Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pencil

Broj poruka: 207

Prijavi adminu

Evo i ja konačno mogu to napisat, 2dnt 

emenems8

Broj poruka: 80

Prijavi adminu

Perla samo ti hrabro pišni test i vjerujem da će to biti to!
    rita88 kakve bolove imaš, jake grčeve ili? kod mene su blagi bolovi u maternici i leđima..a i to ne znam više da li umišljam i da li mi inače tako bude prije nego dobijem..mislim da ne, ali nisam uračunljiva trenutno..
    danas mi je 7 dnt, a do bete ima puno, 8.3. 
    Pencil sretnooo čekanje i dobrodošla u vrijeme neizvjesnosti. 

• rita88

Broj poruka: 51

Prijavi adminu

emenems8

rita88 kakve bolove imaš, jake grčeve ili? kod mene su blagi bolovi u maternici i leđima..a i to ne znam više da li umišljam i da li mi inače tako bude prije nego dobijem..mislim da ne, ali nisam uračunljiva trenutno..

Cjelo vrijeme osjetim  menstrualne bolove dole bez prestanka i kao da me povremeno nešto stipne,povuče  unutra!Al tako mi svaki postupak do sada!Sise lagano bolne al isto ništa novo!I danas samo cvilim jel me strah užasno ishoda!  Otkud tvoja beta tako kassno?

• perla

Broj poruka: 329

Prijavi adminu

emenems8

U nedjelju ću test. Mogu biti doma cijeli dan i 😪. U utorak mi je i službeno vađenje bete.

• perla

Broj poruka: 329

Prijavi adminu

rita88

emenems8

Cjelo vrijeme osjetim menstrualne bolove dole bez prestanka i kao da me povremeno nešto stipne,povuče unutra!Al tako mi svaki postupak do sada!Sise lagano bolne al isto ništa novo!I danas samo cvilim jel me strah užasno ishoda! Otkud tvoja beta tako kassno?

Rita mi smo ti u Rijeci tamo se beta vadi nakon 3 tjedna..

• rita88

Prijavi adminu

perla

rita88

emenems8

Cjelo vrijeme osjetim menstrualne bolove dole bez prestanka i kao da me povremeno nešto stipne,povuče unutra!Al tako mi svaki postupak do sada!Sise lagano bolne al isto ništa novo!I danas samo cvilim jel me strah užasno ishoda! Otkud tvoja beta tako kassno?
    Rita mi smo ti u Rijeci tamo se beta vadi nakon 3 tjedna..

O to je stvarno predugo!Ja nakon 10 dana vec moram!

HarryPotter

Broj poruka: 209

Prijavi adminu

Eto zene ja da prijavim moj sretni dan 5 tjedana i 5 dana i ♥️ koje junacki kuca. Zelim vam svima sto prije ovakvu srecu, i eto. 
    ♥️

url=https://lilypie.com]

• rita88

Prijavi adminu

HarryPotter

Eto zene ja da prijavim moj sretni dan 5 tjedana i 5 dana i ♥️ koje junacki kuca. Zelim vam svima sto prije ovakvu srecu, i eto.
    ♥️

Cestitam od srca !!!!!Sretno dalje!

• Nika5555

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

Meni danas 7dt , nista posebno od simptoma,malo bolne grudi,tu i tamo me zaboli kao da cu dobit i to je to,i napuhana sam ko balon,al ne osjecam nesto novo da bi rekla da je nesto drugacije,vratili su mi 2 zametka 3 dan

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermiaPokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

emenems8

Broj poruka: 80

Prijavi adminu

Nika5555 mi se onda pratimo, meni je 8dnt vracen 1 embrij nakon 3 dana.. 
    iste simptome koje si navela i ja imam, samo meni je ovo 1 transfer pa nemam s cim usporedivati.
    ti si vec bila u postupku prije? 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.