Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    04. Lipanj 2019. 21:27

Pa progesteron se stvara u trudnoći tako da su povišena temperatura i osjetljive grudi definitivno nuspojava. Ne znam uzrokuje li i ono kljuckanje u jajnicima jer sam inače uvijek mislila da je to od punkcije, ali sad sam imala FET pa nije moguće da je od nje... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    04. Lipanj 2019. 21:32

Grizli - ma ja sam već prava iskusnjara u tom području. Od 2012. sam u postupcima i nije mi to prvi put da tako rano vadim betu. Najčešće mi vještica dođe 3. dan od prekida terapije. Da i dođe do trudnoće, ne bi odmah došlo do prekida jer nisam 2 dana uzimala terapiju. 
    Simba - hvala ti mila, ali eto već osjećam u donjem dijelu leđa da vještica uskoro stiže. 

🤞❤️🙏

Simba 1989
    04. Lipanj 2019. 21:48

Vaki

Grizli - ma ja sam već prava iskusnjara u tom području. Od 2012. sam u postupcima i nije mi to prvi put da tako rano vadim betu. Najčešće mi vještica dođe 3. dan od prekida terapije. Da i dođe do trudnoće, ne bi odmah došlo do prekida jer nisam 2 dana uzimala terapiju.
    Simba - hvala ti mila, ali eto već osjećam u donjem dijelu leđa da vještica uskoro stiže.

Svako od nas najbolje poznaje svoje tijelo.. Draga moja Vaki želim ti da za početak pronađeš mir i snagu za dalje.. Danas sam se dosta raspitivala i evo znam da su financije koma ali koš skvorca je cca 15000kn i vidim da oni to puno detaljnije rade.. Mislim da ću lagano u pljačku banke😁

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Simba 1989
    04. Lipanj 2019. 21:50

Grizli

Vaki draga zao mi je sta je beta negativna to je defakto 14 dpo ako sam dobro izracunala kod tebe tako da ova tboja beta nazalost ne upucuje ni u kojoj varijanti na pozitivan ishod. Bas mi je krivo. Ne bi Simba htjela da se uvrijedis al mislim da Vaki ne treba sad lazne nade, cak i da krene rast tih njenih 0.5 16dpo bi bila 1, 18dpo 2 mi tu govorimo o toliko sitnim vrijednostima. U svakom slucaju sebe slusaj sto ti tijelo i instinlt govori

Ma nema nikakve uvrijede.. Ja uvijek vjerujem u čuda kada su drugi u pitanju.. A kada sam ja onda se tu radi ono o zrno soli nade

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Simba 1989
    04. Lipanj 2019. 21:53

Marijamagda

SimBA, draga moli se za sve nas.
    Vaki stvarno mi je zao tebe. Da kažem da smo u istom sosu. I meni je ovo 5.vto ali nemam smrzlice. Ti bar to imaš.
    Kako si koristilila progesteron? Vaginalno ili si ga pila?
    Ja ne znam koji su uopšte simptomi od njega. Inače ga koristim vaginalno. Jednom sam ga popila i takoreći sam pala u krevet.

Hoću.. Nisam danas stigla do crkve ali dobila sam novu krunicu danas od svekrve.. Neznam je moliti alii nekako puno znači i budem ja svojim riječima zamolila.. Pa ja sam prošli puta spavala ko torba non stop a isto sam vaginalno a ovaj puta san na oči nikako.. Grozno 

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Vaki
    04. Lipanj 2019. 22:55

Marijamagda - 3x2 vaginalno. Jednom sam isto popila pa mi se mantalo kao da sam pijana. 

🤞❤️🙏

• Marijamagda
    04. Lipanj 2019. 22:56

Ja sve racunam da nema tih nus pojava od progesterona ako se koriste vaginalno.  
    Kad sam popila bila sam koma. Ne smem ni da se usudim radnim danima. 
    A za temperaturu nisam znala da moze od utrica.... 

mimimimi
    05. Lipanj 2019. 00:41

Vaki mnogo mnogo mi je žao što je takva situacija i  vjeurjem nije ti do ničeg sad..Ja želim da ti Bog da punooo punooo snage, energije, sreće, svega i da se što prije kako psihički tako i fizički oporaviš od svega i da uskoro krenete vas dvoje dalje u nove pokušaje i ne dozvoli sebi a kamoli drugima da ti baca loše misli/Vibre...Iskreno ti od sveg srca želim da sve brzo prođe i da nas obraduješ uskoro divnim vijestima...Šaljem ti zagrljaje i puno puno snage..🤗🤗🧡🙏😘😘🧡

mimimimi
    05. Lipanj 2019. 00:46

Veče svima...Iscjedaka više nije bilo i stomak ne boli,  ne bocka zasad sve oke..danas smo bili na 2.kontroli i 11tjedan nam je a veliki smo skoro 5cm.. vadili smo nalaze pa da vidimo detaljno jeli sve oke a na ultrazvuku jeste.. Iii dalje posebnih siptoma nemam, osim osjetljive grudi i bradavice ali blago, umor,... sve je to blago.. Pozz za sve i 😘😘😘

• Marijamagda
    05. Lipanj 2019. 05:36

Mimimimi blago tebi. Izivaj u svojoj trudnoci ps da sve bude lagano i dobro i u buduce. 
    Evo mene zaboleo stomak jutros pa prestao nakon 1 minuta. Sve vas ljubim i držim fige. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.