Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala 1
    06. Studeni 2019. 11:51

Uzimam magnezij, andol 100, vitamine za trudnice i folacin..... 
    Setam, hodam, sve.... Bole me prepone od jutros 😏 a to mi eto nikad nije bilo... 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Lelibeli
    06. Studeni 2019. 22:18

Pozdrav, nova sam ovde 😊, danas šesti dan nakon et dvije blastice, nikakvih simptoma samo bolne grudi malo ali to pripisujem hormonima. Beta 14.11 sretno svim čekalicama 🤗

Mala 1
    06. Studeni 2019. 23:27

Lelibeli

Pozdrav, nova sam ovde 😊, danas šesti dan nakon et dvije blastice, nikakvih simptoma samo bolne grudi malo ali to pripisujem hormonima. Beta 14.11 sretno svim čekalicama 🤗

Blizu smo s betama :)

Sretnk, javljaj simptome ako ih bude 😘

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Amelie 1
    07. Studeni 2019. 08:01

Lelibeli sretnoooo🍀

• Majic44
    07. Studeni 2019. 10:25

Pozdrav cure, nova sam ovdje😊 kako cekam betu non stop sam po forumima pa sam se eto htjela prikljuciti, da samo ne stalkam😂 nama je transfer bio 30.10.,4.dan,jedan embrij. Ne znam jel stiglo do stadija blastociste ali rekli su mi da je dobre kvalitete, 4/5. Inace, ja imam malu rezervu jajnih, 31 godinu, muzu sve ok. Imala sam samo dva folikula, na stimulaciju nisam reagirala, dobili dvije jajne i oplodile se obe ali samo se jedna nastavila razvijati. Imam grceve vec par dana, danas bi mi trebala menga po kalendaru. Stavljam utrice i primila sam tri injekcije bustera, zadnja je bila prekjucer. Doktor mi je rekao da betu ne smijem vaditi prije 13.jer brevacticid mora izaci iz sistema da nebi bio lazan pozitivni rezultat. Na dan transfera sam imala ziganje sa lijeve strane bas skoro cijeli dan. Od ostalih simptoma ti grcevi, lagano bolne grudi, pristevi, povisena temperura zadnjih dana preko 37 ali danas 36.4,inace imam dosta nisku, ispod 36. Ovo mi je prvi postupak ikad😳

Amelie 1
    07. Studeni 2019. 11:36

Majic44 dobrodosla i jos prije otisla🍀
    Ja imam grceve od prvog dana transfera i cicke su mi jako osjetljive.
    Temperaturu nisam mjerila jer zna biti povisena od utrica.
    Da ne primas pikice mogla bi pisnut test, a ovako ces se morat strpiti do bete, drzim🤞 da bude veeelika🙃

Lelibeli
    07. Studeni 2019. 12:04

Majic44 u dan nam je beta, sretno 🍀, ja sam u trećem postupku al ovaj put u Pragu, ne stavljam utriće nego primam injekcije svaki dan progesteron i estrofem 3x dnevno. 

• JaBihSad
    08. Studeni 2019. 00:33

Zdravo ja sam nova...danas je 9dpt ako racunamo transfer kao nulti dan...Radila sam FET 2 blastice koje ju se odlicno pokazale kako nam je rekao embriolog...doktorka je takodje bila jako zadovoljna endometrijumom...neke posebne simptome nemam osim bolnih grudi i pritiska u donjem stomaku...prvih 5-6 dana sam imala gasove i zatvor...i pre 2-3 jak ostar bol isto u donjem stomaku koji je trajao desetak sec i prosao, ali bas onako ostar i jak...i sad malopre vidim kad se obrisem samo blago providan smedji trag na papiru...znaci nista na vesu i da ide kao meca, nego samo kad se obrisem...ziva nisam...😱 u utorak treba da se radi beta...ako imate neka iskustva slicna mome podelite...zelim svima puuuuno srece i sori na duzem tekstu 

Amelie 1
    08. Studeni 2019. 08:27

JaBihSad dobrodosla! Dosta cura je imalo smedarenje i sve je bilo ok, moze bit i implantacijsko krvarenje, sto je dobar znak!
    Ako zelis, mozes vec neki test popiskit jer bi ti mogao pokazat plusic. Cure su spominjala da se ne kupuju testovi s plavom tintom, trazi u ljekarnoj neki najosjetljiviji.
    Sretno i javi🤗

• JaBihSad
    08. Studeni 2019. 10:37

Daisy100

JaBihSaddobrodosla! Dosta cura je imalo smedarenje i sve je bilo ok, moze bit i implantacijsko krvarenje, sto je dobar znak!
    Ako zelis, mozes vec neki test popiskit jer bi ti mogao pokazat plusic. Cure su spominjala da se ne kupuju testovi s plavom tintom, trazi u ljekarnoj neki najosjetljiviji.
    Sretno i javi🤗

Ne znam...bas me je to juce uznemirilo...a testice nesto ne bih radila...prvi ET kad sam radila, radila sam test 2 dana pre bete, bio negativan i toliko sam se skenjala da sam jedva otisla na betu...koja je bila 0...ne znam stvarno...🤦‍♀️ ali je ovaj forum stvarno divan, posebno u ovom iscekivanju da malo umirimo jedna drugu...😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.