JECIKA jesi napravila test?
Ja izvadila krv i sutra ujutro mi mužić ide po nalaz…
Ja vjerujem da će me obradovati lijepim vijestima,baš imam takav osjećaj..
Ja ne mogu docekati tvoju betu 🤔😂😂.. .
Javi cim dobijes nalaz
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
JECIKA jesi napravila test?
Ja izvadila krv i sutra ujutro mi mužić ide po nalaz…
Ja vjerujem da će me obradovati lijepim vijestima,baš imam takav osjećaj..
Ja ne mogu docekati tvoju betu 🤔😂😂.. .
Javi cim dobijes nalaz
Budem naravno,nekako sam baš opuštena i imam dobar osjećaj..🙏🙏🙏😘😘🤗🤗
A kad ti vadiš betu?
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Tek 12.11......
Danas primila Brevactid 1500 pa ne smijem ništa do nedjelje bar, onda cu test, a 12 beta... Ako ne dobijem M do tada
Nemam simptoma kao ni onda kad je uspjelo, boli me sve i napuhana sam od utrica...
5ICSI - sin
Delfin85 jesam.. Dosao mi je na mail prije pola sata..beta 1,2 kao sto sam i ocekivala. Ovaj put nista.. Na proljece nadam se - Prag. Svima zelim punooo punooo srece, strpljenja i saljem narucja podrske do aprila. Delfin85 javi rezultat i srecno!!!
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Delfin85 jesam.. Dosao mi je na mail prije pola sata..beta 1,2 kao sto sam i ocekivala. Ovaj put nista.. Na proljece nadam se - Prag. Svima zelim punooo punooo srece, strpljenja i saljem narucja podrske do aprila. Delfin85 javi rezultat i srecno!!!
Hvala budem...
Zašto u Prag?
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
Beta 1.2😓😓😓😓
Svi koje znam da su radili u Prag uspjelo im je. Stavise znam samo za jedan primjer da nisu uspjeli ali njima nazalost nije nigdje jos uvijek upalilo... Uzdam se u pozitivna misljenja za taj Prag? Sto pitas - da nisi radila tamo? Meni je ovo bio prvi pokusaj (Montenegro)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
Jutro
Jecika žao mi je, najgore mi je bilo kad prvi put nije uspjelo, znam kak se osjecas 😭
Prag jw super i imaju dobre rezultate, SRETNO
5ICSI - sin
Svi koje znam da su radili u Prag uspjelo im je. Stavise znam samo za jedan primjer da nisu uspjeli ali njima nazalost nije nigdje jos uvijek upalilo… Uzdam se u pozitivna misljenja za taj Prag? Sto pitas - da nisi radila tamo? Meni je ovo bio prvi pokusaj (Montenegro)
Nisam ali znam da se tamo ide na donaciju većinom,zato pitam...
Mi nismo ni ovaj puta uspjeli...
Ostala nam 2 smrzlića...
Beta 1.2😓😓😓😓
Delfin85 zao mi je bas.. Ja nr znam kojim rijecima se moze opisati ovo stanje (da ne kazem emotivno s*anje) kroz koje prolazimo..Ovi moji sto su isli drugari u Prag - niko nije radio donaciju. I stariji su parovi od nas - reda 35-45 godina. Tako da se iskreno nadam! Svakako nisam imala medeni mjesec - racunacu Prag kao to - samo u malo skupljoj varijanti
Ma razumijem sve ali mislim da je sve u božjim rukama gdje god da se ide.
Hvala svima,teško je ali moramo se pomiriti sa činjenicom da je Bog odlučio tako i da ćemo mi živjeti bez djece...
Gotova je naša borba...
Svima želim da vam se ostvare želje i da primite u naručje svoje blago,nas je Bog vjerojatno odredio za nešto drugo ..
🤗🙏😍🤩😘
Ostala nam 2 smrzlića...
Beta 1.2😓😓😓😓
Sortiraj odgovore
Najstariji