Nadam se da ti M ne dolazi s razlogom :)
Strpljen spašen je ovih dana moj moto..
Danas mi je 5 dnt 6-staničnog embrija - nikakvi posebni simptomi, bolne i napuhnute grudi, bolna leđa.. sve nešto čekam da ću prepoznati šta se događa, ali za sada su mi samo leđa "simptom" jer ih ne osjećam nikad prije M...
Nadam se da ti M ne dolazi s razlogom :)
Strpljen spašen je ovih dana moj moto..
Danas mi je 5 dnt 6-staničnog embrija - nikakvi posebni simptomi, bolne i napuhnute grudi, bolna leđa.. sve nešto čekam da ću prepoznati šta se događa, ali za sada su mi samo leđa "simptom" jer ih ne osjećam nikad prije M…
Ne znam ja mislim da možda crinone koći
A jesi li imala menstrualne bolove onako grcice jer ja ih konstantno vec duze od 7 dana imam, meni je danas 12dnt od transfera, najgore sto sam jucer radila test negativan bio mada sa ja vratila 3.dan 8-stanične pa zato me strahhhh…jucer se pojavilo malo ma kao svijetlo smedje a kad sam stavila prst samo utrogestan, od jutrso je vise kao zutkasto, sad ne znam sta da mislim,a li jako slabo ga ima….draga zelim ti svu srecu na uz i da nam uzivas u trudnoci, bas sam sretna kad neko uspije meni je prvi put i znam da nisu sanse velike…
Koka nešto ko menstrualni bolovi su mi bili od same aspiracije pa sve do cca 12 dana transfera. I napuhnuta i točno onaj osjećaj svaki čas ću procuriti. Žućkasti iscjedak ti je od utrogestana, za test ti je rano, meni su vratili blastociste pa sam 11 dan radila i joo je pozitivan ali ti još bar 3 dana pričekaj. Hvala ti za lijepe želje i ja tebi želim da bude sve uredu i da bude pozitivan rezultat 😘😘😘😘
Da, bas pravilo da pravila nema..cijelo vrijeme nesto ocekujem, a ne znam ni sama sta.
Pitam se da li se implantacijsko krvarenje stvarno toliko cesto dogada drugim curama jer mi se cini da je to bas ucestalo, bar koliko vidim po forumima.
Tek mi je 6dnt, a ova neizvjesnost me nervira sve vise.
Perla kad si radila test?
pa to je suuuper, bilo kakva crta je crta!!! drzim fige da je to to
Heej!!Ste tu?Meni je danas 3 dnt blastice u fetu!od simptoma imam menstrualni bolove i to mi se opće ne sviđa 😭!Kakvo je stanje k0d vas ostalih!Znam da je pravilo da pravila nema al opet lakše je kad si sa nekim ko to prolazi!
Rita ne brini, ja isto sam imala mens. Bolove, tj. Ledja su me boljela i grceve uzas.. A ipak je sve na kraju ispalo super 💪
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji