5dt i dalje boli kao kad menga dolazi bez prestanka,sise se ispuhale mlohave al lagano bolne kad stisnem!Neznam cem se imam nadati kad mi svaki put takoi beta uvjek 0 😭
Nika5555 mi se onda pratimo, meni je 8dnt vracen 1 embrij nakon 3 dana..
iste simptome koje si navela i ja imam, samo meni je ovo 1 transfer pa nemam s cim usporedivati.
ti si vec bila u postupku prije?
Jesam draga,ovo je 3 put,a sta ja znam,ovat put ne zelim toliko mislit o simptomima ali jbg,opet eto nekak se nadas necemu..iduci tjedan ce bit jos napetiji 😅, al rekla sam datdo bete necu radit test,ako prije ne dobijem,tako da eto..skupj cekamo 🤗😘
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Nešto mi nije jasno sa tim simptomima. Šta ako već od aspiracije (recimo tako meni) ništa ne osjećaš, i ako počnem uskoro kakve simptome osjećat, jel se iman onda čemu radovati? Ja sam trenutno samo na utrogestanu od aspiracije. Sise me u životu nisu bolile , pa bi se ja počela već radovat ako zabole. Naravno, na stranu biokemijska..
baš to, i ja pokušavam ne analizirati svaku promjenu, ali ne mogu si pomoći.. na kraju krajeva, šta bude bude!
lakše mi je kad znam da nisam jedina u tome..
Pencil a ne znam, to se i ja pitam.. ja sam imala aspiraciju samo jedne jajne stanice i drugi dan sam bila ko nova, ništa me nije bolilo, a od transfera osjećam leđa.
ja sam na crinone gelu pa pripisujem bolne grudi njemu, makar mene su inače znale bolit nekoliko dana prije M.
Uf mene danas bolilo pola sata kao da cu dobit mengu,poznata bol..jos 5 dana do bete,ako prije ne procurim a cini mi se da hocu 😭
Pokusavamo 3 god.
Meni više ne vrijedi ni pisat samo se ponavljam kao papagaj...menstrualna bol ostalo 0!!Takav pritisak kao da cu eksplodirati dole!Beta za 5 dana 😭😭
A izdrzat cemo draga..jel mislis radit test prije bete?
Pokusavamo 3 god.
Nisam pametna..mozda i bi u četvrtak tada trebam i dobit pa ono..Znači 99%Sam sigurna da ništa niti ovaj put!Tolike godine osluskujem svoje tjelo i jednostavno znam!Zvuči glupo i otrcano i najviše bi voljela da sam u krivu al jbg!
Pozdrav svima, meni je danas 6dnt-2 Feta, ovo nam je 8.transfer ( 6 IVF+ 2 FET). Zadnji put sam imala missed ab u 6tt. Simptome koje sam tada imala su bolovi ko pred mengu i lagani smeckasti iscjedak 6dnt.
Sada sam imala od 0-5dnt bolove kod pred mengu.. i za sada je to to. Znam da je razlika bili pod simulacijom ili kad je samo FET, tako da se ne hvatam za ove sve simptome. 😁 sretno svima
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Sortiraj odgovore
Najstariji