Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    02. Lipanj 2019. 10:17

Vaki

Samo da nam je rezultat i onda nema problema. Ne trebam uopće spavati…
    Laganini - mislim da ćeš se ti baš boriti s mučninama prvih 12 tjedana. No, vele da je to dobro… 💓

Vaki drzim fige i molim za sve nas 😁🙏❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• srecaNajveca
    02. Lipanj 2019. 10:43

Vaki

srecaNajveca

Cure,
    Citam pojedinacne simptome, i svjesna sam da je sve jako individualno.Meni u ovom momentu puno znaci ako neko ima da se javi sa slicnom situacijom.
    Prvi isci postupak, izvadjeno 10 ćelija -7oplođeno.Transfer urađen 5.dan. Ljekari optimisticni.
    Danas mi je 9dpt,i sve do danas je bilo.podnosljivo, bolne grudi i sl, ali danas me uzasno bole ledja,jajnici i imam trnce bukvalno od peta ka jajnicima. Nikakav iscjedak nisam imala ali se plasim da mi ne stize menga 😑.Ustvari uopste ne znam kad bi ona mogla.doci nakon silne terapije -jer mi.je sutra ocekivani datum ciklusa da nisam bila u postupku.
    Molim malo ohrabrenjaa…
    Meni ti to zvuči obečavajuće. Ti bi mogla već pišnuti test jer bi se već sad trebalo vidjeti ako je došlo do trudnoće. 😉

Juce sam radila betu,jaaaako niska -21.Doktorica je rekla da ponovim opet u utorak i da sam uradila  prerano,a radila sam kako mi je moj ljekar rekao-10.dnt.On je bio ubijedjen da će se beta pokazati vec 10.dan,jer mi je je ubacena blastocista izuzetnog kvaliteta.
    Jutros sam radila kucni test- skoro nista,dakle 11.mi je danas dan nakon transfera.
    Jako sam se isplakala...svjesna sam da su rijetki "sretnici" kojima uspije odmah..ali ljekari su meni toliko nade ulili...Imam Minimalnu sansu da mi se nesto promijeni do utorka..a valjda cu do tada doći sebi...i u pamet.Pozdrav i hvala u svakom slucaju za komentar

• Bebana
    02. Lipanj 2019. 10:49

Sta znaci skoro nista na testu ? Da li si primala bustere ? Ne brini mozda se beta poveca !Znam da je tesko,ali polako ,citala sam i ranije da kad je radjen ICSI i vracene blastice beta na pocetku bude niza ..

Bebana

• Bebana
    02. Lipanj 2019. 10:50

I ne moras cekati utorak ,mozes opet i ranije izvaditi betu ,ako raste i pravilno se dupla ,to je to ❤️

Bebana

• srecaNajveca
    02. Lipanj 2019. 10:54

Bebana

Sta znaci skoro nista na testu ? Da li si primala bustere ? Ne brini mozda se beta poveca !Znam da je tesko,ali polako ,citala sam i ranije da kad je radjen ICSI i vracene blastice beta na pocetku bude niza ..

Pa gornja crta mi je skroz porozila...a donja se nazire ali je bijela.. dakle,ona se vidi ali nije nimalo.roza..tj.mislim da je to evaporacijska crta...inace..mozda je rano i za test, bas zato sto kazu da se u icsi-ju kasnije pokaze beta (sto mi daje minimum nade)..
    Jos nisam prokrvarila..i dalje imam simptome nadolazeceg ciklusa i grudi mi "otpadaju"...dajem si utrogestan 3x2. 

• srecaNajveca
    02. Lipanj 2019. 10:58

srecaNajveca

Bebana

Pa gornja crta mi je skroz porozila…a donja se nazire ali je bijela.. dakle,ona se vidi ali nije nimalo.roza..tj.mislim da je to evaporacijska crta…inace..mozda je rano i za test, bas zato sto kazu da se u icsi-ju kasnije pokaze beta (sto mi daje minimum nade)..
    Jos nisam prokrvarila..i dalje imam simptome nadolazeceg ciklusa i grudi mi "otpadaju"…dajem si utrogestan 3x2.

Nisam primala bustere...Dr je smatrao da mi ne treba zbog mog , odlicnog zdravstevnog stanja "dole" 😉malo da se i nasmijem..mada je ovo crni humor

• Bebana
    02. Lipanj 2019. 11:00

Pa tebi je onda beta povisena definitivno ,ako nisi primala bustere . 

Bebana

• srecaNajveca
    02. Lipanj 2019. 11:03

Bebana

Pa tebi je onda beta povisena definitivno ,ako nisi primala bustere .

Sada ne razumijem...mislite snizena?

• Bebana
    02. Lipanj 2019. 11:03
    Evo cisto da vidis kako izgledaju dva pozitivna testa ,sesti dan od blastica ,ako se nesto vidi ,ne moze tek onako .Citam da devojke pisu o tim crticama kako i sta ,ali bas ne razumem i mislim ako se vidi i nazire druga crtica to je to .Ovi testovi su mi bili ovakvi dok je Clear blu isti dan sa trecom mokracom bio vidno pozitivan .
    Evo cisto da vidis kako izgledaju dva pozitivna testa ,sesti dan od blastica ,ako se nesto vidi ,ne moze tek onako .Citam da devojke pisu o tim crticama kako i sta ,ali bas ne razumem i mislim ako se vidi i nazire druga crtica to je to .Ovi testovi su mi bili ovakvi dok je Clear blu isti dan sa trecom mokracom bio vidno pozitivan .

Bebana

• Bebana
    02. Lipanj 2019. 11:04

Ne mislim snizena ,vec povisena ,jer sve preko 5 se racuna kao trudnoca .Sada samo morate raditi opet da vidite da li se pravilno duplira i to je sve ❤️

Bebana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.