Bok cure, evo ja se prvi put javljam.. ovo mi je prvi postupak.. znaci aspiracija je bila prošlu srijedu. Imala sam hiperreakciju -16 jajnih stanica. 10 oplođenih, i na kraju ih je 5 dan dočekalo 6. 2 su dobile ocjenu odličan, 4 vrlo dobar😀 jučer je jedna vraćena, sad čekamo drugu subotu i betu😀😀 od simptoma imam samo cudan osjećaj u trbuhu, moglo bi se reci grcici al vise imam osjećaj da je to posljedica gonala i stimulacije s njim🤷🏻♀️
Ej draga ja imala 1 j.s 4 staničnu i vračena mi nakon 2 dana ,ja ti od transfera osjecam probadanje u jajnicima i u ledjima,danas mi 4 dan nakon,nemam neke simptome samo umor i to probadjanje u jajnicima i ledjima
Evo nasla statistiku,
Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće: 1 dpt...zametak raste i razvija se 2 dpt...zametak se razvija u blastocistu 3 dpt...blastocista se izliježe iz omota 4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice 5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu 6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice 7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa 8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv 9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija 10 dpt... još više HCG-a se luči 11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz urina
Ej drage moje kako ste?ima kakvih novih simptoma??Jutro, danas 5dpt 3.dnevnog embrija i počeli menstrualni bolovi… Sve isto kao i u prethodna 3 postupka…
Danas 7 dan. Od jučer počeli bolovi ko pred mengu. Imam neki smeđi iscjedak. Nije stalno da curi nego sam noćas išla pišati I vidjela na gaćama.. Luda sam. Danas mi je inače termin za ono čije ime nećemo spominjati
Ej drage moje kako ste?ima kakvih novih simptoma??Jutro, danas 5dpt 3.dnevnog embrija i počeli menstrualni bolovi… Sve isto kao i u prethodna 3 postupka…Branca kako ti bilo prethodna 3 postupka,mene zanima zasto se ti embriji ne ulove i ostanu…
Mene zanima ista stvar. Zašto se ne ulove ako je sa ženom sve ok. Znam glupo pitanje ali
Ej drage moje kako ste?ima kakvih novih simptoma??Jutro, danas 5dpt 3.dnevnog embrija i počeli menstrualni bolovi… Sve isto kao i u prethodna 3 postupka…Branca kako ti bilo prethodna 3 postupka,mene zanima zasto se ti embriji ne ulove i ostanu…Mene zanima ista stvar. Zašto se ne ulove ako je sa ženom sve ok. Znam glupo pitanje ali
Da nikako mi to nije jasno a nemogu naci zasto
Ej drage moje kako ste?ima kakvih novih simptoma??Jutro, danas 5dpt 3.dnevnog embrija i počeli menstrualni bolovi… Sve isto kao i u prethodna 3 postupka…Branca kako ti bilo prethodna 3 postupka,mene zanima zasto se ti embriji ne ulove i ostanu…
Suprug ima neopstruktivnu azzospermiju i tek Micro Tesom smo došli do malo spermija koji su većinom bili loši, pa su samim tim i slabije oplodnje bile i embriji. Svaki put su embriji vraćani 3.dan... Jednostavno u takvim situacijama većinom su takvi ishodi. Ali ja sam opet zahvalna sto smo i tako imali priliku možda doći do bebe jer s takvom dijagnozom svi uglavnom upućuju na donaciju. Sa mnom je sve ok, imam 39 godina i jajnike kao da imam 30 te nije problem doći do jajnih stanica.
Sortiraj odgovore
Najstariji