Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rita88

Broj poruka: 51

Prijavi adminu

5dt i dalje boli kao kad menga dolazi bez prestanka,sise se ispuhale mlohave al lagano bolne kad stisnem!Neznam cem se imam nadati kad mi svaki put takoi beta uvjek 0 😭

• Nika5555

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

emenems8

Nika5555 mi se onda pratimo, meni je 8dnt vracen 1 embrij nakon 3 dana..
    iste simptome koje si navela i ja imam, samo meni je ovo 1 transfer pa nemam s cim usporedivati.
    ti si vec bila u postupku prije?

Jesam draga,ovo je 3 put,a sta ja znam,ovat put ne zelim toliko mislit o simptomima ali jbg,opet eto nekak se nadas necemu..iduci tjedan ce bit jos napetiji 😅, al rekla sam datdo bete necu radit test,ako prije ne dobijem,tako da eto..skupj cekamo 🤗😘

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermiaPokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Pencil

Broj poruka: 207

Prijavi adminu

Nešto mi nije jasno sa tim simptomima. Šta ako već od aspiracije (recimo tako meni) ništa ne osjećaš, i ako počnem uskoro kakve simptome osjećat, jel se iman onda čemu radovati? Ja sam trenutno samo na utrogestanu od aspiracije. Sise me u životu nisu bolile , pa bi se ja počela već radovat ako zabole. Naravno, na stranu biokemijska..

emenems8

Broj poruka: 80

Prijavi adminu

baš to, i ja pokušavam ne analizirati svaku promjenu, ali ne mogu si pomoći.. na kraju krajeva, šta bude bude! 
    lakše mi je kad znam da nisam jedina u tome.. 

emenems8

Broj poruka: 80

Prijavi adminu

Pencil a ne znam, to se i ja pitam.. ja sam imala aspiraciju samo jedne jajne stanice i drugi dan sam bila ko nova, ništa me nije bolilo, a od transfera osjećam leđa.
    ja sam na crinone gelu pa pripisujem bolne grudi njemu, makar mene su inače znale bolit nekoliko dana prije M. 

• Nika5555

Prijavi adminu

Uf mene danas bolilo pola sata kao da cu dobit mengu,poznata bol..jos 5 dana do bete,ako prije ne procurim a cini mi se da hocu 😭

• rita88

Prijavi adminu

Meni više ne vrijedi ni pisat samo se ponavljam kao papagaj...menstrualna bol ostalo 0!!Takav pritisak kao da cu eksplodirati dole!Beta za 5 dana 😭😭

• Nika5555

Prijavi adminu

A izdrzat cemo draga..jel mislis radit test prije bete?

• rita88

Prijavi adminu

Nisam pametna..mozda i bi u četvrtak tada trebam i dobit pa ono..Znači 99%Sam sigurna da ništa niti ovaj put!Tolike godine osluskujem svoje tjelo i jednostavno znam!Zvuči glupo i otrcano i najviše bi voljela da sam u krivu al jbg!

student13ica

Broj poruka: 510

Prijavi adminu

Pozdrav svima, meni je danas 6dnt-2 Feta, ovo nam je 8.transfer ( 6 IVF+ 2 FET). Zadnji put sam imala missed ab u 6tt. Simptome koje sam tada imala su bolovi ko pred mengu i lagani smeckasti iscjedak 6dnt.
    Sada sam imala od 0-5dnt bolove kod pred mengu.. i za sada je to to. Znam da je razlika bili pod simulacijom ili kad je samo FET, tako da se ne hvatam za ove sve simptome. 😁 sretno svima

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.