30

Jer ovaj put tjeo doktor da idem u prirodni ciklus ,bez ljekova imam svoje ovulacije tj zapravo mi je sve uredu osim sto nemam jajovode podvezala sam nakon carskog reza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.