Ah, Nivesdraga, sve je to sad iz iskustva, nisu samo riječi da bi se ti smirila, nego sam to prošla. Želim ti da ti bolje prođeš, da ti ne traju dugo mučnine 😘😘😘
TočkicaMožda i jeste, ali mogu biti i od same trudnoće, često mi je tako bilo. Meni je limun bio od pomoći, sam miris limuna ili limunada
DelfinSjećam te se. Sa srećom 🙏🙏🙏
Hvala
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Draga Lala uvijek me utjesis🌺🌺🌺🌺🌺🌺. Taine sretno, sve ce biti super🙏🙏💖. mimimimi cestitam, neka srecica samo lijepo raste🌺🌺🌺🌺💖🙏.
Hvala draga Nives, i tebi želim sve najbolje da ide samo opušteno i ne sikiraj se 🤗❤
Ja što se tiče trudničkih siptoma nekako nisam ni imala..🤷♀️
Poslje transfera ništa, tek pred mjesečnicu kad je trebala da bude baš sam i imala te bolove kao kad vještica stiže no srećom nije došla već betica ljepo rasla..poslje samo i do dan danas su mi grudi i bradavice osjetljive i povremeno zaboli stomak jer maternica se širi bebi raste 🤗 ali sve je to umjereno, tu i tamo umorim se brže ali od mučnine i povraćanja ništa ništa, osjećala sam se kao da nisam trudna pa sam brinulo no sve je uredu hvala Bogu samo smo mi sve različite.🙂
Ja želim svima sreću da se ostvare na ovom putu i šaljem puno snage i smirenosti i sreće drage moje 🤗❤❤😘
Zdravo cure,
Znam da je grupa za vto..Ali eto, mi pravimo pauzu par meseci i mogu vam reci da ishchekivanje menge je identichna stvar kao beta kad se cheka, uf...... Ono, nadash se da si mozda uspeo 'prirodno' ovaj put....ako me razumete 😊
Ana Nikad se ne zna, čula sam za dosta parova koji se spremaju za vto i onda najednom trudna prije samog postupka 😊 Pa dok već pauzirate, uživajte u tom periodu i sa srećom 😊
Evo javljam ishod, dominantni folikul je na kraju bila cista od 20,6mm, punktirali su je. Nista ni ovaj puta, ali barem se mom dragom znatno poboljšao spermiogram od 7% progresivnih došli smo na 30%.Pa se mozda nesto dogodi i prirodno ovo ljeto. Cure, zelim vam svu srecu da vam se ostvari ono sto si najvise zelite, malog bebača ili bebačicu Samo hrabro naprijed!
Taine
Taine Baš mi je žao zbog folikula, ali bar nešto dobro, pa zato nemojte tugovati. To vam je čak i bolja opcija, da uspijete prirodno. Da li je bio na nekoj terapiji?
TaineBaš mi je žao zbog folikula, ali bar nešto dobro, pa zato nemojte tugovati. To vam je čak i bolja opcija, da uspijete prirodno. Da li je bio na nekoj terapiji?
Folna, femisan kapi, selen i sok od cikle.
Taine
Sortiraj odgovore
Najstariji