Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Srpanj 2019. 09:04

Drage moje kada su vama pocele mucnine? Meni je danas tako slabo, kao da cu procuriti I jos gore... a mislim da je prerano za to.  Danas mi je 21dnt imam prvi ultrazvuk iduci ponedjeljak. Samo me brinu ove pms ili trudnicke muke...sva sam u strahu😚😚.. Ima li kraja nasim mukama.... 

• Taine
    03. Srpanj 2019. 10:50

Pozdrav, ostao je jedan folikul od 18mm,stoperica veceras. Punkcija 5.7.Pozelite mi srecu za tu jednu jajnu stanicu. Kiss

Taine

Vaki
    03. Srpanj 2019. 11:01

Taine - odlično da je tu. Sretno! 
    Trudnice - držite se hlada i mazite buše. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Lala27
    03. Srpanj 2019. 11:42

Nives Ti si danas 5+1 po zm, pa mislim da nije rano, i meni su tako nekad krenule mučnine. Sjećam se da mi je prvi pregled bio sa 5+6 i da su od toga dana mučnine bile baš jake i svakodnevne, a par dana prije mi je bilo onako povremeno muka. I ti bolovi kao pred mengu su isto normalni. A mukama nema kraja, odmah da te utješim 😂 Ali samo se sjeti zbog čega su sve te muke i postaće ti nebitne 😊

• Lala27
    03. Srpanj 2019. 11:45

Taine Sa srećom 🙏🙏🙏 Navijamo za tu jednu, ali veoma vrijednu 😘

mimimimi
    03. Srpanj 2019. 12:33

Lala27

mimimimi

Lala27

MimimimiJavi kako je prošao pregled 😍
    Dobro smo prošli danas, već izgleda ljudskom obliku i dugi smo skoro 15cm i sve je ok hvala Bogu 😍😍❤❤❤
    Divnoooo, mnogo mi je drago, uživaj u najljepšim momentima ❤️❤️❤️❤️

Hvala puno draga također i ti isto ❤❤❤ 
    Ostalim želim puno sreće ❤❤❤❤

03. Srpanj 2019. 13:20

Draga Lala uvijek me utjesis🌺🌺🌺🌺🌺🌺.   Taine sretno, sve ce biti super🙏🙏💖. mimimimi cestitam, neka srecica samo lijepo raste🌺🌺🌺🌺💖🙏. 

Točkica37
    03. Srpanj 2019. 13:29

Nives35

Drage moje kada su vama pocele mucnine? Meni je danas tako slabo, kao da cu procuriti I jos gore… a mislim da je prerano za to. Danas mi je 21dnt imam prvi ultrazvuk iduci ponedjeljak. Samo me brinu ove pms ili trudnicke muke…sva sam u strahu😚😚.. Ima li kraja nasim mukama….

Ja sam 6+6 i grozno.mi je muka danas. Cak mislim da nije neka crijevna :(

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• delfin85
    03. Srpanj 2019. 14:07

Pozdrav svima
    Čestitam vam svima na pozitivnim betama i nadam se da ću je i ja dočekati…
    Ja ponovno u istim vodama,jučer bila na ET vraćen jedan lijepi embrij i sad čekam betu 12.07. 
    Nadam se i vjerujem da će ovaj puta biti dobitno…

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

• Lala27
    03. Srpanj 2019. 14:25

Ah, Nives draga, sve je to sad iz iskustva, nisu samo riječi da bi se ti smirila, nego sam to prošla. Želim ti da ti bolje prođeš, da ti ne traju dugo mučnine 😘😘😘Točkica Možda i jeste, ali mogu biti i od same trudnoće, često mi je tako bilo. Meni je limun bio od pomoći, sam miris limuna ili limunadaDelfin Sjećam te se. Sa srećom 🙏🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.