Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica123
    29. Lipanj 2019. 14:58

Zanima me dali ste ostale dona nakon transfera ili ste se do bete vratili normalno u svakodnevne obaveze posao itd.....?

29. Lipanj 2019. 17:38

Ja sam ostala doma nakon transfera na bolovanju. I prvi put I sada drugi put. Prva tri dana bi trebalo mirovati, a nakon toga se pricuvati. Ja mislim da je bolje uzeti bolovanje I pomalo. Sve ovisi I kakav posao radis. 

• Lala27
    29. Lipanj 2019. 21:45

Nives Je li stigla treća beta? Ružica Ja sam na bolovanju bila još od aspiracije, jer sam sve radila u drugom gradu, poprilično daleko. I sve do rezultata bolovanje. Opet je bitno kakav posao radiš, ako je težak fizički, stresan, opasan po zdravlje (hemikalije...) onda bolje bolovanje

30. Lipanj 2019. 06:57

Draga moja Lala ja jos cekam. Sutra su mi nalazi. Ovaj put to zbilja traje.😁😁

• Lala27
    30. Lipanj 2019. 11:57

Nives35

Draga moja Lala ja jos cekam. Sutra su mi nalazi. Ovaj put to zbilja traje.😁😁

E pa stvarno više, ima li kraja 😁 Biće sve dobro svakako 😊

mimimimi
    30. Lipanj 2019. 13:41

Lala27

mimimimi

Lala27

mimimimi

Lala27

Draga moja, ja sam ti sad super, nije mi više muka, prošlo je to. Stomačić se već vidi 😊 Nisam još saznala, treba da se vidi na kontroli koju imam tek 15.07., željno je iščekujem 😄 I mene tako nekad probada, nije ništa puno, ali osjetim grčeve, magnezijum mi tu pomaže. Kako si ti? Kad imaš neku kontrolu? 😄
    Drago mi je da si dobro i da ide sve ljepo 🥰
    Kod mene se ne primjeti baš nešto posebno stomačić-onako mrvicu 😁
    Ja ti imam 2.7. I jedva čekam😍 joooj pa to je sad u utorak😱😍
    Aa kad mi je vadio nalaze one što se rade između 11tdj. i 13tjd. vidio se i spol i 👶🧒 tačno kako am imala osjećaj, bila sam uvjerena da je mali pišonja 😁 naravno meni je bilo svejedno samo nekako živo o zdravo ali eto taj neki osjećaj je bio da je 👶😁🙂🙂
    Ljubim vas😘😘😘
    To će ti sad brzo 😄 Jaooo, pa divno, čestitam na malom pišonji 😍😍😍 Ja ti sve imam osjećaj da je curica i svi mi to govore, ne znam zašto, ali vidjećemo valjda na narednoj kontroli 😄 Neka samo sve ide kako treba, pa nije bitno šta je, ali opet jedva čekam da saznam i pokrete da osjetim 😍 Tad ću biti mirnija što se svega tiče 😊 Žao mi je što nema Bubamarice, voljela bih čuti kako je

Tako i ja kažem šta god da bude samo neka je živo i zdravo ❤
    Da da mali pišonja 😀
    Jooooj i ja jedva čekam pokrete 😍 i ja ću onda biti mirnija jer stavrno ne osjećam se uopšte trudno, stomačić mrvica mala ga ima 😁 neobično mi još to sve i ne mogu vjerovati još da sam zbilja u predivnom stanju zato jedva čekam pokrete 😍❤
    Da i meni je žao zbog Bubamarice što je nema, baš me zanima kako je ona 🙂
    Baš tako, samo to je bitno 😊 I ja isto tako, nekad me čini mi se svi simptomi prođu, pa se i zabrinem, ali onda se opet vrate i smirim se 😄 Meni je posteljica na prednjem zidu, pa moguće da ću malo kasnije osjetiti pokrete, plus što je prva trudnoća, dok skontam da su to pokreti 😂

Kako tako na prednjem zidu, znači i toga ima?
    Ovako kako se ti osjećaš? Meni nekako stomak još ne liči na trudnički a nije ni posebno narastao ma možda malo smao🤷‍♀️

• Lala27
    30. Lipanj 2019. 15:22

mimimimi

Lala27

mimimimi

Lala27

mimimimi

Lala27

Draga moja, ja sam ti sad super, nije mi više muka, prošlo je to. Stomačić se već vidi 😊 Nisam još saznala, treba da se vidi na kontroli koju imam tek 15.07., željno je iščekujem 😄 I mene tako nekad probada, nije ništa puno, ali osjetim grčeve, magnezijum mi tu pomaže. Kako si ti? Kad imaš neku kontrolu? 😄
    Drago mi je da si dobro i da ide sve ljepo 🥰
    Kod mene se ne primjeti baš nešto posebno stomačić-onako mrvicu 😁
    Ja ti imam 2.7. I jedva čekam😍 joooj pa to je sad u utorak😱😍
    Aa kad mi je vadio nalaze one što se rade između 11tdj. i 13tjd. vidio se i spol i 👶🧒 tačno kako am imala osjećaj, bila sam uvjerena da je mali pišonja 😁 naravno meni je bilo svejedno samo nekako živo o zdravo ali eto taj neki osjećaj je bio da je 👶😁🙂🙂
    Ljubim vas😘😘😘
    To će ti sad brzo 😄 Jaooo, pa divno, čestitam na malom pišonji 😍😍😍 Ja ti sve imam osjećaj da je curica i svi mi to govore, ne znam zašto, ali vidjećemo valjda na narednoj kontroli 😄 Neka samo sve ide kako treba, pa nije bitno šta je, ali opet jedva čekam da saznam i pokrete da osjetim 😍 Tad ću biti mirnija što se svega tiče 😊 Žao mi je što nema Bubamarice, voljela bih čuti kako je

Tako i ja kažem šta god da bude samo neka je živo i zdravo ❤
    Da da mali pišonja 😀
    Jooooj i ja jedva čekam pokrete 😍 i ja ću onda biti mirnija jer stavrno ne osjećam se uopšte trudno, stomačić mrvica mala ga ima 😁 neobično mi još to sve i ne mogu vjerovati još da sam zbilja u predivnom stanju zato jedva čekam pokrete 😍❤
    Da i meni je žao zbog Bubamarice što je nema, baš me zanima kako je ona 🙂
    Baš tako, samo to je bitno 😊 I ja isto tako, nekad me čini mi se svi simptomi prođu, pa se i zabrinem, ali onda se opet vrate i smirim se 😄 Meni je posteljica na prednjem zidu, pa moguće da ću malo kasnije osjetiti pokrete, plus što je prva trudnoća, dok skontam da su to pokreti 😂
    Kako tako na prednjem zidu, znači i toga ima?
    Ovako kako se ti osjećaš? Meni nekako stomak još ne liči na trudnički a nije ni posebno narastao ma možda malo smao🤷‍♀️

Jeste. Meni je na prednjem, znači kad gledaš iz profila posteljica je bliže pupku, pa onda iza nje beba 😄 Uskoro će početi sve više da raste, ništa ne brini 😊 Meni se već vidi, naročito uveče, baš je onako zaobljen, pravi trudnički 😍 A ujutru prije jela je manji, nije cijeli zaobljen, nego samo dio ispod pupka, gdje je bebili 😄 Koji si sad tt? 

mimimimi
    30. Lipanj 2019. 18:21

Lals27
    Znači to je sve oke jer nisam znala da se i to može tako desiti, ali najvažnije je da ste vas dvoje dobro 🤗❤
    Pa ja sam isto kao i ti 14+4 🥰  možda to kod svake žene drugačije raste, meni navečer bude veći kad se svega natrpam preko dana😁
    Inače se super osjećam, grudi i bradavice osjetljive i dalje i ponekad donji stomak probala i u lijevoj preponi zabili a ostalo je oke..🤗🥰🥰

• Lala27
    30. Lipanj 2019. 19:47

mimimimi

Lals27
    Znači to je sve oke jer nisam znala da se i to može tako desiti, ali najvažnije je da ste vas dvoje dobro 🤗❤
    Pa ja sam isto kao i ti 14+4 🥰 možda to kod svake žene drugačije raste, meni navečer bude veći kad se svega natrpam preko dana😁
    Inače se super osjećam, grudi i bradavice osjetljive i dalje i ponekad donji stomak probala i u lijevoj preponi zabili a ostalo je oke..🤗🥰🥰

Pa nisam znala da nam je baš tako u dan isto, to je divno 😍💖Sve je to normalno, kao i svi simptomi, ja sam baš imala mučnine, a ti nisi, tako da nije ništa kod svih isto, uskoro će u svakom slučaju biti pravi trudnički 😊 Radujem se svemu što dolazi i želim isto svim curama na forumu 🙏

mimimimi
    30. Lipanj 2019. 23:26

Lala27

mimimimi

Lals27
    Pa ja sam isto kao i ti 14+4 🥰 možda to kod svake žene drugačije raste, meni navečer bude veći kad se svega natrpam preko dana😁
    Pa nisam znala da nam je baš tako u dan isto, to je divno 😍💖Sve je to normalno, kao i svi simptomi, ja sam baš imala mučnine, a ti nisi, tako da nije ništa kod svih isto, uskoro će u svakom slučaju biti pravi trudnički 😊 Radujem se svemu što dolazi i želim isto svim curama na forumu 🙏

Pa iste smo barem po mom kalendaru ali preksutra idem na pregled pa ću da utvrdim 😁
    Pa je tako je sve smo različite a i stomak samo na jednom na raste preko noći 😁
    Jooj i ja se skroz radujem 😍 također se pridružujem čestitkama svim našim curkama 🙏❤ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.