Zanima me dali ste ostale dona nakon transfera ili ste se do bete vratili normalno u svakodnevne obaveze posao itd.....?
Ja sam ostala doma nakon transfera na bolovanju. I prvi put I sada drugi put. Prva tri dana bi trebalo mirovati, a nakon toga se pricuvati. Ja mislim da je bolje uzeti bolovanje I pomalo. Sve ovisi I kakav posao radis.
Nives Je li stigla treća beta? Ružica Ja sam na bolovanju bila još od aspiracije, jer sam sve radila u drugom gradu, poprilično daleko. I sve do rezultata bolovanje. Opet je bitno kakav posao radiš, ako je težak fizički, stresan, opasan po zdravlje (hemikalije...) onda bolje bolovanje
Draga moja Lala ja jos cekam. Sutra su mi nalazi. Ovaj put to zbilja traje.😁😁
Draga moja Lala ja jos cekam. Sutra su mi nalazi. Ovaj put to zbilja traje.😁😁
E pa stvarno više, ima li kraja 😁 Biće sve dobro svakako 😊
Draga moja, ja sam ti sad super, nije mi više muka, prošlo je to. Stomačić se već vidi 😊 Nisam još saznala, treba da se vidi na kontroli koju imam tek 15.07., željno je iščekujem 😄 I mene tako nekad probada, nije ništa puno, ali osjetim grčeve, magnezijum mi tu pomaže. Kako si ti? Kad imaš neku kontrolu? 😄Drago mi je da si dobro i da ide sve ljepo 🥰
Kod mene se ne primjeti baš nešto posebno stomačić-onako mrvicu 😁
Ja ti imam 2.7. I jedva čekam😍 joooj pa to je sad u utorak😱😍
Aa kad mi je vadio nalaze one što se rade između 11tdj. i 13tjd. vidio se i spol i 👶🧒 tačno kako am imala osjećaj, bila sam uvjerena da je mali pišonja 😁 naravno meni je bilo svejedno samo nekako živo o zdravo ali eto taj neki osjećaj je bio da je 👶😁🙂🙂
Ljubim vas😘😘😘To će ti sad brzo 😄 Jaooo, pa divno, čestitam na malom pišonji 😍😍😍 Ja ti sve imam osjećaj da je curica i svi mi to govore, ne znam zašto, ali vidjećemo valjda na narednoj kontroli 😄 Neka samo sve ide kako treba, pa nije bitno šta je, ali opet jedva čekam da saznam i pokrete da osjetim 😍 Tad ću biti mirnija što se svega tiče 😊 Žao mi je što nema Bubamarice, voljela bih čuti kako je
Tako i ja kažem šta god da bude samo neka je živo i zdravo ❤
Da da mali pišonja 😀
Jooooj i ja jedva čekam pokrete 😍 i ja ću onda biti mirnija jer stavrno ne osjećam se uopšte trudno, stomačić mrvica mala ga ima 😁 neobično mi još to sve i ne mogu vjerovati još da sam zbilja u predivnom stanju zato jedva čekam pokrete 😍❤
Da i meni je žao zbog Bubamarice što je nema, baš me zanima kako je ona 🙂Baš tako, samo to je bitno 😊 I ja isto tako, nekad me čini mi se svi simptomi prođu, pa se i zabrinem, ali onda se opet vrate i smirim se 😄 Meni je posteljica na prednjem zidu, pa moguće da ću malo kasnije osjetiti pokrete, plus što je prva trudnoća, dok skontam da su to pokreti 😂
Kako tako na prednjem zidu, znači i toga ima?
Ovako kako se ti osjećaš? Meni nekako stomak još ne liči na trudnički a nije ni posebno narastao ma možda malo smao🤷♀️
Draga moja, ja sam ti sad super, nije mi više muka, prošlo je to. Stomačić se već vidi 😊 Nisam još saznala, treba da se vidi na kontroli koju imam tek 15.07., željno je iščekujem 😄 I mene tako nekad probada, nije ništa puno, ali osjetim grčeve, magnezijum mi tu pomaže. Kako si ti? Kad imaš neku kontrolu? 😄Drago mi je da si dobro i da ide sve ljepo 🥰
Kod mene se ne primjeti baš nešto posebno stomačić-onako mrvicu 😁
Ja ti imam 2.7. I jedva čekam😍 joooj pa to je sad u utorak😱😍
Aa kad mi je vadio nalaze one što se rade između 11tdj. i 13tjd. vidio se i spol i 👶🧒 tačno kako am imala osjećaj, bila sam uvjerena da je mali pišonja 😁 naravno meni je bilo svejedno samo nekako živo o zdravo ali eto taj neki osjećaj je bio da je 👶😁🙂🙂
Ljubim vas😘😘😘To će ti sad brzo 😄 Jaooo, pa divno, čestitam na malom pišonji 😍😍😍 Ja ti sve imam osjećaj da je curica i svi mi to govore, ne znam zašto, ali vidjećemo valjda na narednoj kontroli 😄 Neka samo sve ide kako treba, pa nije bitno šta je, ali opet jedva čekam da saznam i pokrete da osjetim 😍 Tad ću biti mirnija što se svega tiče 😊 Žao mi je što nema Bubamarice, voljela bih čuti kako je
Tako i ja kažem šta god da bude samo neka je živo i zdravo ❤
Da da mali pišonja 😀
Jooooj i ja jedva čekam pokrete 😍 i ja ću onda biti mirnija jer stavrno ne osjećam se uopšte trudno, stomačić mrvica mala ga ima 😁 neobično mi još to sve i ne mogu vjerovati još da sam zbilja u predivnom stanju zato jedva čekam pokrete 😍❤
Da i meni je žao zbog Bubamarice što je nema, baš me zanima kako je ona 🙂Baš tako, samo to je bitno 😊 I ja isto tako, nekad me čini mi se svi simptomi prođu, pa se i zabrinem, ali onda se opet vrate i smirim se 😄 Meni je posteljica na prednjem zidu, pa moguće da ću malo kasnije osjetiti pokrete, plus što je prva trudnoća, dok skontam da su to pokreti 😂Kako tako na prednjem zidu, znači i toga ima?
Ovako kako se ti osjećaš? Meni nekako stomak još ne liči na trudnički a nije ni posebno narastao ma možda malo smao🤷♀️
Jeste. Meni je na prednjem, znači kad gledaš iz profila posteljica je bliže pupku, pa onda iza nje beba 😄 Uskoro će početi sve više da raste, ništa ne brini 😊 Meni se već vidi, naročito uveče, baš je onako zaobljen, pravi trudnički 😍 A ujutru prije jela je manji, nije cijeli zaobljen, nego samo dio ispod pupka, gdje je bebili 😄 Koji si sad tt?
Lals27
Znači to je sve oke jer nisam znala da se i to može tako desiti, ali najvažnije je da ste vas dvoje dobro 🤗❤
Pa ja sam isto kao i ti 14+4 🥰 možda to kod svake žene drugačije raste, meni navečer bude veći kad se svega natrpam preko dana😁
Inače se super osjećam, grudi i bradavice osjetljive i dalje i ponekad donji stomak probala i u lijevoj preponi zabili a ostalo je oke..🤗🥰🥰
Lals27
Znači to je sve oke jer nisam znala da se i to može tako desiti, ali najvažnije je da ste vas dvoje dobro 🤗❤
Pa ja sam isto kao i ti 14+4 🥰 možda to kod svake žene drugačije raste, meni navečer bude veći kad se svega natrpam preko dana😁
Inače se super osjećam, grudi i bradavice osjetljive i dalje i ponekad donji stomak probala i u lijevoj preponi zabili a ostalo je oke..🤗🥰🥰
Pa nisam znala da nam je baš tako u dan isto, to je divno 😍💖Sve je to normalno, kao i svi simptomi, ja sam baš imala mučnine, a ti nisi, tako da nije ništa kod svih isto, uskoro će u svakom slučaju biti pravi trudnički 😊 Radujem se svemu što dolazi i želim isto svim curama na forumu 🙏
Lals27
Inače se super osjećam, grudi i bradavice osjetljive i dalje i ponekad donji stomak probala i u lijevoj preponi zabili a ostalo je oke..🤗🥰🥰Pa nisam znala da nam je baš tako u dan isto, to je divno 😍💖Sve je to normalno, kao i svi simptomi, ja sam baš imala mučnine, a ti nisi, tako da nije ništa kod svih isto, uskoro će u svakom slučaju biti pravi trudnički 😊 Radujem se svemu što dolazi i želim isto svim curama na forumu 🙏
Pa iste smo barem po mom kalendaru ali preksutra idem na pregled pa ću da utvrdim 😁
Pa je tako je sve smo različite a i stomak samo na jednom na raste preko noći 😁
Jooj i ja se skroz radujem 😍 također se pridružujem čestitkama svim našim curkama 🙏❤
Sortiraj odgovore
Najstariji