Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera
Nisam u toku ali ako već nisi odi vadit betu
Ej draga idem u pon 18.2 kako mi rekla doktorica...danas mi 14 dan od transfera i menga mi kasni 3 dana
Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera
Nisam u toku ali ako već nisi odi vadit betuEj draga idem u pon 18.2 kako mi rekla doktorica…danas mi 14 dan od transfera i menga mi kasni 3 dana
Jesi vadila betu
Nisam u toku ali ako već nisi odi vadit betuEj draga idem u pon 18.2 kako mi rekla doktorica…danas mi 14 dan od transfera i menga mi kasni 3 danaJesi vadila betu
Ej draga jesam nista ovaj put a m mi jos kasni idemo ponovo u 3mj
Drage moje, ja sam danas komirana.... Vec danima pisala sam Vam imam bolove slicne menstrualnim i danas malo ujutro i onako stalo kad sam otisla u wc i vidjela neki svjetlosmedji iscjedak sokirala sam se jer nisam ga ni osjetila i ppslje toga nista ji na toalet papitu sta li je sad to da li je najava mjesecnice ili jr mogicr trudnoca? Je li imala neka slucajeva ?
Želim male bebane <3 <3 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji