Ima koja cekalica bete zaboravih pitat? Meni danas tek 4dnt. Od simptoma samo lagano bockanje u jajnicima zadnja 2 dana.
Pozdrav svima!
Ja sam nova, danas mi je 3.DNT
Inace, bili smo u Pragu na FET-u, vratili su nam dvije mrvice i sad cekamo betu.
Ja sutra betu... To će mi biti 11 dnt, 2 blastociste. Najveća muka mi je što nam ostaje samo još jedan pokušaj stimuliranog preko hzzo!
Ana41 zao mi je!
Sierrav kod mene nema osjećaja kao da cu dobiti imam neke grcice al drukciji su stvarno drukciji osjecaj i to bockanje u jajnicima osjecaj kao kad sam na stimulaciji bila. Imam osjecaj kao da su mi jajnici uvećani.
Prpvincijalka sretno! Kad vadis betu? Jeste isli zbog pgd u Pragi ili neki drugi razlog?
Ema sretno i da bude kako treba. Ne razmisljaj o novim postupcima
Ima koja cekalica bete zaboravih pitat? Meni danas tek 4dnt. Od simptoma samo lagano bockanje u jajnicima zadnja 2 dana.Pozdrav svima!
Ja sam nova, danas mi je 3.DNT
Inace, bili smo u Pragu na FET-u, vratili su nam dvije mrvice i sad cekamo betu.
Ja sutra betu… To će mi biti 11 dnt, 2 blastociste. Najveća muka mi je što nam ostaje samo još jedan pokušaj stimuliranog preko hzzo!
Sretnoo cure od ❤❤
Sve ste bile u pravu…Pala beta na 2…
Heh…
Ana bas mi je zao😏
Ali glavu gore i ajde dalje
Sve znam nije lako,ali nema predaje do cilja
Biti ce taj plusic😘Cuvaj se🤗🤗
Ana41, ne daj se! Sve je ovo velika borba iz koje ćemo izaći kao pobjednici!
Ana41zao mi je!
Sierravkod mene nema osjećaja kao da cu dobiti imam neke grcice al drukciji su stvarno drukciji osjecaj i to bockanje u jajnicima osjecaj kao kad sam na stimulaciji bila. Imam osjecaj kao da su mi jajnici uvećani.
Prpvincijalka sretno! Kad vadis betu? Jeste isli zbog pgd u Pragi ili neki drugi razlog?
Betu su mi rekli 27.05. ali ne vjerujem da cu izdrzati do tad 😏 vjerojatno cu kucni test napraviti par dana prije.
Grizli, ne znam kaj je pgd , ali isli smo u Prag na donaciju jajnih stanica zbog mojih godina (41) i smanjene rezerve JS
Lijepi pozdrav svima..
Posto mi je ovo bio prvi transfer, znam da samo vi mozete razumjeti kroz sto prolazim..😊
Znaci ovako, 04.05. je bio transfer dviju blastica starih 5 dana, betu bi trebala vaditi 17.05.
Jutros mi je test bio negativan, to me poprilicno dotuklo i polako me napusta svaka nada..i dalje imam bolove u trbuhu, ali su puno manji nego inace..
Sad vise ne znam da li sam prerano napravila test ili da se polako pomirim da ovaj put ipak nista...
Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷♀️
06/21 FET, beta 0
Ana41zao mi je!
Sierravkod mene nema osjećaja kao da cu dobiti imam neke grcice al drukciji su stvarno drukciji osjecaj i to bockanje u jajnicima osjecaj kao kad sam na stimulaciji bila. Imam osjecaj kao da su mi jajnici uvećani.
Betu su mi rekli 27.05. ali ne vjerujem da cu izdrzati do tad 😏 vjerojatno cu kucni test napraviti par dana prije.
Grizli, ne znam kaj je pgd , ali isli smo u Prag na donaciju jajnih stanica zbog mojih godina (41) i smanjene rezerve JS
Provincijalnka jeste li imali pokušaje kod nas?
KolikI ti je amh?
Draga ja ti držim palčeve da sada uspe. ☺
Provincijalka uh i ti imas kasno betu za vaditi. Ja 29.5 a meni danas 5dnt tako da isto kucni test ce doc prije jer do onda ako cekam gliste cu dobiti. Sretno! Pgd je kad provjeravaju genetske mutacije embrije to se ide ako nisu uredni kariogrami jednog od partnera.
Mikica iz mog iskustva ako je minus bio 14 dana nakon "ovulacije" bez obzira dal su vracali trodnevne ili blastice nazalost ostao je minus. Al bilo je cura koje su imale minus pa poslije plus. Mozda da pokusas za 2 dana ponoviti test. Ili sutra. To sto nema simptona ili se smanjuju ne mora nista znaciti.
Sortiraj odgovore
Najstariji