Provincijalka uh i ti imas kasno betu za vaditi. Ja 29.5 a meni danas 5dnt tako da isto kucni test ce doc prije jer do onda ako cekam gliste cu dobiti. Sretno! Pgd je kad provjeravaju genetske mutacije embrije to se ide ako nisu uredni kariogrami jednog od partnera.
Mikica iz mog iskustva ako je minus bio 14 dana nakon "ovulacije" bez obzira dal su vracali trodnevne ili blastice nazalost ostao je minus. Al bilo je cura koje su imale minus pa poslije plus. Mozda da pokusas za 2 dana ponoviti test. Ili sutra. To sto nema simptona ili se smanjuju ne mora nista znaciti.
Grizli, ponoviti cu sutra svakako..kupila sam ih 4 komada tako da ih bar iskoristim..jedino sto ne mogu prestat plakat, valjda se nakupilo toga pa bi sad sve vanka...a inace nisam bas neki placljiv tip..drzim fige za tvoj plusic...
Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷♀️
06/21 FET, beta 0
Mikica koliko god mi zeljele da nas ne udare emocije kad vidimo minus srusi nam se svijet. Pa makar znamo da jos postoji nadam. Isplaci se bolje nego da sve drzis u sebi. I sretno
Provincijalnka jeste li imali pokušaje kod nas?
KolikI ti je amh?
Draga ja ti držim palčeve da sada uspe. ☺
Da, išli smo u Beta plus kliniku u ZG ali nije više bilo smisla bez rezervi JS.
AMH mi je 1,4
Hvala ti!!
Provincijalka uh i ti imas kasno betu za vaditi. Ja 29.5 a meni danas 5dnt tako da isto kucni test ce doc prije jer do onda ako cekam gliste cu dobiti. Sretno! Pgd je kad provjeravaju genetske mutacije embrije to se ide ako nisu uredni kariogrami jednog od partnera.
Grizli, želim nam puno stpljenja :D i sretno!!
Provincijalnka jeste li imali pokušaje kod nas?
KolikI ti je amh?
Draga ja ti držim palčeve da sada uspe. ☺Da, išli smo u Beta plus kliniku u ZG ali nije više bilo smisla bez rezervi JS.
AMH mi je 1,4
Hvala ti!!
Draga ja imam manji amh. Samo me zanima da li su uspeli da ti izvuku neku jajnu ćeliju i šta se dešavalo sa predhodnim postupcima kod vas? Kakve su ostale analize?
Draga ja imam manji amh. Samo me zanima da li su uspeli da ti izvuku neku jajnu ćeliju i šta se dešavalo sa predhodnim postupcima kod vas? Kakve su ostale analize?
Bili smo u 3 postupka.
1. BLAGA STIMULACIJA - dobili 3 jajne stanice, sve tri se oplodile, dvije su bile dobre, jedna loša. Vratili 2 embrija, nije došlo do trudnoće
2. BLAGA STIMULACIJA - nije dobivena jajna stanica
3. BLAGA STIMULACIJA - nije dobivena jajna stanica.
Nakon toga smo se odlučili za donaciju JS i krenuli u Češku
Sve drugo je kod nas ok, nikakve dijagnoze nemamo. MM ima super spermiogram, moji ciklusi su redovni i uredni, samo moje godine i AMH su problem.
Imala sam jednu prirodnu trudnoću 2016.g i spontani i tada sam napravila sve imunološke i genetske pretrage, sve je bilo u redu.
Pozdrav... evo i ja sam na forumu nova... mi smo radili fet 6.5., vratili samo 2 trodnevna embrija koji su bili dobri. Ubi me nervoza i cekanje, betu bih trebala raditi 20.5.ali dolazim u iskusenje da vec uradim test. Sto mislite da li je prerano i da li injekcija brevactid moze dati lazni test ako sam je primila u petak??
Pozdrav… evo i ja sam na forumu nova… mi smo radili fet 6.5., vratili samo 2 trodnevna embrija koji su bili dobri. Ubi me nervoza i cekanje, betu bih trebala raditi 20.5.ali dolazim u iskusenje da vec uradim test. Sto mislite da li je prerano i da li injekcija brevactid moze dati lazni test ako sam je primila u petak??
Monika, meni je bio prvi transfer 04.05..jutros napravila test i negativan je..zvala svog doktora i on mi kaze da je ipak jos bilo prerano..da cekam, ovako se dodatno izlazem stresu..sto je i istina, jer nisam mogla prestati plakati..tako da ti savjetujem da ipak jos pricekas koji dan..znam da nije lako...
Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷♀️
06/21 FET, beta 0
Pozdrav… evo i ja sam na forumu nova… mi smo radili fet 6.5., vratili samo 2 trodnevna embrija koji su bili dobri. Ubi me nervoza i cekanje, betu bih trebala raditi 20.5.ali dolazim u iskusenje da vec uradim test. Sto mislite da li je prerano i da li injekcija brevactid moze dati lazni test ako sam je primila u petak??
Nemoj jos nikako
Prerano je
Ja sam test radila 7.dan nakon transfera i bio je negativan
Onda me ubilo cekanje pala sam skroz u bed,nakon 4 dugih dana ponovo test i taj je bio pozitivan
Moj savjet minimalno 10 dnet😉
Drzi se i strpljenja nema druge
Sortiraj odgovore
Najstariji