Zbilja bi trebali dati rezultate isti dan.. Ja sam isla privatno i moram čekati do srijede...ovo čekanje je zbilja igra sa živcima....
Ja sam nalaz dobila za 1h, i to sam jedva dočekala, koliko sam bila nervozna, a naročito tako čekati danima, stvarno nije jednostavno. Ali držite se, cure
❤️
Nives - ovo je još i gora situacija. Pa zar ne bi to trebalo brže ako se ide privatno!? Stvarno igra živaca...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Zvala sam kliniku, moja beta je negativna ☹ nisu mi rekli preko telefona tocnu vrijednost nego samo da postupak nije uspio.
Imala sam 2 stimulirana i ovo mi je bio prvi fet. Racunam to kao tri postupka jer je bilo tri embriotransfera. Smrzlica vise nemam. Imala sam samo jednog i njega smo sad vratili ali nije uspjelo.
Sad na ljeto uzimam svakako pauzu i idem na godisnji bez da mislim o tome i brinem se sto smijem sto ne. Treba mi odmor. A na jesen ili zimu opet na stimulirani.
Sretno draga moja..lijepo se odmori na godišnjem, napuni baterije, zabavi se i opusti... Za čas će proći 2 mjeseca, a onda u nove pobjede❤❤🙏🙏
Da, tako je najbolje. Malo odmoriti pa na jesen u nove pobjede. Ne ocajavaj, bude se i nama posrecilo🙏🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji