Taine Ja nisam bila na takvoj terapiji, pa nemam ti ništa za reći, samo sa srećom i bez stresa, doktori znaju šta rade. Javi nam simptome, pa da zajedno čekamo plusić 😄 Sretno!
Cure samo da vam se javim. Ja sam bila danas na dogovoru, u 9om idem opet na stimulirani. Rekla mi je dr da 3 mj mora proci i kaze da mozemo vec u 9om nastaviti...sretno svima💖💖😘
MamaNina Do tada odmori i psihički i fizički, pa sa srećom dalje, držim fige, biće to ljetna beba 2020. 😄😄😄 Javi nam se ❤️❤️❤️
Cure samo da vam se javim. Ja sam bila danas na dogovoru, u 9om idem opet na stimulirani. Rekla mi je dr da 3 mj mora proci i kaze da mozemo vec u 9om nastaviti…sretno svima💖💖😘
Draga mamaNina bas mi je drago da si bila na razgovoru odmah je lakse kad imas plan za dalje. Uzivaj ovo ljeto. Opusti se I uzivaj do kraja🌺🌺🌺🌺🌺😘😘. Cim malo zahladi ides u nove pobjede.. 😁😁😁😁
Hvala vam puno cure! To i planiram, iskljuciti se malo iz svega. Svima vama buducim mamama puno srece, uzivajte💖💖💖💖
Javim vam se svakako....pratit cu vas😘😘😍😍
Taine - dobit ćeš štopericu. Ne brini, sve će biti o. k.!
MamaNina - odlično!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Taine - dobit ćeš štopericu. Ne brini, sve će biti o. k.!
MamaNina - odlično!
Valjda cu je sutra dobiti. U svakom slucaj, javim se.
Taine
MimimimiJavi kako je prošao pregled 😍
Dobro smo prošli danas, već izgleda ljudskom obliku i dugi smo skoro 15cm i sve je ok hvala Bogu 😍😍❤❤❤
MimimimiJavi kako je prošao pregled 😍Dobro smo prošli danas, već izgleda ljudskom obliku i dugi smo skoro 15cm i sve je ok hvala Bogu 😍😍❤❤❤
Divnoooo, mnogo mi je drago, uživaj u najljepšim momentima ❤️❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji