Mimimimi - odlično, draga! Uživaj sad i mazi bušu. 😘
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jutro cure noc prosla jos danas i onda ujutroo testic i beta , znaci nikavev simptome nemam bolilo me je vise ono prije 10 dana kad sam mislila gotovo procuri cu kakva je bol bila onda mi je Grizli napisala da je moguca imolatacija i prije dva tri dana je bilo kao da cu dobit sad zadnja dva tri dana nista niti navecer ne boli meni obicno kad se otusiram kad triban blizu dobit zna probit jos sam jucer i i u pokretu dosta bila simptome nista sike su se ispuhale ali ima dva dana opet lagano bole put pazuha i malo kao da tesske , joj ubija ovo samo ako i jesam da bude uredu i da beta bude uredna da nebi opet na ciscenjs zavrsila ubilo bi me to☹ sada pusem i na hladno kad sam vec imala kiretrazu uzas radje da i procurim samo ne to🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaa - ajde još malo... Sretno sutra! Javi nam ishod, naravno pozitivan! 😁
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jutro cure noc prosla jos danas i onda ujutroo testic i beta , znaci nikavev simptome nemam bolilo me je vise ono prije 10 dana kad sam mislila gotovo procuri cu kakva je bol bila onda mi je Grizlinapisala da je moguca imolatacijai prije dva tri dana je bilo kao da cu dobit sad zadnja dva tri dana nista niti navecer ne boli meni obicno kad se otusiram kad triban blizu dobit zna probit jos sam jucer i i u pokretu dosta bila simptome nista sike su se ispuhale ali ima dva dana opet lagano bole put pazuha i malo kao da tesske , joj ubija ovo samo ako i jesam da bude uredu i da beta bude uredna da nebi opet na ciscenjs zavrsila ubilo bi me to☹ sada pusem i na hladno kad sam vec imala kiretrazu uzas radje da i procurim samo ne to🙏
Bela ja sam danas 7.dan i mene bas boli kao da cu da dobijem. Imam osećaj da mi je mokro dole što od utrogestana, što onako.
Šta ti je rekla Grizli? Kad je Implatacija.
Možeš li opišeš kako te je bolelo kad si mislila da ces da dobiješ i kada te je bolelo, tj.kog dana od transfera?
Mislim da je dobar znak to što su ti bolovi stali. Držimo fige. Brzo ces ti da saznaš i da nas obraduješ. 😍
Marijamagda ovako mene ti je 7, ili 8 dan od transvera navecer oko 20h . 21 h me taka bol dole uhvatila kao kad tribas dobit menstruaciju pa cak i jace to je trajalao neki 10 .15 , 30 minuta tako nesto da sam pocela plakat i mislula gotovo je na wc isla i kontam sad cu procurit nista vratila se opet leci i bolilo tako u suzama se umirila malo zakunjala i onda me tako zignilo u desnom jajniku da sam mislula da cu puknit koda mi netko igle zabija i trajalo 1 , 2 i stalo od tada nista prije dva tri dana bolilo samo lagano navecer kao da cu dobit trajalo po 5.10 minuta i stalo a sad ova zadnja tri , cetri dana nista ne boli a tribam sutra dobit inace mene zna bolit po dva dana dan ranije kad tribam dobit!
I eto kazem sise bile malo napuhane pa se ispuhale sad malo ti i tamo zabole put pazuha i bas prsa nocas kad me on isa zagrlit slzcajno rukom priko bradavice ajme zasmetalo i dosta se znojim na momente eto valjda sam necim pomogla
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
U proslom postupku neuspijesnom sam stalno imala lagane bolove u jajnicima i dole i onda par dana prije nego sam procurila sam imala ocajne bolove u preponama i kuokvima i procurula eto nekome cisto informacija i prosli postupak sam 2 dana ranije dobila nisam ni test uspila napravit
Meni tvoje baš mirise na dobro.
Ne znam zašto.
Jedva čekam da nam javiš.
Mene i dalje boli ko da ću da procurim. Od samog transfera me boli ali sad mi se čini da je više.
Mnogo je bre teško ovo cekanje bete.
Veče svima…Iscjedaka više nije bilo i stomak ne boli, ne bocka zasad sve oke..danas smo bili na 2.kontroli i 11tjedan nam je a veliki smo skoro 5cm.. vadili smo nalaze pa da vidimo detaljno jeli sve oke a na ultrazvuku jeste.. Iii dalje posebnih siptoma nemam, osim osjetljive grudi i bradavice ali blago, umor,… sve je to blago.. Pozz za sve i 😘😘😘
Super vijesti, sad odmaraj, mirna si, a to bez simptoma je odlično 😁 Meni mučnine skoro prošle, mnogo je lakše bez njih. I mi smo danas tačno 11 😄 Kad je onda tebi termin? Vaki Čitam sve, žao mi je zbog tebe, šaljem ti mnogo pozitivne energije, da napuniš baterije i ideš u nove pobjede, tvoja sreća te čeka ❤️
Hvala curke.. bila sam se baš prepala kad je i o o malo iscjedka krenulo i bolovi stomaka pomislila sam ne daj Bože ono najgore jer ne primam nikakve dodatne tablete sem vitamina i inače moje tabletice štitnu..sutra znati nalaze od krvi jeli sve ok sa bebom jer se valjda između od 11tdj i 13tdj rade testovi na sindrome ne razumijem se ni ja kako to ide samo da nam je svima sve dobro.❤Vaki nadam se da si pročitala moju poruku za tebe.🥰❤
Veče svima…Iscjedaka više nije bilo i stomak ne boli, ne bocka zasad sve oke..danas smo bili na 2.kontroli i 11tjedan nam je a veliki smo skoro 5cm.. vadili smo nalaze pa da vidimo detaljno jeli sve oke a na ultrazvuku jeste.. Iii dalje posebnih siptoma nemam, osim osjetljive grudi i bradavice ali blago, umor,… sve je to blago.. Pozz za sve i 😘😘😘Super vijesti, sad odmaraj, mirna si, a to bez simptoma je odlično 😁 Meni mučnine skoro prošle, mnogo je lakše bez njih. I mi smo danas tačno 11 😄 Kad je onda tebi termin?VakiČitam sve, žao mi je zbog tebe, šaljem ti mnogo pozitivne energije, da napuniš baterije i ideš u nove pobjede, tvoja sreća te čeka ❤️
Oo Lalo moja tu si🤗 pa meni je prvi put rekao 23.12. Jučer kaže 25.12 pa sad budemo vidjeli😁 Kažem ja njemu pa kak se to računa.. bila sam na transferu 4.4 a vještica bila 17.3 ovulacija možda 29.3 nema logike da sam toliko daleko sa trudnoćom😁 kaže on pa od 4.4 oduzmi -14 dana i tako nekako se računa i ako nema logike.😁 reko ajd dobro budemo vidjeli jel kraj decembra porod ili januar pa sad😁Kad je tebi termin? Da sad mučnine trebaju polako prestati poslje 11tdj.tako sam čitala😁
Sortiraj odgovore
Najstariji