Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    22. Svibanj 2019. 06:12

Sto sad vi danasnje pisalice tu spavate? Ja cekam plusice... Cekalica mislim da nikom nije jasno zasto mi tako dugo cekamo betu, 10dnt blastice odnosno 15 dana nakon ovulacije/punkcije u pravilne trudnoce u ivf postupku beta bi morala po nekim prosjecima vec biti 100 i vise a to svaki kucni test detektira. Tako da odgadjanje je samo odugovlacenje suocavanja sa istinom bi ja rekla. 

provincijalka
    22. Svibanj 2019. 06:17

Hm...🤔neka sjena....! Jel bi to bilo pozz?
    Iako, i kontrolna crta je neka bljedunjava...

Grizli
    22. Svibanj 2019. 07:55

Tu cu napisat cestitam! Koji je to test? Pozitivno je sigurno. Ps mislim da imamo isti stol 😂😜

provincijalka
    22. Svibanj 2019. 08:29

Grizli

Tu cu napisat cestitam! Koji je to test? Pozitivno je sigurno. Ps mislim da imamo isti stol 😂😜

Ovo je test...Hvala ti 😘
    Ja jos uvijek ne vjerujem...nakon 4 godine, uf!
    Prekosutra cu popisat jos jedan, necu odmah sutra pa u ponedjeljak vadim betu

Grizli
    22. Svibanj 2019. 08:31

👍 I da prekosutra bude deblja crtica a u pon beta lijepa velika! 

Vaki
    22. Svibanj 2019. 09:04

Juhu! Krenuli su plusići... Neka se nastavi niz! Čestitam! 
    Jel se to meni čini ili je tu dosta cura koje su u postupku u Rijeci? I dobri su rezultati. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Cekalica
    22. Svibanj 2019. 09:47

Aaaa divno cestitaaam! I bravo na hrabrosti! Dolazi i nase vrijeme 😊

Grizli
    22. Svibanj 2019. 11:10

Vaki hahah kazes nek je i ta crna Rijeka isplivala u pozitivu! 😂😂😂 

• Cekalica
    23. Svibanj 2019. 07:19
    😊😆
    😊😆
    Grizli
    23. Svibanj 2019. 07:28

Cekalica pa to je plus ko kuca velik! Cestitam! Super super. Kad vadis betu? Kako se osjecas? U kojoj si klinici? Koji ti je ono dan? Ti si imala ako se ne varam 2 embrija vracena 3 dan. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.