Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    08. Studeni 2019. 10:50

JaBihSad
    pozdrav,ja na tvoje mjesto bi mirovala ako mozes,ja sam pocela brljaviti i bez obzira sto sam koristila utrice ja na dan bete dobila vjersticu,to je bio moj prvi put.
    Tako da miruj da ti to prodje,to je moja preporuka.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Majic44
    08. Studeni 2019. 15:44

Cure hvala na podrsci, ovo je bas tortura, nikad docekati tu betu. Ja sam doduse dosta relaksirana i puno spavam, vjerovatno od utrica. A sad imam jedno malo indiskretno pitanjce😅citala sam da orgazam moze poremetiti implantaciju, cak dovesti do vanmatericne trudnoce😰 nisam imala odnose vec hmhm, znate vec, i to tri puta. Na dan transfera, dan poslije i mislim 4.dan🤣 ispast cu teska napaljenica ali nije ovo lako uopce😄ugl, 4.dana su mi poceli ti lagani grcevi, 5.me bolilo onako dosta, izdrzljiva jaca bol, a zadnjih par dana opet lagani grcevi, vecinom dok spavam. Cijelo vrijeme mislim da cu dobiti ali niti kap zasad. 

Lelibeli
    08. Studeni 2019. 16:02

Majic44 jesi me nasmijala , ja sam tvrda apstinencija u svakom obliku  po preporuci liječnika. Ja i dalje bez simptoma malo u lijevom jajniku bolucka al ništa značajno, sve prije pokušaje sam doslovno ležala dva tjedna a sad sam se vratila radit, bar ne mislim o tome toliko 

• Majic44
    08. Studeni 2019. 16:39

Lelibeli

Majic44 jesi me nasmijala, ja sam tvrda apstinencija u svakom oblikupo preporuci liječnika. Ja i dalje bez simptoma malo u lijevom jajniku bolucka al ništa značajno, sve prije pokušaje sam doslovno ležala dva tjedna a sad sam se vratila radit, bar ne mislim o tome toliko

Ja se vracam u pon na posao a beta u srijedu. Al dobro mi je dosao odmor moram priznati. Nakon transfera sam lezala tamo niti 10 min i odma isla, cak setala s muzem. Ne preporucava se totalno lezanje. Mene malo strah jedino sto na poslu moram usisavat nakon smjene al lagano cu, bez naprezanja. 

Vita26
    09. Studeni 2019. 07:44

M curke vraćaj te se u normali,malo Bice je zaštićeno u maternici ,E sad ovisi od vise sile hoce li ostati tamo ☺️
    Budete pozitivne,od aktivnosti jedino sto meni nisu preporučili je voziti auto,i imati odnos🙈🙈🙈
    Isto cekam betu 😂😂a ovaj put sam opuštenija ,zelim vam srecu

Mala 1
    09. Studeni 2019. 08:13

Ja se cuvam, ne lezim jer imam dijete od 4 godine, setamo, igramo se, ne radim jer mi je posao dosta fizicki i stalno moram nesto teško dizati, a i stres je veliki...
    Jučer i danas pozitivan test, primala brevactid 1500 u ponedjeljak, ali je danas puno tamnija nego jucer
    Idem danas vadit betu popodne (preko veze)
    Javim Vam se ❤️

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Mala 1
    09. Studeni 2019. 08:15

Nemam odnos, jadan muz, zadnja trudnoca - nismo se sexali ni jedanputa, bilo nas je strah iako je dr nakon 3 mj rekao da mozemo :) 

5ICSI - sin

Vita26
    09. Studeni 2019. 09:56

Mala1 Cestitam 🥰🥰

Mala 1
    09. Studeni 2019. 10:44

Vita26

Mala1 Cestitam 🥰🥰

Hvala, ne veselim se previše jer čekam betu da potvrdi 😍❤️

5ICSI - sin

Lelibeli
    09. Studeni 2019. 11:36

Mala1 🙏 da je to to 🤗. Ja vozim auto jedino nemam odnose, drugo sve normalno samo malo sporiji tempo. Danas mi je 9-i dan od transfera i bole me siske ko nikad do sada, sinoć su mi bile kao neke male kontrakcije u donjem dijelu trbuha, malo sam se čak prepala. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.