student13ica sretno !!
nemam ni ja nista pametno za napisati, bolovi kao da cu dobiti, dodu i produ, bol u ledima isto tako...a sise uvijek jednako bolne.
nika5555 i rita88 cure nadam se da to sta osjecate ipak su mali znakovi da se bebica lijepo ulovila!
znam da ste vec prosle postupke i ovo cekanje, ali sve je moguce :)
Studenti3ice znači mi smo onda identični u danima i meni je 6dnt!Kada vadis betu?Znači tebi kao i meni..samo menstrualni bolovi i to je sve!?
4.3, a ti? Bila si pod stimpulacijom ili..?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Curke ima li koja kakve nove simptome? Mene danas i cice prestale,ne osjecam bas nista 😏
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermiaPokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Rita meni je trodnevni.
Nika5555 meni danas opet poceo pritisak u trbuhu. Danas 7dnt
Aha ja kontam FET pa sam mislila da je blastica!A taj pritisak nije ti stalno?I da napisala si kad ti je postupak uspio da si imala menstralnu bol,dali konstantno ili..dali su te i sise bolile ?Trenutno se hvatam jedino za to tvoje!
Ja sam danas od nervoze i zapalila cigaretu,inace nisam neki ovisnik,kutiju imam i 3 dana i ne pusim kad sam u postupku ali tako me nervoza pere da sam morala,ima li koja od vas taj glupi problem 😬😖
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermiaPokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Ja sam danas od nervoze i zapalila cigaretu,inace nisam neki ovisnik,kutiju imam i 3 dana i ne pusim kad sam u postupku ali tako me nervoza pere da sam morala,ima li koja od vas taj glupi problem 😬😖
Ostavila skroz cigare skoro godinu dana vec..Al koliko sam nervozna mogla bi i zapaliti,sam što bi se izvrnula 100%!Jučer sam većinu dana preplakala a čini mi se da ću i danas tako!Samo sam se prebacila iz kreveta u dnevni i sjedim nemrdam!
Sortiraj odgovore
Najstariji