Drage moje, ja sam danas komirana…. Vec danima pisala sam Vam imam bolove slicne menstrualnim i danas malo ujutro i onako stalo kad sam otisla u wc i vidjela neki svjetlosmedji iscjedak sokirala sam se jer nisam ga ni osjetila i ppslje toga nista ji na toalet papitu sta li je sad to da li je najava mjesecnice ili jr mogicr trudnoca? Je li imala neka slucajeva ?
Imala ja. Počelo taman kad sam mengu trebala dobiti. Iscjedak liči ko zadnji dan menge, nije toga bilo puno ali dosta da se userem od straha. Još kad sam stavljala utrogestan sam prstom izvafila neke ko ugruške duguljaste sasušene. Trajalo cca 4 dana i prestalo. Zvala sam doktoricu i rekla mi je da ne mogu ništa nego čekati. Da moguće da je implatacijsko, ili bude došla menga, ili se tijelo čisti jer se jedna blastica primila a druga ne.. I onda sam u nedjelju radila test bio je pozitivan i beta se dupla i za sad je sve ok. Tako da ne gubi nadu. Znam kakav je osjećaj tako da ako bilo što treva tu sam za savjet i potporu
A jesi li imala menstrualne bolove onako grcice jer ja ih konstantno vec duze od 7 dana imam, meni je danas 12dnt od transfera, najgore sto sam jucer radila test negativan bio mada sa ja vratila 3.dan 8-stanične pa zato me strahhhh...jucer se pojavilo malo ma kao svijetlo smedje a kad sam stavila prst samo utrogestan, od jutrso je vise kao zutkasto, sad ne znam sta da mislim,a li jako slabo ga ima....draga zelim ti svu srecu na uz i da nam uzivas u trudnoci, bas sam sretna kad neko uspije meni je prvi put i znam da nisu sanse velike...
Želim male bebane <3 <3 <3
A jesi li imala menstrualne bolove onako grcice jer ja ih konstantno vec duze od 7 dana imam, meni je danas 12dnt od transfera, najgore sto sam jucer radila test negativan bio mada sa ja vratila 3.dan 8-stanične pa zato me strahhhh…jucer se pojavilo malo ma kao svijetlo smedje a kad sam stavila prst samo utrogestan, od jutrso je vise kao zutkasto, sad ne znam sta da mislim,a li jako slabo ga ima….draga zelim ti svu srecu na uz i da nam uzivas u trudnoci, bas sam sretna kad neko uspije meni je prvi put i znam da nisu sanse velike…
Koji test si radila? Ja sam isto jučer neki Primatime ujutro i činio sa negativnim a poslije sam vidjela blijedu drugu crtu Jučer mi je bio 14dnt ako prvi dan ne računam..Sad sam baš zbunjena
Neki ne znam ni kako se zove, ti draga odi betu uradi, jer to poslje 10 min ne vazi se ako ne pokaze u tih 10 minuta, ja idem danas betu da radim jer ludim vise...a sto se tice neg testa ne brini jer da mogu tako rano pokazati rekli bi nam da betu radimo ranije... drzimo fige jedna drugoj :)
Neki ne znam ni kako se zove, ti draga odi betu uradi, jer to poslje 10 min ne vazi se ako ne pokaze u tih 10 minuta, ja idem danas betu da radim jer ludim vise…a sto se tice neg testa ne brini jer da mogu tako rano pokazati rekli bi nam da betu radimo ranije… drzimo fige jedna drugoj :)
Ja ne mogu betu nikako ovaj tjedan,, radim jutarnju smjenu. Tek u ponedjeljak.
A nisi dobila uglavnom? Kada je termin kada trebas dobiti ?
Sve dok ne krvaris dobro je mila, ja idem danas pa cu vidjeti mada en znam , ovaj sad iscjedak je neki žui i neke smedje svijetle kao žilice rastezu se ne znam sta je sadd to...ali to kad sam stavljala utrogestan primijetila enma na dnevnom...je li kome to pznato sta je ?
A nisi dobila uglavnom? Kada je termin kada trebas dobiti ?
Sve dok ne krvaris dobro je mila, ja idem danas pa cu vidjeti mada en znam , ovaj sad iscjedak je neki žui i neke smedje svijetle kao žilice rastezu se ne znam sta je sadd to…ali to kad sam stavljala utrogestan primijetila enma na dnevnom…je li kome to pznato sta je ?
Trebam dobiti danas, ali od punkcije je prošlo 18 dana pa neznam kako računam
Sortiraj odgovore
Najstariji