Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

johan

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera

• Colt

Broj poruka: 56

Prijavi adminu

johan

Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera

Nisam u toku ali ako već nisi odi vadit betu 

johan

Prijavi adminu

Colt

johan

Ej draga idem u pon 18.2 kako mi rekla doktorica...danas mi 14 dan od transfera i menga mi kasni 3 dana

• Colt

Prijavi adminu

johan

Colt

johan

Ej draga idem u pon 18.2 kako mi rekla doktorica…danas mi 14 dan od transfera i menga mi kasni 3 dana

Jesi vadila betu 

johan

Prijavi adminu

Colt

johan

Colt

johan

Ej draga idem u pon 18.2 kako mi rekla doktorica…danas mi 14 dan od transfera i menga mi kasni 3 dana
    Jesi vadila betu

Ej draga jesam nista ovaj put a m mi jos kasni idemo ponovo u 3mj

johan

Prijavi adminu

A šta ima kod tebe?

• Colt

Prijavi adminu

johan

A šta ima kod tebe?

Ja ti prvi uvz imam 27.02. Simptoma nemam nikakvih osim umora. Već mi utrogestan ide na živce a čitala sam da budem ih morala koristiti do 3 mjeseca trudnoće. Nisam ti svjesna svega još. Vjerojatno kad čujemo srce budem

johan

Prijavi adminu

Colt

johan

A šta ima kod tebe?
    Ja ti prvi uvz imam 27.02. Simptoma nemam nikakvih osim umora. Već mi utrogestan ide na živce a čitala sam da budem ih morala koristiti do 3 mjeseca trudnoće. Nisam ti svjesna svega još. Vjerojatno kad čujemo srce budem

Ajd draga sretno...stavljas ga ili pijes?

• medi89

Broj poruka: 118

Prijavi adminu

Drage moje, ja sam danas komirana.... Vec danima pisala sam Vam imam bolove slicne menstrualnim i danas malo ujutro i onako stalo kad sam otisla u wc i vidjela neki svjetlosmedji iscjedak sokirala sam se jer nisam ga ni osjetila i ppslje toga nista ji na toalet papitu sta li je sad to da li je najava mjesecnice ili jr mogicr trudnoca? Je li imala neka slucajeva ? 

Želim male bebane <3 <3 <3

• Colt

Prijavi adminu

johan

Colt

johan

A šta ima kod tebe?
    Ajd draga sretno…stavljas ga ili pijes?

Stavljam ga 3x2

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.