Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    05. Studeni 2019. 10:29

delfin85

Ma razumijem sve ali mislim da je sve u božjim rukama gdje god da se ide.
    Hvala svima,teško je ali moramo se pomiriti sa činjenicom da je Bog odlučio tako i da ćemo mi živjeti bez djece…
    Gotova je naša borba…
    Svima želim da vam se ostvare želje i da primite u naručje svoje blago,nas je Bog vjerojatno odredio za nešto drugo ..
    🤗🙏😍🤩😘

Delfin jesi li ti 85 godiste? 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Mala 1
    05. Studeni 2019. 11:12

Delfin85 ja sam ti 2011 godine, nakon cetvrtog neuspjelog postupka rekla stop, necu vise ici... Nikada. Pomirili smo se s tim i predali papire za posvojenje, sve testove prošli i usli u uzi izbor za jednu bebu.... To je bilo 1/2014
    Naravno nismo ju dobili, ali smo se dogovorili da probamo jos samo jednom na MPO. Izabrali smo dr L i iako nisam nista ocekivala (muzev sgram uzas., ja bez M 2 godine, mrsava ko stap, imala sam 39kg kad sam dosla dr) dao mi tbl i dobila M, ostala trudna iz prve kod njega........

Odmori, uzivajte, putujte, ja sam se predala vjezbanju, ostvarivala neke zavidne rezultate..... 

Sretno

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• Mimi9
    05. Studeni 2019. 13:27

delfin85

Hvala svima,teško je ali moramo se pomiriti sa činjenicom da je Bog odlučio tako i da ćemo mi živjeti bez djece…
    Gotova je naša borba…
    Svima želim da vam se ostvare želje i da primite u naručje svoje blago,nas je Bog vjerojatno odredio za nešto drugo ..
    🤗🙏😍🤩😘

Draga delfin85 daj sebi vremena da isplaces svu tugu i jad i kreni dalje, kreni u ono sto najvise zelis ma sta god to bilo. Ja sam isto to rekla ore 15-ak dana a sada opet puna nade cekam sledecu torturu i sve to u cilju da jednog dana znam da sam sve dala u cilju ostvarenja, oa makar se nikada ne ostvarilo. Mi smo jake, mi smo borci, mi smo zene!
    Saljem ti zagrljaj! 

JECIKA
    05. Studeni 2019. 14:57

Ne treba odustati.. Ja uopste nemam mogucnost prirodnog zaceca jer nemam jajovode a pokusavam od svoje 24te. Sad mi je 27. Vi zene koje imate sve na svom mjestu makar mozete da se nadate da ste bas taj mjesec 'ubole'. Ja cu dovijeka biti u fazi cekanja doktora.. Ovaj put nisam imala dovoljno ni da ih zamrznem. Nasledjem vrlo brzo mogu da udjem u menopauzu.. Nema sanse da cu odustati makar macku rodila

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

Mala 1
    05. Studeni 2019. 16:47

Jel nekome probava radila 1.000% nakon transfera? Znaci grcevi malo malo, ujutro na wc, popodne..... I stalno neka tjeskoba
    Ko ce docekati 12.11🤯🤯🤯🤯🤯🤯

5ICSI - sin

• delfin85
    05. Studeni 2019. 17:56

Budvanka

delfin85

Gotova je naša borba…
    🤗🙏😍🤩😘

Jesam da ali nisu u pitanju godine nego dijagnoza od oboje...

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

JECIKA
    05. Studeni 2019. 20:14

delfin85

Budvanka

delfin85

Gotova je naša borba…
    🤗🙏😍🤩😘

Jesam da ali nisu u pitanju godine nego dijagnoza od oboje…

Ne znam za dijagnozu ali gledajuci tvoj potpis ti si prosla mnooogo bolje od mene.. Ja nisam stigla inseminacije od vanmatericnih. Imala sam samo 6 jajnih c, samo se 2oplodile - jeeedva. Sa samo 33-34 god da odustanes - niposto. Finansijski je tesko podnijeti bez obzira sto je u pitanju sveta stvar i stbar zdravlja - treba odvojiti prvo novca pa vremena pa strpljenja i raspolozenja. Bas je tesko ali ako nekome upali zasto ne bi i tebi i meni.. Zato skupljaj i pravac Prag. Ps: gledala sam im programe i ivf pakete djeluju super.. Nadam se da postoji neka tema na sajtu za to.. 

JECIKA
    05. Studeni 2019. 20:17

Mala 1

Jel nekome probava radila 1.000% nakon transfera? Znaci grcevi malo malo, ujutro na wc, popodne….. I stalno neka tjeskoba

Mala1 ja sam pisala o tome.. Imala sam dijareju ali sam sigurna da mi je to od utrogestana (ili nespavanja jer nisam pristojno zaspala dvije nedelje) . Grceve nisam imala.. 

Mala 1
    05. Studeni 2019. 21:45

Budvanka

Mala 1

Jel nekome probava radila 1.000% nakon transfera? Znaci grcevi malo malo, ujutro na wc, popodne….. I stalno neka tjeskoba
    Mala1 ja sam pisala o tome.. Imala sam dijareju ali sam sigurna da mi je to od utrogestana (ili nespavanja jer nisam pristojno zaspala dvije nedelje) . Grceve nisam imala..

Hvala na odgovoru..  Ja sam se ispuhala malo, napirena jesam, al 50% manje nego jucer
    Jedem i to mi ide na zivce, stalno trazim ata cu zvakat.... 
    Dobijem pod utricima, u petak je taj dan... 

5ICSI - sin

Amelie 1
    06. Studeni 2019. 07:53

Pozdrav curke, evo da se i ja pridruzim vama cekalicama, lakse je uz podrsku😊
    Meni 2dt petodnevnih morula. 
    Ja cak naprotiv imam zatvor😔
    Osim terapije koju vam je doktor propisao, uzimate li jos sto? Pijete li ciklu, jedete ananas, magnezij?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.