Cure jedno pitanje. Beta mi je iznosila 300, pa 641, sadje 1091. 13 dnt 15 dnt I 17dnt. Ova zadnja mi se nije uduplala sad sam skroz u panici 😐😐. Sto mi vi mislite da li su moje bete OK?
Nives bete mi se cine ok, nikad se striktno tocno ne duplaju.
Ja bih mozda napravila jos jednu zbog svog mira jer prvi uzv neces imat za 2 tjedna, pa cisto zbog "mirne glave". Iako, sad ionako ne ovisi o tebi. Mozes se jedino prepustit i mirovat i nista tesko ne radit. . Ja sam samo dvije radila, duplale se i cekala pregled.
Sretno! I cestitam 😉😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Slažem se, ne dupla se strogo da bude baš duplo veća, bitno je da je tu negdje i najbitnije da raste. Meni je išla i više nego duplo, 19dnt je bila 11 000, pa su mislili da je prevelika jer su blizanci, a nisu, tako da ne mora baš duplo. Mislim da je to sve dobro, jer ne daj Bože da nije beta bi padala, ne bi rasla tako. Opusti se do prvog pregleda, mazi trbuščić i uživaj 😄😄
Danas mi je rodjendan, I ovo je najljepsi poklon do sada.. Pusa drage moje 🌺🌺🌺🌺😘😘😘😘
Ooo, pa to je divnoooo 😍😍😍 Srećan rođendan, mislim da stvarno nema ljepšeg poklona, a sledeći i svaki naredni sa svojom srećicom da slaviš 💖
Mislim da sam negdje pročitala da se bete duplaju oko 75 posto, a ne 100 tako da ne brini.
Sretan rođendan!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Pozdrav, u postupku sam, bila na klomifenima i od tada nikakve daljnje terapije. Imam dva folikula od 14 i 12mm, dominantna, danas bila na kontroli i opet moram doci u srijedu. Danas mi je 11dc.Punkciju su mi inace radili 13dc,a sad mozda 15 ili 16dc,pa sam sad u panici.
Taine
Sortiraj odgovore
Najstariji