Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    johan
    13. Veljača 2019. 10:14

Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera

• Colt
    15. Veljača 2019. 06:47

johan

Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera

Nisam u toku ali ako već nisi odi vadit betu 

johan
    15. Veljača 2019. 09:59

Colt

johan

Ej draga idem u pon 18.2 kako mi rekla doktorica...danas mi 14 dan od transfera i menga mi kasni 3 dana

• Colt
    19. Veljača 2019. 09:46

johan

Colt

johan

Ej draga idem u pon 18.2 kako mi rekla doktorica…danas mi 14 dan od transfera i menga mi kasni 3 dana

Jesi vadila betu 

johan
    19. Veljača 2019. 09:56

Colt

johan

Colt

johan

Ej draga idem u pon 18.2 kako mi rekla doktorica…danas mi 14 dan od transfera i menga mi kasni 3 dana

Jesi vadila betu

Ej draga jesam nista ovaj put a m mi jos kasni idemo ponovo u 3mj

johan
    19. Veljača 2019. 09:56

A šta ima kod tebe?

• Colt
    19. Veljača 2019. 13:49

johan

A šta ima kod tebe?

Ja ti prvi uvz imam 27.02. Simptoma nemam nikakvih osim umora. Već mi utrogestan ide na živce a čitala sam da budem ih morala koristiti do 3 mjeseca trudnoće. Nisam ti svjesna svega još. Vjerojatno kad čujemo srce budem

johan
    19. Veljača 2019. 16:12

Colt

johan

A šta ima kod tebe?

Ja ti prvi uvz imam 27.02. Simptoma nemam nikakvih osim umora. Već mi utrogestan ide na živce a čitala sam da budem ih morala koristiti do 3 mjeseca trudnoće. Nisam ti svjesna svega još. Vjerojatno kad čujemo srce budem

Ajd draga sretno...stavljas ga ili pijes?

• medi89
    19. Veljača 2019. 19:40

Drage moje, ja sam danas komirana.... Vec danima pisala sam Vam imam bolove slicne menstrualnim i danas malo ujutro i onako stalo kad sam otisla u wc i vidjela neki svjetlosmedji iscjedak sokirala sam se jer nisam ga ni osjetila i ppslje toga nista ji na toalet papitu sta li je sad to da li je najava mjesecnice ili jr mogicr trudnoca? Je li imala neka slucajeva ? 

Želim male bebane <3 <3 <3

• Colt
    20. Veljača 2019. 07:07

johan

Colt

johan

A šta ima kod tebe?

Ajd draga sretno…stavljas ga ili pijes?

Stavljam ga 3x2

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.