Sreco - nema meni više pomoći i beta je negativna.
Pratit ću vaše priče, nadati se s vama i veselit se vašim uspjesima. 💓
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hvala vam cure, stvarno ste divna potpora.
Slažem se da su simptomi samo zavaravanje. Ja sam ih ovaj put imala sve. Od bolnih grudi, osjetljivih bradavica, pikanja u jajnicima, žgaravica, bol u leđima itd., a opet ništa.
Sretno svima!
VAKI simptomi su relativni ,individualni...druga stvar potpuno isti i pred Sve i Pred Nista 🐒
Samo je beta mjerodavna ali je treba raditi 14dnt,nikako prije...a i kucni testovi i ta crta i taj plus...nevjerovatni gutači energije i živaca.
Sretno svima... Ja se nadam u savremenu medicinu i postignuća.Glavu Gore!
Vaki hvala ti na podrsci i sto molis za nas jako mi je zao radi tebe zar si sve idpucala zar skroz odustajes mozda mozes jos ?
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaa - nisam odustala, draga! Samo mi treba malo da složim misli i odtugujem.
Srećo - sve je istina što si rekla, ali meni je danas 11.dt i neće za 3 dana nekim čudom beta porasti od 0. Ja bih bila najsretnija da je to moguće, ali na žalost nije.
🤞❤️🙏
Sreco - nema meni više pomoći i beta je negativna.
Pratit ću vaše priče, nadati se s vama i veselit se vašim uspjesima. 💓
Znam kako ti je.. Kada je bio transfer i jesu bile blastice?? Ako ti nešto smijem reći???
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Neznam jel ovo smijem, ako ne brišite... Ali izgleda da nije po pitanju mpo 2+2=4
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Simba - ja nisam imala blastice. Da je došlo do trudnoće onda bi beta bila mala, ali bi bila pozitivna. Moja je 0.5 što znači da do trudnoće nije došlo.
Najgore je što se ja baš osjećam kao trudnica. Eto kako progesteron vara...
🤞❤️🙏
Simba - ja nisam imala blastice. Da je došlo do trudnoće onda bi beta bila mala, ali bi bila pozitivna. Moja je 0.5 što znači da do trudnoće nije došlo.
Najgore je što se ja baš osjećam kao trudnica. Eto kako progesteron vara…
Pa tim više što nisi imala blastice.. Ja bi te zamolila da ne prekidas terapiju još ta 3 dana.. Čisto da znaš da si sve napravila.. Skroz te razumijem i ne poznajem te ali bi te zagrlila da mogu..ja ću se svejedno i tebe sjetit u molitvi i sve vas cure.. Obecajem, pa neka bude nam Bog na pomoći
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
SimBA, draga moli se za sve nas.
Vaki stvarno mi je zao tebe. Da kažem da smo u istom sosu. I meni je ovo 5.vto ali nemam smrzlice. Ti bar to imaš.
Kako si koristilila progesteron? Vaginalno ili si ga pila?
Ja ne znam koji su uopšte simptomi od njega. Inače ga koristim vaginalno. Jednom sam ga popila i takoreći sam pala u krevet.
Vaki draga zao mi je sta je beta negativna to je defakto 14 dpo ako sam dobro izracunala kod tebe tako da ova tboja beta nazalost ne upucuje ni u kojoj varijanti na pozitivan ishod. Bas mi je krivo. Ne bi Simba htjela da se uvrijedis al mislim da Vaki ne treba sad lazne nade, cak i da krene rast tih njenih 0.5 16dpo bi bila 1, 18dpo 2 mi tu govorimo o toliko sitnim vrijednostima. U svakom slucaju sebe slusaj sto ti tijelo i instinlt govori
Sortiraj odgovore
Najstariji