U utorak mi je zvanicno beta. Ali tacno me je osjecaj napustio. Jbg
Draga baš iz tog razloga sam ovaj puta ja odlučila da ne radim testove,nemoj se sa tim bezveze stresirati možda te beta u utorak iznenadi i možda je još kućni test pre rano raditi…
Rekle smo da nastavljamo sretni niz lijepih beta nemoj sad prekidati niz…
Kako se osjećaš općenito,dali imaš kakve bolove???
Zadnja 2-3 dana(dakle negdje od 7dnt) kao menstrualni bol ali bas nakratko, posebno kada stojim ili kada se ustajem iz lezeceg polozaja. Ali nista alarmantno. Temepratura mi je povisena isto od 7dnt uvijek preko 37 a sada je i preko 38 - pretpostavljam da sam zakacila virus. Treba da dobijem bas na dan bete 5.11. Ako ne dobijem uradicu betu..
Sad se smiri i samo pozitivno misli,bebica se malo kasnije primila i zato je test negativan a beta če biti lijepa troznamenkasta...
😘😘😘😘
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Prijavljujem FET 2 blastice, beta 12.11
Isli smo u prirodnom ciklusu, moja ovulacija s tim da je morao piknuti folikul jer nije pucao sam, atrakice potvrdile O
Kaze biologica da su vrlo dobre kvalitete, e sad cekamo i nadamo se
Danas mi je 4dnt i samo me boli stomak tu i tamo, sike teske i bole od utrica, placem na osmrtnice, al takva sam i prije M, napuhana jako......
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Drage moje koje te ostvarile trudnoću imam jedno pitanje...
Dali je koja imala osjećaj ko da če svakog trena dobiti a da je beta ipak bila velika???
Ja sutra vadim betu i do danas me je po malo boljelo ali ništa pretjerano i 4-ti dan sam imala malo smeđega ali samo kad bi se obrisala a danas od jutra imam osjećaj kao da li svakog trena dobiti mengu...
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
Beta 1.2😓😓😓😓
Drage moje koje te ostvarile trudnoću imam jedno pitanje…
Dali je koja imala osjećaj ko da če svakog trena dobiti a da je beta ipak bila velika???
Ja sutra vadim betu i do danas me je po malo boljelo ali ništa pretjerano i 4-ti dan sam imala malo smeđega ali samo kad bi se obrisala a danas od jutra imam osjećaj kao da li svakog trena dobiti mengu…
Delfin kod mene nije bilo nikakvih simptoma osimte boli kao da cu dobiti, al to sam prepisivala stimulaciji i utricima....
Koliko citam skoro je svima tako....
5ICSI - sin
Zaboravih pitati sad ja :)
Jel koja odmah nakon tranafsera imala par kapljica krvi? Onak mi je bilo tamno tamno, jedna kap doslovno i od tada ništa...
5ICSI - sin
Pozdrav nova sam ovdje...citam vec duze jako me umiri kad gledam sto cure pisu i kolika ste podrska kad niko drugi ne razumije nego onaj ko prode sve ovo.ja sam imala tranfer jedne blastociste 27.10 zasada nemam nista od simptoma jedino mi je jutros bila neka muka nisam povracala nego muka..prvi mi je transfer i ne snalazim se samo sam zivcana i neznam bili napravila test 12dan ..14 idem na betu
Dokt.je kad su nam spojili reko da su kvalitetni i da nebi stavljo 2
Cure, evo mojih simptoma uspjesnog postupka
Et je bio 4.10 prva beta 18.10
Ugl odmah nakon transfera osjecala sam grcice, nista strasno al bili su tu, i nakon 2,3 dana pocele su bolne grudi, otezane, plakalo bi mi se kad bi skinila grudnjak.
10 dana nakon et svi moguci simptomi su stali, grudi se ispuvale, prestale bolit, nista. Uvjerena san da nista od toga al eto nisan tila test radit nego betu, naravno terapiju nastavila.
17.10 (popodne prije bete) uvjerena da nema od toga nista, stavim utrogestan, uopce ne lezim, nego iden u dm kupit test, cisto da sebi dokazem da nema nista i da mogu u miru sredit kucu jer 2 tjedna nisan takla nista.
Piskim i sok, u sekundi druga crta pozitivna.
Ja nikakav simptom.
Ni bolne grudi ni grcic, apsolutno nista.
Prva beta 700 i nesto, druga 1700 nesto.
Tek sada, u 6 tj dobivam neke simptome poput mokrenja, grudi malo boluckaju, mucnina. Al nista strasno.
Jedino sto bi mozda navela ko neki simptom prije pozitivnog testa i bete je bio taj sto mi je mm smrdio, (nije bilo stvar higijene, nego njegov miris kojeg inace volim). Na sekundu mi je smrdio koda se najeo pokvarenih jaja.
Eto, nadan se da cu nekome pomoc. I ako nemate nikakav simptom, nemojte odmah odustat, dok beta ne pokaze negativno nista nije izgubljeno!
💞girl💞
JECIKA jesi napravila test?
Ja izvadila krv i sutra ujutro mi mužić ide po nalaz...
Ja vjerujem da će me obradovati lijepim vijestima,baš imam takav osjećaj..
Ostala nam 2 smrzlića...
Beta 1.2😓😓😓😓
JECIKA jesi napravila test?
Ja izvadila krv i sutra ujutro mi mužić ide po nalaz…
Ja vjerujem da će me obradovati lijepim vijestima,baš imam takav osjećaj..
Devojke pratim sve sto pisete. I samo zelim da vam kazem da vam iz sve snage drzim palceve. Bice to sve super 🥰🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji