Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera
Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera
Nisam u toku ali ako već nisi odi vadit betu
Ej draga idem u pon 18.2 kako mi rekla doktorica...danas mi 14 dan od transfera i menga mi kasni 3 dana
Ej draga idem u pon 18.2 kako mi rekla doktorica…danas mi 14 dan od transfera i menga mi kasni 3 dana
Jesi vadila betu
Ej draga idem u pon 18.2 kako mi rekla doktorica…danas mi 14 dan od transfera i menga mi kasni 3 dana
Jesi vadila betu
Ej draga jesam nista ovaj put a m mi jos kasni idemo ponovo u 3mj
A šta ima kod tebe?
Ja ti prvi uvz imam 27.02. Simptoma nemam nikakvih osim umora. Već mi utrogestan ide na živce a čitala sam da budem ih morala koristiti do 3 mjeseca trudnoće. Nisam ti svjesna svega još. Vjerojatno kad čujemo srce budem
A šta ima kod tebe?
Ja ti prvi uvz imam 27.02. Simptoma nemam nikakvih osim umora. Već mi utrogestan ide na živce a čitala sam da budem ih morala koristiti do 3 mjeseca trudnoće. Nisam ti svjesna svega još. Vjerojatno kad čujemo srce budem
Ajd draga sretno...stavljas ga ili pijes?
Drage moje, ja sam danas komirana.... Vec danima pisala sam Vam imam bolove slicne menstrualnim i danas malo ujutro i onako stalo kad sam otisla u wc i vidjela neki svjetlosmedji iscjedak sokirala sam se jer nisam ga ni osjetila i ppslje toga nista ji na toalet papitu sta li je sad to da li je najava mjesecnice ili jr mogicr trudnoca? Je li imala neka slucajeva ?
Želim male bebane <3 <3 <3
A šta ima kod tebe?
Ajd draga sretno…stavljas ga ili pijes?
Stavljam ga 3x2
Sortiraj odgovore
Najstariji