Draga pa to je beturinaaaa💖💖💖💖 moja je 2440🙏🙏🎉
🥰🥰🥰🥰🥰❤❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰🥰🥰
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Samo nastavite tako zene.. Da ja i delfin85 se pridruzimo vasem veselom nizu i divnim brojkama.. Ustvari sve mi koje iscekujemo rezultat pa da pamtimo oktobar i novembar kao pobjednicke mjesece
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Super su bete cure .. Čestitam...
Ja se nadam da ćemo se JECIKA i ja pridružiti sa lijepim brojkama...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Ovoj agoniji nikad kraja. Beta mi se lijepo duplala, jucer sam ju vadila. A danas imam smedkasti iscjedak I lagane grceve 16dnt. Da li he netko imao takvu situaciju?
Nisam nikada,ali čitala sam u nekoliko navrata...Ukoliko bi se pojačavalo ili bi išla crvena krv pravas hitna.To je sve normalno ponekada u našim trudnoćama...Samo miruj , smiri nervozu
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Ovoj agoniji nikad kraja. Beta mi se lijepo duplala, jucer sam ju vadila. A danas imam smedkasti iscjedak I lagane grceve 16dnt. Da li he netko imao takvu situaciju?
Tako je meni bilo proslo ljeto oko 6tt, samo miruj i nemoj se nervirati, sve ce biti ok. Dok nije svjeza krv nema razloga za brigu 😘
Usput, cestitke svim pozitivnim betama da imaju lijepu i urednu trudnocu 🎉🎉🎉❤️❤️❤️❤️ Naravno isto tako zelim svima koje jos cekaju isto tako lijepe bete 😘😘
Djavo mi nije dao mira i jutros sam uradila test.. Negativan. 10dnt dvodnevnih. Mozda jeste rano ali ni traga liniji. Bas sam se ubedacila
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
U utorak mi je zvanicno beta. Ali tacno me je osjecaj napustio. Jbg
Draga baš iz tog razloga sam ovaj puta ja odlučila da ne radim testove,nemoj se sa tim bezveze stresirati možda te beta u utorak iznenadi i možda je još kućni test pre rano raditi...
Rekle smo da nastavljamo sretni niz lijepih beta nemoj sad prekidati niz...
Kako se osjećaš općenito,dali imaš kakve bolove???
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Draga baš iz tog razloga sam ovaj puta ja odlučila da ne radim testove,nemoj se sa tim bezveze stresirati možda te beta u utorak iznenadi i možda je još kućni test pre rano raditi…
Rekle smo da nastavljamo sretni niz lijepih beta nemoj sad prekidati niz…
Kako se osjećaš općenito,dali imaš kakve bolove???
Zadnja 2-3 dana(dakle negdje od 7dnt) kao menstrualni bol ali bas nakratko, posebno kada stojim ili kada se ustajem iz lezeceg polozaja. Ali nista alarmantno. Temepratura mi je povisena isto od 7dnt uvijek preko 37 a sada je i preko 38 - pretpostavljam da sam zakacila virus. Treba da dobijem bas na dan bete 5.11. Ako ne dobijem uradicu betu..
Sortiraj odgovore
Najstariji